Cu dragoste din Iasi (88)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
multumim!
PS: unde faceti tenis acum toamna cand a venit frigul?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
l_carmen2003 spune:
Cristina, ieri a facut inca pe teren si al fel si saptamanan viitoare; de la intai vor face intr-o sala de sport, la Lic Cantemir! - adica f aproape...
Ieri a fost ok, cu un tricou si un hanorac mai grosut a alergat linistit, nici gluga nu i-am pus-o pe cap...
acvi spune:
Saluti,
Carmen, mersi de informatii..nu am mai sunat daca ai spus ca s-au facut demult testari,vreau sa sun la Euroed sa intreb ca am inteles ca au inceput de curand .Alex se descurca f bine la scoala ,ieri a avut primele doua testari a luat FB la ambele..ma bucur ca l-am dat anul asta pt ca e mult mai vesel decat era la gradinita(il mai amenint cateodata cand e mofturos ca-l duc la gradi si nici nu vrea sa auda),invatatoarea mi-a spus ca nu are nici o pb cu el,raspunde...m-am linistit ca am avut o vara grea cu indoieli pana in ultima clipa.
o zi frumoasa si w-end placut!!!
Gabi
herra spune:
buna dimineata!
pe 31 octombrie incepe o saptamana de vacanta la gradinitele de stat?
Eu
iulia-stefy spune:
Salutare!
O fierbinte....
Si noi pe langa casa.... Sunt si eu doar cu Gaza mea si am timp sa scriu... inainte de a ne face curaj sa iesim afara...
Week-end-ul trecut a fost mama mea in vizita si i-a facut toate mofturile... I-a luat o groaza de inele, bratari, clame de par.... si e toata plina de tot ce vrei... E o cocheta....
Nu o mai intereseaza decat cartile si "ornamentele". I-a luat carti pentru copii... de colorat, sa invete diverse, cu exercitii....ca a vazut ca nu o intereseaza altceva.... E casa plina de carti....I-a luat si carti cu puzzle... Si ea e foarte incantata....
Lacramioara si Stefania Iulia
GabrielaG spune:
Va saluta o racitura...cu nasul infundat si dureri de cap...azi sunt mai bine, dar ieri am stat in pat pur si simplu...iar alataieri nu stiam de ce-s asa de obosita si cu chef de somn....acum am aflat...eram in prag de raceala.
Pupici si un wk-end placut...am de smotru prin casa ca doua ziel au ramas neintoarse...uffff
Herra, incepe vacanta si pt gradinite, dar in mod normal copiii vin la gradi, doar ca nu desfasoara activitati educative, doar se joaca si parintilor li se sugereaza sa tina copiii acasa...cel putin asa a fost la gradinitele unde am avut eu copiii.
Pupici si sanatate la toata lumea,
Gabriela si baietii suparati pt ca in wk-end fac teme
iulia-stefy spune:
Salutare!
O fierbinte....
Gabi, incearca ulei "Raceala si Gripa" de la Fares. Eu am pus un litru de apa si cand a dat in clocot am pus un pumn de sare mare si am dat deoparte, am pus 10 picaturi de ulei, un prosop pe cap si am inhalat aburii pana s-a racit apa.... Sau pus in 3 ml de ser doua picaturi de ulei, la apratul de aerosoli.... Desfunda.... Multa sanatate.
herra spune:
sanatate multa, Gabi, sa treaca repede raceala!
of, de ce nu iese soarele sa ajung si eu in botanica la crizanteme?!
Eu
GabrielaG spune:
Multumesc mult de urari..toate bune si frumoase, dar azi iar ma simt rau...desi iau humex...am febra...nu e f mare....dar nu-i normala. Aseara am facut o baie cu sare de baie ...a fost suuper, dar azi ma doare spatele si-s tot lesinata. Oricum ieri am fost harnicuta si am pus gogosari in otet pentru iarna..mi-am luat o piatra de pe inima.
Ce rau e ca maine e din nou luni...
Pupici si duminica frumoasa,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Va ofer fierbinte si va doresc o saptamana usoara.
Herra, si eu vreau la crizanteme, dar poate sambata ce vine....