Pb cu firma de mobilier....help !!!

Pb cu firma de mobilier....help !!! | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Am comandat un birou pentru calculator. In momentul cand am fost sa-l comand mi s-a calculat pretul incluzand transport si montaj.
Acum ma suna baiatul de pe masina de livrare si-mi spune ca biroul imi va fi adus pana in fata blocului, ca este deja montat, ce montaj mai vreau ???!!!!

I-am explicat ca eu prin montaj inteleg montaj in locul pe care i-l indic eu cand mi-l aduce...nu si nu...din pacate la firma unde am comandat au terminat programul si au plecat toti.

Ce sa fac acum ? Mi-a zis ca va veni cu biroul dupa ora 9....
Cum se procedeaza in astfel de cazuri ca sa-i pot reclama la OPC ??? Si nici sa nu raman fara birou ???!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Cum adica e deja montat? Inseamna ca ti-l livreaza pe cel pe care l-au avut in expozitie.

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Nu, Dana ca e pe comanda....este montat ca sa trimita doar soferul cu el, sa nu mai trimita si montator....

Astept sa vina....parca vad ca fac scandal in fata blocului....of...
Le-am zis ca daca nu intra pe usa, ce fac ???? Si mi-au raspuns ca daca nu intra, il iau inapoi, il demonteaza si mi-l aduc maine demontat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu m-am cumparat cu o luna in urma o mobila pentru sufragerie si mi-au montat-o acasa. Au adus-o ambatata in cutii de carton si acasa mi-au montat-o. au venit 3 baieiti de la firma si in 2 ore mobila a fost montata (5 corpuri) si pusa la locul ei.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

din pacate, presupun ca prin "montaj" se intelege "asamblare" - adica nu ti-l lasa bucatele. unde s-a desfasurat operatiunea nu stiu daca e specificat undeva. iar transportul, cam asa-i in majoritatea cazurilor (si nu vorbesc doar de mobila) - asigurat de ei doar pana in fata blocului. deci nu prea vad ce ar putea sa faca OPC-ul - asta au promis, asta au facut.

sper ca biroul e de-acum la locul lui astept relatarea aventurii si-ti urez sa te bucuri de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Acum stau la biroul cel nou si va scriu
I-am amenintat ca daca nu mi-l aduc in casa, maine fac reclamatie la OPC...nu stiu cat i-am "speriat" cu chestia asta, dar l-au sunat pe sefu'... si sefu' a zis ca fata de la facturare e de vina, ca nu a specificat ca in cazul birourilor nu inseamna ca il aduc ei in casa...
Eu le zisesem ca daca nu incape pe usa...eu ce fac cu el deja montat ??? Si mi-au raspuns: il ducem la firma, il demontam si venim maine sa vi-l montam in casa....Fix ca la prosti...ce sa mai spun ???

Au venit 2 grasani si mi l-au lasat in casa, tot timpul bombanind-o pe fata de la facturare si gafaind de mama focului....

Macar biroul este misto....
Multumesc pentru sustinere !!!

Mergi la inceput