Andrei, sufletelul nostru curat! LMA! (4)
Raspunsuri - Pagina 20
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carpatina ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Ufff, bine ca ai dat un semn ca ma pregateam sa te deranjez cu un sms.
Va pe amandoua!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
carpatina spune:
Sa aveti o zi minunata!
Asa-i ca incepi sa visezi cat de frumos o sa fie de sarbatori acasa?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
pisellino spune:
Nana nu prea mai am timp sa scriu, dar te citesc in fiecare zi pe fuga...ma bucur pt rmn-ul lui andrei, sa fiti sanatosi de-acum incolo! eu sunt mereu pe drum, incerc sa rezolv niste acte la CNAS, poate ne mai scad ei din costul tratamentului ca altfel e jale dar e mult tare de umblat pe la medici care nici macar nu stiu ce e aia "camera hiperbarica".robi, cum era de asteptat, a reinceput crizele.ii mai maresc umpic doza de sabril, poate poate isi revine.incep sa ma resemnez incet cu diagnosticul de autism, desi e greu. ma bucur tare pentru voi.pup fluturashului puternic si o imbratisare pt voi!
despre robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141048
pisellino spune:
nana nu stii pe nimeni care ne-ar putea ajuta, acociatii umanitare sau firme sau orice? trimit toate actele necesare...multumesc
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
Happiness_4_us spune:
Pisellino, nu stiu pe nimeni ptr ca eu nu am avut tangente, ca sa zic asa, cu Ro si problemele noastre. Aici merge totul snur.
Chiar vroiam sa te intreb daca nu exista cale de intoarcere in Italia, unde s-a nascut Robi, ca banuiesc ca sistemul lor de sanatate este net superior fata de cel romanesc .
Asta este principalul motiv, de cand s-a nascut ANdrei, care ne tzine legati de Is. Desi e criza financiara si aici, a crescut euro ca nebunul, toate s-au scumpit, ratele au crescut si ele evident, tzinem cu dintii de job-uri tocmai ptr ca ANdrei trebuie pus pe picioare iar sistemul de sanatate din Is ne ajuta enorm.
Sanatate multa si bafta sa iasa tot ce intreprinzi.
Atentie cu Sabrilex, sa nu maresti dozele de la tine putere, te rog mult! Stiu cum te simti si ca in disperare de cauza esti in stare sa faci asta,, cel putin eu asa eram.
Va tare si multa multa sanatate!
Edit: Robi are cetatenie italiana? Ca pe noi ne-a ajutat si asta.
Off, numai la voi ma gandesc!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
pisellino spune:
da nanutzo robi are cetatenie provizorie cicadefinitiva ii da la 14 ani, oricum are toate tratamentele gratis, doar ca sedintele astea pe care i le fac sunt la clinica privata si imi sunt subventionate doar 30%. practic pentru costul sedintelor avem bani, dar trebuie si cazare, si mancare si de-asta as vrea sa apelez la vreo fundatie ceva sa ne ajute dar nu cred ca in ro rezolvam ceva
am scris la fundatii in italia si asteptam raspuns...oricum dupa ce iesim de la sedinte(care tin de pe 1 feb pana in 26 martie) tre sa mergem in roma la spitalul lui robi sa refaca rmn, tomograf, eeg, etc...nici nu le mai stiu numele
sabrilex nu il maresc dupa ochi, si-asa mi-e frica sa i-l dau imi musc limba de fiecare data cand ii dizolv pastilutza, dar el ia o pastila numai si am hotarat sa-i maresc la o pastila si jumate (doza pentru el ar fi de 2 pastile/zi)
andrei ce mai face? si-a revenit? a mai luat in greutate? mananca bine?
si eu ma gandesc mereu la voi, am si incercat sa te sun de cateva ori cand ai scris ca plecati la spital, si sms, dar poate nu mai ai nr respectiv sau erai innebunita asa cum sunt si eu cand face robi crize si nu raspund la nici un telefon
pup lui andrei si voua!
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576