Praline belgiene (39)
Raspunsuri - Pagina 15
danyelana spune:
Ardeiash, cred ca toata lumea si-ar dori un garaj daca ar fi asa usor de avut. 
Acum
27+ cu bb mic si scumpic
Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ninaM spune:
http://www.youtube.com/watch?v=GU4jTdhAvN8&feature=PlayList&p=65007F75B75C5725&index=23
ca sa vedeti ce fata cuminte eram eu in tineretile mele....![]()
ardeiash spune:
he he nino.. super .. da' m-am chiorat sa te vad care esti mama . si n-am reusit . sunteti toate la fel ![]()
danyelana : pai da, ai dreptate..pt un mesaj scris asa pe forum, e plat , eu doream sa spun oftand pt ana.. ma gandeam ca tre sa faca oarece eforturi , totusi , sa-si gaseasca un garaj daca se-ntampla asa de des cu nenorocitii aia
s-auzim numai de bine! si 

anamana123 spune:
| Citat: |
danyelana : pai da, ai dreptate..pt un mesaj scris asa pe forum, e plat , eu doream sa spun oftand pt ana.. ma gandeam ca tre sa faca oarece eforturi , totusi , sa-si gaseasca un garaj daca se-ntampla asa de des cu nenorocitii aia s-auzim numai de bine! si ![]() ![]() ![]() |
bani de garaj chiar n-am, nici de cumparat nici de inchiriat. noroc ca asta care-a lovit-o si-a ladsat nr de tel, a sunat la politie...e aranjata treaba, tre doar sa lasam masina la garaj.... cre ca era fo baba, dupa cate mi-am dat io seama. am incercat sa vb cu ea la tel dar stia doar flemish

ninuco, tu erai aia a mai slaba de dansa? dupa picioare asa parea. sau erai o olteanca de statea pe margini, cumintica
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Bepii spune:
Ninush, m-am chiorat si eu pe filmulet dar n-am reusit sa te ghicesc. Oricum, frumos si gratios dans. Nci nu-mi vine sa cred ca ai profesat in domeniul asta. Bravos Ninette!
Ana, cum a fost azi cu scoala lu Mariuca? Sunt sigura ca o sa-i placa la nebunie pt ca e foarte sociala din fire. Nashpa zi ai avut fata miercuri! Dar lasa, tot raul e spre bine. Pupici la fete cucuiete.
Deci kara se pare ca nu va mai avea loc cum se propusese. Nu-i nimic, ramane pe decembrie cum de altfel ma gandisem de la inceput. Atunci o sa sarbatorim si sfarsitul de an si ciocni un pahar de sampanie. Urmatoarea intalnire generala va fi la Mihaela unde prevad mare dezmat cum mereu se intampla la ea acasa.
Morgane, nu ne-ai spus, cum fu la seara Mioritica? Mai zi-ne despre tine.
Va pup si va doresc tot binele din lume.
ardeiash spune:
imi pare rau Ana... si noi am cautat un apartament si am gasit sa inchiriem garaj de la 80/euro pe luna.. nu ni se parea mare suma.. dar trebuie adaugata mereu peste suma de la chirie.. si asa iese tare
...
.. in plus in zona unde locuim acum vedem saptamanal masini cu geamurile laterale sparte ,,, ceea ce imi spune ca mai bine dam 80 euro pe luna decat cine stie ce poate sa- se-ntmaple.
cum acum locuim langa politie , Cristi parcheaza masina mai departe de casa... insa exact in fata politiei
.. si de aceea nu am mai inchiriat.. ![]()
nu stiu daca v-am povestit ca m-am trezit cu unu de la politie intr-o zi.. sorry daca v-am mai pove..
a venit unu si mi-a zis
-politia federala ... sunteti posesoarea masinii nr... ?
- da
- am venit sa va anuntam ca ceea ce faceti este fff grav si sa va anuntam ca v-ati lasat geamul deschis la masina.. mergeti si inchideti-l .. ![]()
![]()

nu mi-a venit sa-l cred.. mereu imi aduc aminte razand de asta, mi se-nmuiasera picioarele .. ![]()
da chiar, morgane , ce faci? cum e cu jobul?
nora: ti-a fost de folos ce ti-+am trimis. din curiozitate intreb. .ca sa stiu ce sa spun si la altii
mere cineva la bal mascat la anvers? distratie pe masura
pupi si we placut![]()

miri_mik spune:
poate ne dai si noua adresa, ca s anu ma mai enervez cand iti trimit vreo felicitare. nud e alta da run gand frumos se transforma in ganduri nu tocma catolice dupa aia...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ardeiash spune:
miri: am aceiasi adresa pe care mi-ai trimis anul trecut o felicitare. nu m-am mutat inca .. multa fain 

miri_mik spune:
ardei, la adresa aia a venit plicul inapoi ca nu mai primesti posta. ti-o retrimit, dar iti ajunge probabil de sf nicolae.
la noi, febra. de dimineata. speram ca nus e agraveaza situatia... si ca mai mergem totusi la ny. daca e rost de gripa... suntem in pom si pomul in aer. pusici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
scumpi spune:
Buna fetele,
Sa va povestesc o intamplare:
Sambata seara cum ne intorceam noi frumusel de la ziua nepotelului, facem mai multe ronduri de bloc sa gasim parcare si cum nu am gasit si Sebastian dormea a zis al meu sa opreasca in fata blocului pe trotuar, asa mai intr-o parte sa nu incomodeze intrarea la politie( noi locuim in gard cu politia
), si sa-l duca mai intai pe Sebastian sus si apoi sa se intoarca sa gaseasca parcare. Bun...5 min a stat sus si apoi a plecat dupa care se intoarce ca o vijelie cotrobaind prin buzunare, nu prea am inteles eu mare lucru, eram la rutina de seara cu Sebastian. Apoi vine peste juma de ora ffffff suparat. Si se pune pe povestit: cand a coborat, statea deja politia la masina si aveau si platforma din aia de luat masinile. Era o tzoapa de politista( nici macar de la sectia noastra) care vroia sa-si exercite autoritatea pe care i-o oferea pozitia si l-a tratat pe al meu ca pe un delincvent, l-au perchezitionat asa ca-n filme cu mainile pe masina, l-au pus sa sufle pt. alcool, a vrut sa-l duca la sectie pt. un drugstest ca cica: "Wij moeten naar drugs zoeken, hij is Hollander"( tre sa cautam sa vedem daca are droguri ca na, e olandez), au cautat in masina in amanunt, l-au bagat intr-o dubita la interogatoriu unde a venit u politist de la sectia noastra f. intelegator, care i-a zis ca-i pare rau ca Jos dupa el nu a facut nik rau, dar ca tzoapa a anuntat prin statie si nu se mai poate face nik. Si stati ca amenda a constat in 270€ si nu l-au lasat sa mearga la banca si i-am strans 5 € din monezi si tzoapa nu a vrut sa primeasca, ca ea nu primeste monezi, dar un politist tot de la sectia noastra i-a dat 5€ de hartie si a luat el monezile. Si ce ma doare este ca kutface administratorul blocului statea si spiona dupa colt si cred ca tare se mai bucura ca boul asta de cand am venit in bloc se uita la noi cu spranceana ridicata si mereu ne-a pus bete in roate. Asea, am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.....am ramas cu un gust amar, dar amar rauuuuu......
Si acum si ceva pozitiv, cum sufletelul nostru ne sterge orice tristete numai cu un zambet, duminica seara ne-a facut si o surpriza. Era vreo 6 asa si el la 7 face nani. Si il intreb eu: facem mami baie? Si dintr-o data il vad ca o zbugheste spre hol, imi zic eu na, a plecat sa se joace. Si peste vreo 5 min merg la baie sa ma spal pe maini. Ce credeti, manzul meu statea in picioare la marginea cazii, si se batzaia nerabdator parca vroia sa-mi zica: hai mami nu mai facem odata baie? Deci m-a inteles
, na ii si place sa se balaceasca...
Va pup, hai ca scriu de vreo ora la mesaj, intre timp i-am dat sa pape si l-am schimbat, acu gata il trimit
Sebastian, baietelul nostru iubit