Discutii politice

Discutii politice | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Mi-a placut comentariul lui Mircea Cartarescu
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/869113/SENATUL-EVZ-Am-ajuns-si-anti-Basescu/

SI eu ma gandesc la asta "M-am despartit de Basescu si de sustinatorii lui când am pierdut (probabil odata cu el însusi) orice speranta de reusita. Dar cred si acum ca nu el este ticalosul, ci ceilalti, cei aliati împotriva lui. Nu cred, pur si simplu, ca Voiculescu, Paunescu, Tariceanu, Vântu, Iliescu sau Geoana au o oferta mai buna pentru România. "

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

chiar si eu ma gandeam zilele astea "cu cine votez"

nu pre am cu cine, probabil n-o sa merg la vot (am o scuza buna, nu sariti pe mine ), dar daca m-ar obliga, probabil as vota cu Base...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

de mers la vot nici nu se pune problema,caci dupa cum se vede ,toti duc o batalie pentru putere,ptr marirea bugetului lor,a conturilor,dar nimic care sa ajute romania,si va dati seama de aici cati copii sunt in romania care au nevoie de ajutor,de centre unde sa faca recuperare,de personal cu care sa lucreze,cam lasa de dorit politica asta si ramane de vazut daca votez si cui cine.

sa auzim de bine!

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Era previzibil momentul.....cand Plesu, Cartarescu si ailalati intelectuali se vor dezice de Basescu....dar ma asteptam sa o faca barbateste, nu dand vina pe altii , care, by the way, nu sunt la putere si nici nu i-a votat poporul.....

Si cand mi-aduc aminte ce discutii politice se purtau cu ani in urma pe forum .....iar asta cu sprijinul intelectualilor era argumentul suprem

Intre timp, s-a cam lamurit lumea

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Alina, da-i timp, ia-l usor, ca traversa omul faza de negare.

Saptamina asta deja nu-l mai vede pe Basescu drept victima mogulilor, ci drept co-autor al unei "duble tradari politicianiste a intereselor nationale în favoarea celor electorale si de partid".
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/870022/SENATUL-EVZ-Marile-manevre/

Mai sint aproape doua luni. Cine stie ce surprize ne mai rezerva Dl. Cartarescu...

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodos spune:

Am sa merg la vot cu toate ca nu am mai fost de la prezidentialele trecute cand il sustineam sus si tare pe Base.Intre timp mi s-a mai schimbat parerea. Ma duc la vot sa votez impotriva. Votul meu il va primii pnl cu toate ca in sondaje nu arate prea bine sansele d-lui Antonescu. Ma duc sa votez pt ca desi cred ca, cam toti de "sus" vor sa ajunga cat mai sus pentru interesele personale si nu pentru binele tarii asteia. Dar unde am ajuns e prea detot. O tara intrega va suferii pt ca nu s-a inteles "coalitia" si am ramas fara guvern (asta de acum cu ministere la pachet promotional 2 in 1 e cam tras de par). Au avut si nemtii alegeri acum, au avut si ei coalitii, dar au tras din vasle cam tot in aceasi directie si nu se ponegreau "aliatii" intre ei pe la televiziuni.
Am sa ma duc la vot pt ca nu cred ca sondajele ce le tot vedem pe la tv sunt chiar atat de impartiale si cred ca ar trebuii sa mearga orice roman la vot si sa nu se lase influentat ca "oricum nu are nici o sansa conform sondajelor, mai bine nu ma mai duc". Ca pana la urma tot din banii nostrii se organizeaza si alegerile astea.
Sa speram in mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ar trebui sa mergem la vot, dar trist e ca "votam impotriva". Recunosc ca si eu voi face acelasi lucru. Si eu tot cu Crin votez. N-as putea spune ca e el neaparat cel mai bun dintre toti, e doar un pic diferit. Ca va face el ceva pentru tara? Imi vine greu sa cred ca se mai poate face ceva. Putem spera doar. Cert e ca indiferent ce guvern va fi dupa alegeri va avea o misiune extrem grea, cu o tara vraiste in care nimeni nu mai munceste - toata lumea e somera, nicio firma nu mai plateste dari - ca nu mai au bani, platim sanatatea de doua ori, prin contributii (noi cei cativa la suta care mai muncim) si prin imprumutul facut pentru plata salariilor. S-a ales praful de tara asta si nu stiu cine are puterea si capacitatea sa o ridice si sa o scuture.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Mie mi se pare imatur sa votezi un Presedinte numai ca este putin altfel:adica cu par mai lung si cu ochi mai albastri?
Daca nu vine un candidat serios care sa ne prezinte un program serios de revenire a economiei si implicit a cetetenilor, eu cred ca trebuiesc sanctionati toti candidatii care isi construiesc mesajul exclusiv pe combaterea adversarilor si nu vin cu o politica serioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Cand am zis ca este Crin altfel in mod sigur nu m-am referit la fizicul lui, hai sa fim seriosi, e altfel pentru ca nu are un trecut zbuciumat, are un discurs bun si deocamdata nu merge la toate manifestarile campenesti facute pe bani publici unde vin toti aplaudacii adusi de partid cu autobuzele. M-am saturat sa-i vad pe Basescu si pe Geoana la toate serbarile de genul asta, la toate sarbatorile religioase se duc piosi in biserica, sa-i vad jucand hora si alte cele. De ce nu se duc si orase sa stea de vorba cu oamenii? Uite, Crin s-a dus azi la Sibiu (sper sa nu gresesc locatia). Din pacate el sta foarte prost in teritoriu, sunt convinsa ca sunt catunuri unde oamenii nici n-au auzit de el. La tara sfant e ce zic primarul si popa. Si cum de regula acestia sunt ori rosii ori portocalii o sa fie cam greu. Miza e la oras, la cei nehotarati, la cei care s-au saturat ... si care sper sa iasa la vot, macar acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hai sa fim seriosi!Un candindat care bate campii si nu prezinta un program serios si credibil pt. tara, nu vad cum ar convinge pe cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

un presedinte fara un guvern aliat face exact cat un zeroo mare...si daca l-am vota pe, sa zicem Florin Piersic, el fara un guvern si un parlament puternic nu poate sa faca nimic. Deci, daca vedem ca dam voturile lui Crin si guvernul/parlamentul o sa fie in continuare un camp de batalie intre PSD si PDL atunci nu am facut mare branza. Adevaru-i ca suntem in mare incurcatura. Avem niste candidati slabi, partide politice axate total pe furt si afaceri personale,primi ministrii slabi...habar nu am cui sa dau votul meu. Lui Basescu? lui Crin, lui Geoana? Geoana si PSD-UL au demonstrat cu varf si indesat cat sunt de capabili atatia ani, PNL-ul este prea mic si singur nu poate sa conduca, deci trebuie sa se alieze cu vulturii, PDL-ul la fel ca si PSD-ul prea multe afaceri personale si prea multe escrocherii...
Studiez problema si sper sa gasesc un raspuns pana in nov.

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput