TB oral,vaginal sau rectal? Help!!!

TB oral,vaginal sau rectal? Help!!! | Autor: Florentina_C

Link direct la acest mesaj

Buna. De luna asta incep ca folosesc si eu metoda temperaturii bazale , numai ca am citit tot felul de versiuni si nu am inteles cum e mai bine sa iti iei teperatura:oral,rectal,vaginal? Este vreo diferenta? Voi ce spuneti? V-am pupat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Haideti, fetelor... Nu imi vine sa cred ca nu a incercat nici una metoda temperaturii bazale? Voi cum v-ati masurat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

eu mi-a iau vaginal in fiecare dimineata chiar inainte sa ma dau jos din pat
se ia pe cat posibil la aceasi ora cu acelasi termometru si fara sa te foiesti prea mult in pat.
termometru sa ai grija sa fie digital
nu mai zic ca sunt termometre speciale pt TB , dar nu ma intreba unde ca nu stiu, si eu caut

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

eu mi-a iau vaginal in fiecare dimineata chiar inainte sa ma dau jos din pat
se ia pe cat posibil la aceasi ora cu acelasi termometru si fara sa te foiesti prea mult in pat.
termometru sa ai grija sa fie digital
nu mai zic ca sunt termometre speciale pt TB , dar nu ma intreba unde ca nu stiu, si eu caut

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Merci pentru raspuns Macarie. Am achizitionat deja un termometru digital ...Auzisem ca e mai sigur...Merci...poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

sa iti faci un tabel in care sa scri in fiecare dimineata TB
deobicei la mine TB este mai ridicata dupa ce om ovulat si se termina perioada fertila..nu stiu daca este o regula asta

-----------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

sa iti faci un tabel in care sa scri in fiecare dimineata TB
deobicei la mine TB este mai ridicata dupa ce om ovulat si se termina perioada fertila..nu stiu daca este o regula asta

-----------------------------------------------------------

ok...Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Florentina,

Temperatura bazala inseamna la extremitati, nu oral
Deci daca poti sa iei vaginal, ok
Termometru digital, ok
Trebuie sa fie mai ridicata in perioada fertila, la ovulatie.
Faci tabel cu temperatura in fiecare zi ca sa ai un control.
Cumperi de la farmacie teste de ovulatie, care sunt ca niste teste de sarcina si faci cu pipi.
Vezi daca ai trompe permeabile si daca partenerul tau are o spermograma pe care sa te poti baza si treci la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Buna
Temperatura ti-o iei vaginal, inainte de a te da jos din pat si la aceeasi ora, cum au spus si fetele. E important deasemeni sa ai un "calup" de somn de 3-4 ore.
Exista un site specializat care se ocupa cu asta si o sa-ti fie de mare ajutor.
O sa-ti dau linkul, dar nu stiu daca am voie, daca nu am rog moderatorii sa il stearga

http://www.fertilityfriend.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANI.G

Buna
Temperatura ti-o iei vaginal, inainte de a te da jos din pat si la aceeasi ora, cum au spus si fetele. E important deasemeni sa ai un "calup" de somn de 3-4 ore.
Exista un site specializat care se ocupa cu asta si o sa-ti fie de mare ajutor.
O sa-ti dau linkul, dar nu stiu daca am voie, daca nu am rog moderatorii sa il stearga

http://www.fertilityfriend.com/

Merci, Ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Succes si un cat mai curand

Mergi la inceput