Stop vaccinarilor in gradinte/scoli !
Raspunsuri - Pagina 3
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinell deci, dupa cum spuneam te rog refurmulea-za titlu ca ne-ai indus in eroare. Am intrebat pe educatoare lui fiu-meu si a zis ca nici vorba!!! De 37 de ani de cand e ea educatoare nu a venit nimeni sa le faca vaccinuri sau alte injectii la copii. oricum a zis ca nici ea nu e de acord cu asa ceva, cine doreste sa faca la copilul sau sa mearga fiecare la doctorul de familie. Deci ... ne-ai agitat degeaba:) Adinella |
Neah, nu te-a agitat degeaba!
Ia-o ca pe un fel de exercitiu . trebuie sa fii antrenata la alte si alte alerte in viitor. Sa ramâi vigilenta. De ce? Ca sa nu cazi vreodata prada ideii ca lucrurile decurg normal. Nuu, nu e bine! Trebuie sa fii mereu agitata si sa nu ignori nici cel mai absurd zvon, doamne fereste!
Io astept urmatoarea alerta... cea despre administrarea ilegala de ... (completati pe linia punctata) in maternitati. Si când mamele vor fi suficient de agitate si vigilente, firesc ar fi sa apara o petitie pentru revenirea la nasterea acasa ... departe de agentii mengelieni ai conspiratorilor mondiali!
psichoMom spune:
citat din mesajul lui Gretchen Eu am zambit un pic citind acest topic; mi-am amintit cum eram noi vaccinati la scoala. In sala de clasa, fara ca vreun cadru medical sa ne vada, nici macar asistenta nu ne verifica daca suntem sanatosi. Sa se ceara acordul parintilor? Nici nu cred ca se pomenea de asta. Macar e bine ca in ziua de azi putem avea aceste pretentii. |
Exact aceeasi imagine mi-a revenit si mie in minte... cred ca de-aia am si reactionat asa promt... Bine ca m-au linistit fetele putin... se pare ca lucrurile nu mai stau chiar lafel.... Eu chiar vreau sa-mi vaccinez in continuare baietelul la pediatru, dupa schema de vaccinare aleasa de noi, cu vaccinele cumparate de noi...
malla spune:
da, Gabi, insa cand e vorba de copilul meu... iti dai seama ca sunt in stare sa merg pana-n panzele albe. Eram in stare sa ma iau de biata educatoare si sa ii reprosez ca nu ne-a anuntat din timp. Noroc ca fac pe educata si intreb cat pot de frumos, si pe ocolite ca sa nu o jignesc. ca sa aflu ca tot eu bat campii...
Rugamintea mea era sa fie transmisa corect informatia(verificata)... ca si asa ne agitam noi cu probleme pe la lucru...in fine, ideea e ca sunt bucuroasa ca nu se fac vaccinuri in gradinite:)
Andrei si Adriana
ilse spune:
[/quote]
Neah, nu te-a agitat degeaba!
Ia-o ca pe un fel de exercitiu . trebuie sa fii antrenata la alte si alte alerte in viitor. Sa ramâi vigilenta. De ce? Ca sa nu cazi vreodata prada ideii ca lucrurile decurg normal. Nuu, nu e bine! Trebuie sa fii mereu agitata si sa nu ignori nici cel mai absurd zvon, doamne fereste!
Io astept urmatoarea alerta... cea despre administrarea ilegala de ... (completati pe linia punctata) in maternitati. Si când mamele vor fi suficient de agitate si vigilente, firesc ar fi sa apara o petitie pentru revenirea la nasterea acasa ... departe de agentii mengelieni ai conspiratorilor mondiali!
[/quote]
Nu inteleg gluma cu nasterea acasa, dar numai aici pe DC si sunt fete care au trecut prin lucrul asta, sa inteleg ca le dezaprobi, si in ce baza, e de altfel "alegerea lor", nu a ta.
Mai ales ca in unele tari este ceva tare comun chestia asta(printre care si Olanda) si nu fac femeile alegerea cu "nasterea acasa" pe baza conspiratiilor mondiale, nu vad iarasi legatura, dar poate tu stii mai bine ce ai vrut sa spui cu asta.
Sau poate asa ai vrut sa-ti arati superioritatea(eu am nascut de fiecare data la spital dar nu as interfera niciodata cu alegerea unei femei referitoare la dorinta ei de cum sa decurga nasterea ei, a copilului ei).
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
gaba-rema spune:
simtul umorului e la cote minimale azi
uff... asta e...
chiar nu s-a vazut ca faceam un scenariu (improbabil) de viitor asa, ca sa ne amuzam? ca doar dezbaterea se cam încheiase, dupa investigatiile care aratau ca in RO nu se vaccineaza copii "pe shest", fara stirea sau acordul parintilor... initiatoarea topicului n-a mai facut nici o precizare, desi poate s-ar fi cuvenit, dar au facut-o alti useri. asadar, pericolul trecuse!
cine vrea sa nasca acasa n-are decât. a sustinut cineva ca e bine sau nu e bine? e exact asa cum decide mamica si cu asta basta. eu ma refeream la 'îndemnuri'... asa ca acest topic: "stop cutarui lucru!". si am parafrazat un pic. Acu' nici parafrazarile nu mai sunt binevenite ?
ilse spune:
citat din mesajul lui gabi3604 simtul umorului e la cote minimale azi uff... asta e... chiar nu s-a vazut ca faceam un scenariu (improbabil) de viitor asa, ca sa ne amuzam? ca doar dezbaterea se cam încheiase, dupa investigatiile care aratau ca in RO nu se vaccineaza copii "pe shest", fara stirea sau acordul parintilor... initiatoarea topicului n-a mai facut nici o precizare, desi poate s-ar fi cuvenit, dar au facut-o alti useri. asadar, pericolul trecuse! cine vrea sa nasca acasa n-are decât. a sustinut cineva ca e bine sau nu e bine? e exact asa cum decide mamica si cu asta basta. eu ma refeream la 'îndemnuri'... asa ca acest topic: "stop cutarui lucru!". si am parafrazat un pic. Acu' nici parafrazarile nu mai sunt binevenite ? |
Simtul umorului depinde si de calitatea glumei, adica daca e proasta sau buna...e drept unii rad la orice gluma, asta e altceva.
malla spune:
Hai mai nu mai plange:) ca nu s-a suparat nimeni, si cine a facut-o -ii trece.
Mai ales ca ai mai dat si explicatii ulterior, asa ca - mai lasati supararile.
Apropo: ati vazut ce fain e afara azi?
Andrei si Adriana
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilse
Simtul umorului depinde si de calitatea glumei, adica daca e proasta sau buna... eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008) |
...iar calitatea glumelor depinde de gusturile receptorilor.
si tot asa...
totul e relativ. de acord?
adinell, da' cine plânge?? a, da, iconu' mov... am uitat de el.bine ca te-ai linistit cu alarma falsa, si alte fete idem ;)
ilse spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabi3604
...iar calitatea glumelor depinde de gusturile receptorilor. si tot asa... totul e relativ. de acord? adinell, da' cine plânge?? a, da, iconu' mov... am uitat de el.bine ca te-ai linistit cu alarma falsa, si alte fete idem ;) |
Mira-m-as sa existe cineva care sa guste o gluma cu mamele care nasc acasa de frica agentilor mengelieni ai conspiratorilor mondiali(citat cuvant cu cuvant din postul tau)
Dar daca tu esti atat de sigura de publicul tau, nu am ce comenta.
Fiecare intr-adevar(sunt adepta a formei gramaticale vechi) rade la "stilul lui de gluma"...al tau deja il cunosc.
denisamov spune:
eu inca nu am copilul la scoala dar nu mi se pare ok sa nu stiu ce fel de vaccin ii face copilului.
Mai bine ma anunta ca tb vaccinat apoi vin cu dovada vaccinarii, in felul acest ma feresc de riscul unui vaccin expirat.