America (178)
Raspunsuri - Pagina 18
lisa79 spune:
Baly,felicitari
nici noi nu facem vaccinul antigripal,de swineflu nu mai vorbesc.
vio,eu as alege cele de prelelita,sunt muuuult mai sanatoase.uite aici:http://www.terapii-naturiste.com/retete/cure/cura_oua_prepelita.htm
miere,e frumos tare Aidan al tau. in legatura cu jobul,mai sterge si tu din cv sa te califici al cerintele angajatorilor
...nici prea-prea nu e bine![]()
noi suntem bine,ne chinuim cu dintii de sus,nu va zic ca nu am mai dormit 4-5h legate de luni de zile
,sunt plina de cearcane si mor de somn.as dormii oriunde
. Anusca e o smechera.mai nou ,stie ca bea din sippycup ,cadn termina il arunca pe jos.eu,ca sa nu facem galagie,il prind din mers
...in acelasi timp ea isi inchide instinctiv ochii asteptand sa faca poc...cum nu face,se uita in jos dupa sippycup, mirata ca de ce nu a cazut...e asa de haioasa![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
blackpanterro spune:
Alina, felicitari pt baietelul din burtica!!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
blackpanterro spune:
Ceva fun, o mostra din viata de zi cu zi alaturi de Aidan :)) si in 3 limbi LOL
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2009-09-21/14:30:56 - parola e adi627aidan
A venit si costumul de Halloween, sunt poze mai sus de filmulet.Aidan va fi Optimus Prime si e total indragostit de costum, il poarta de cand a ajuns :))
Adriana si Aidan - 4 ani
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
miereamara spune:
Adriana, LOOL, ce funny sunteti! Romana, engleza si NEIN :)))) (sau cum se scrie).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
alintaroma spune:
Adriana e un scumpel Aidan
si ne-ati spart cu ccc costumul de Halloween ... we love Optimus Prime
si suntem fani inraiti Transformers
Cred ca l-am vazut de zeci de ori
Musai sa-i arat Biancai poza cu Aidan costumat cind vine de la scoala ![]()
blackpanterro spune:
Miere, :))), da asa e la noi in casa vorbim cum apucam iar nein e un cuvant tare iubit! LOL.O sa il filmez si pe JP, cand oi apuca, sa il vedeti cum vorbeste romaneste LOL.
Adriana si Aidan - 4 ani
blackpanterro spune:
Alintaroma, si noi suntem fani Optimus si am vazut filmele de zeci de ori.Acum am pre comandat Transformers 2 in blue ray ca mor sa vad efectele speciale in detaliu.
Aidan nu mai da costumul jos, a vrut sa mearga la gradi cu el, sa doarma cu el si sa faca baie cu el, cred ca incearca toate variantele sa vada care ii iasa LOL. Am cedat la mersul la magazin :))), a mers imbracat in costum si lumea nu isi mai lua ochii de la el :)).
Adriana si Aidan - 4 ani
lisa79 spune:
ahhh ce bine m-am distrat cu "What Fruntea means"![]()
![]()
, e un dulce Aidan

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
philip spune:
adriana, aidan e un scump si zice si el fruntea ca tine :)) scump. si costumu-i misto. Philip vrea sa fie ghost anul asta si cum n-am gasit nimic misto i-l fac eu. si-s antitalent complet...
fetele experte cu scoala, fie-va mila...
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
blackpanterro spune:
Multu fetele, e haios rau copilul asta, mor de ras in fiecare zi lol.Asta mi-am dorit mereu, sa am copil cu mult simt al umorului, restul nu sunt atat de importante pt mine.
Andreea, incearca aici http://www.buycostumes.com/Ghost-Face-Child-Costume/785/ProductDetail.aspx .Sunt foarte rapizi si costume de mai buna calitate nu gasesti pe net.
Au foarte multe costume si daca vrei ceva am si cupon de 15% OFF plus 10$ OFF de mai de mult.Iti dau tie cupoanele.
Adriana si Aidan - 4 ani