fiv la cluj 27

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

mara!imi pare tare rau!stiu ca e greu dar incearca sa te gandesti la "puiutii" care te asteapta in Ungaria, poate ei vor fi mai iubitori! si atata timp cat raspunzi bine la stimulare si produci oute ai sanse si trebuie incercat!poate ca ar trebui sa iei in calcul si sfatul lui uratica!

Mergi la inceput

brunadria, georgetani va tin pumnii!

Mergi la inceput

bytzi!productie mare sa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

gata fetelor, mi-am sters lacrimile si m...cii si mergem mai departe, ieri am bocit nitel apoi am facut ordine in dulapuri iar in cele din urma mi-am facut planul de bataie. Mai fac si restul investigatiilor si analizelor si apoi din nou la lupta
georgetani si eu am facut stimulare si cu gonal si cu menopur iar acum la ultima stimulare am inceput cu gonal si am terminat cu menopur. Nu stiu sa iti spun dupa ce criterii le alege dar nu-ti mai bate tu capsorul, tu stimuleaza-te si produ acolo cit mai multe oo si cit mai bune
pup fetele si astept vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Draga de tine Maruta, ce exemplu de vointa ne dai si tot tu ne incurajezi pe noi, din partea mea tot respectul

Mergi la inceput

Petrule multumim si tie si promitem (si eu si Bruni) ca vom face tot ceea ce ne sta in putinta sa spargem gheata-aaaa stai ca inaintea noastra e Bytzi si apoi noi. Nu-i asa Bruni ca promitem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Georgi, tu din ce zi a CM ai inceput Dipherelin? Eu prin 2 noiembrie ar trebui sa fac hormonalele ... daca totul e ok, vreau sa incep si eu in noiembrie ... ca vreau bb de la Mos Craciun ... ... Stiu ca visez cu ochii deschisi... dar e voie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

saltare!! am ajuns iar acasa...offf drumurile astea , de acum stau cumintica...
georgie bytzi , promitem sa venim cu teste pozitive , si mara esti f curajoasa, asa si trebuie... petru tu ce planuri ai?
cris intri si tu incurand in linie drapta
doamne ajuta sa ne gravidim toate!!!
dimineata va astept la cafeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce fac fetele? nimeni la apel??
nici eu nu am noutati , astept cuminte ,ziua mult asteptata, altadata nu asteptam deloc aceasta zi

Mergi la inceput

PREZENT-Bruni sa nu ma treci absenta ca am fost la munci..
Crisule eu incep injectiile de duminica , adica z21 a cm
Bytzi tu ce faci fetita draga, cum merge treaba cu

Mergi la inceput