Cu dragoste din Iasi (88)
Raspunsuri - Pagina 17
l_carmen2003 spune:
Aseara ma intreaba Alex:
- tu ai prieteni imaginari?
- nu...
- si nu vrei sa-ti faci?
l_carmen2003 spune:
Cristina, bine ca Vladut e ok!
Lacramioara, creste moatza, scumpa de ea!
Gabriela, ce ai mai pus la cale?
palmyrah2002 spune:
Si eu din Pasti in Craciun mai intru cite un pic sa va intreb cite ceva:STITI O FIRMA BUNA DE CATERING ?
Vrem sa schimbam firma de la scoala lui Mihnea si sintem in cautari !
Multumesc frumos !
Pupici si multa sanatate tuturor!
herra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 Aseara ma intreaba Alex: - tu ai prieteni imaginari? - nu... - si nu vrei sa-ti faci? "La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire |
iulia-stefy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui palmyrah2002 Si eu din Pasti in Craciun mai intru cite un pic sa va intreb cite ceva:STITI O FIRMA BUNA DE CATERING ? Vrem sa schimbam firma de la scoala lui Mihnea si sintem in cautari ! Multumesc frumos ! Pupici si multa sanatate tuturor! |
Noi, la job cand avem cate o aniversare, apelam la cateringul de la Cotnari, de la restaurant. Mie mi sa parut ok. Am comandat la ziua mea de nastere niste platouri si a fost ok raportul calitate pret.... Asta acum vreo 2 ani.... acum nu mai stiu exact cum mai e....
Lacramioara si Stefania Iulia
iulia-stefy spune:
Carmen, dar ce simpatic e Alex.... Nici nu vreau sa ma gandesc ca perioada asta cand scot perlute trece asa de repede.... si cresc... parca prea repede cresc...
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.... si va doresc o zi usoara....
buli spune:
hello
voi ati vazut ce balamuc cu gripa asta porcina?
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/ah1n1-vacanta-fortata-in-doua-licee-iesene~ni5srj
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
GabrielaG spune:
Buna dimineata...va ofer cafelutza aromata si ceaiul cu mullta lamaie impotriva gipelor: aviara, porcina si cabalina
Acum dimineata erau cam 4 grade afara, asa ca imbracati-va bine.
O zi frumoasa,
Gabriela si baietii