ovare polichistice

ovare polichistice | Autor: Ioannoula

Link direct la acest mesaj

Fetelor, m-am hotarat zilele astea sa ma duc si eu la doctor. Am sesizat dereglari a cm. De 5 luni incercam sa facem si noi bebe... Eu sunt in Grecia. Doctorul mi-a zis ca am ovare polichistice. Nu am inteles insa daca sunt cu aspect polichistic sau polichistice. Am inteles ca este o mica mare diferenta. Eu pana acum 2 luni am avut un ciclu normal....28 de zile, nu mi-a intarziat niciodata, a tinut 2-3 zile, si fara dureri. Acum mi-a venit la 32 de zile,cu niste dureri ingrozitoare,si a curs numai cheaguri, iar doctorul mi-a zis ca e normal...:| Mi-a mai zis ca nu imi da tratament pentru problema mea...ca ce ma grabesc asa sa fac bebe...sa mai astept 1 an 2...:|. Ca cik sunt femei care asteapta si 7 ani..... Ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Acum ceva vreme avut si eu un astfel de diagnostic ( la fel ca si tine neelucidat daca era una sau alta)SOP ( Sindromul ovarelor polichistice) e diferit de ovare polichistice ( mai grav).Se manifesta in general cu greutate corporala foarte mare, ciclu fff rar si pilozitate foarte mare datorita prezentei unor hormoni masculini mai numerosi decat in mod normal.Eu am avut ovare polichistice care s-au tratat cu anticonceptionale (initial mi-au recomandat Diane, dar nu le-am suportat si apoi am luat ceva mult mai slab Novinette dar care a functionat de minune)M-am facut bine relativ repede ...e important sa stii sa consulti si alt doctor. Eu in acea perioada mi-am schimbat medicul care pusese diagnostic SOP fara nicio analiza fara nimic. Nu te lasa pe mana unui singur medic si cu atat mai mult cauta sa te feresti de medici prapastiosi care-ti dauneaza la moral, sunt cei mai periculosi"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Buna! mesajul tau m-a incurajat mult. Problema e ca eu, fiind intr-o alta tara, stau si s in sat, nu in oras, e mai greu. Trebuie sa ma rog de sotul meu care asculta mult de doctori.... Nu am luat niciodata anticonceptionale. Cand venim in tara, sper sa fie de Craciun, voi merge la doctorita mamei mele care e foarte buna. Mersi mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut,
si eu vin pentru a te incuraja, am luptat doi ani cu infertilitatea - am ocolit regeste o laparoscopie pentru ovarele mele polichistice, am facut tot felul de teste - HSG(film la trompe), instilatii pt trompe, testul poscoital, spermograma pt sot, acupunctura, magnetoterapie ... etc. ... si intr-un final am insistat mult pe langa ginecoloaga mea si am facut stimulari ovariene (nu sunt prea recomandate in cazul nostru - adica cu ovare polichistice - am riscat nitel) ... si iata ca am castigat - amobtinut prima sarcina.

a doua a venit de la sine - neprogramata. dar nu regret nici o clipa.

bafta multa si incearca sa vezi ziua ovulatiei cand o ai - este foarte foarte important. BAFTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Multumesc mult !!!! De 3 luni urmaresc ovulatia. M-am gandit si eu la solutia asta....si chiar sunt dispusa sa risc. Sa-ti traiasca puii si sa te bucuri de ei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

exista un topic dedicat, unde fetele cu aceeasi problema te pot ajuta cu mai multe amanunte si sfaturi.
daca intri pe prima sau a doua pagina, o sa gasesti "PCOS".
te asteptam!

22+ cu

Mergi la inceput