Concurs Lenor, primii 45 de castigatori
Raspunsuri - Pagina 3
andru_mami spune:
multumim mult ptr premiu,eram la spital cand m-a anuntat o prietena ca am castigat dar nu imi venea sa cred;
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 cei care au scris deja raspunsul participa si la urmatoarea tragere la sorti? Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Hoinarii |
asta intrebasem si eu dar nu mi-a raspuns nimeni.....:(
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
anaemi spune:
multumesc pt premiu
eu am trimis datele pe mail de cand "s-au afisat" castigatorii, acum sper sa fi ajuns datele ca nu am prmit nicio confirmare.
Ana mamica lui Filip (06.03.2007) si a Anastasiei (03.08.2008)
Doamne ajuta !
Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.
bobocel_07 spune:
Eu de-abia am vazut ca sunt castigatoare si am trimis mail acum cinci minute.Sper sa mai pot primi premiul.Va multumesc despre copii
alexia_07
bobocel_07 spune:
Eu nu am primit nimic pana acum.Am trimis mail prea tarziu sau ce se intampla?
alexia_07
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia_07 Eu nu am primit nimic pana acum.Am trimis mail prea tarziu sau ce se intampla? alexia_07 |
nimeni nu a primit nimik inca...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
c.valy spune:
vad ca sa mai intrebat acum eu intreb pe cei din conducere
dragi adminiati inceput sa trimiteti premiile?eu una nu o sa prea stau pe acasa saptamanile astea si mie ca o sa le pierd si nu as vrea,sau nu?va multumescLucaDaniel -22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu va deranjam cu un vot se poate? www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari