Rahova sau apropiere (58)
Raspunsuri - Pagina 13
greiere spune:
Buna mamici din Rahova. Daca este vreuna dintre voi la ora asta pe net va rog sa-mi spuneti daca stiti in Rahova o Policlinica pentru copii care sa aiba cabinet Orl, nu gasesc nimic pe net si am nevoie sa-mi duc urgent fetita la un control. Multumesc mult
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami
Alinutzaa spune:
Ai incercat la Lil Med? www.lilmed.ro.
Altceva nu stiu, imi pare rau
Sanatate multa
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 9+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
pe Dani curajosul, sanatate dar ce i-a scos vicky dintisori sau masele?
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Vicky, felicitari lui Dani pentru curaj!
Dory,, imi pare rau ca Alexa inca mai plange la gradi. Sper totusi sa depaseasca faza asta cat de curand.
Alinutza, Karli, Vio, Monica, ce mai faceti?
Monica, as vrea tare mult sa fac o placinta cu dovleac numai ca aici nu am gasit foi din acelea de placinta cum se gasesc acasa, subtiri, in mai multe straturi. Ai putea sa-mi dai o reteta pentru astfel de foi? Te rog!
Mirclau, sper ca sunteti bine!
Eu sunt tare mandra de printesica mea, ieri mi-a venit de la gradi cu o decoratiune de agatat pe usa sau la geam, o ciupercuta din carton ff draguta pusa intr-un chenar facut din niste crengute. E tare dragut, i-am facut si o poza doar ca nu am descarcat-o inca. Asa ma umflu in pene de fiecare data cand vine cu cate o creatie de la gradi.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
greiere spune:
Multumesc pentru raspuns Alinutzaa. Au program de la 14.00 dar vom merge atunci, din fericire i-a trecut durerea de ureche cu nurofen dar din nefericire are o tuse urata care tot nu-i trece asa ca trebuie un consult. E asa de aproape de buni clinica aceasta si nici nu stiam de ea.
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami
preda_vicky spune:
Greiere, si eu am fost de cateva ori si sunt f. multumita de clinica respectiva.
Da, lui Dani i-au scos 2 masele, miercuri una si azi alta, extractia de azi a fost mai dureroasa, avea infectie la radacina. Mai are de plombat 2 maselute, ne-a dat o solutie (scumpa rau ) pt. afte, sa-i dam la o gingie, si gata dantura (si banii ). Maselele si caninii sunt de lapte, el doar dintii din fata sus si jos i-a schimbat. Si prevad o proteza mai incolo, ca sunt cam dinte - pauza - dinte .
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
vicky bravo pentru baiatul curajos. Si eu dupa sarcina asta trebuie musai sa ma duc la dentist. Ma apuca groaza de pe acum.
lexi multam de intrebare. In general bine fac.
Dar ieri.....eeeee, ieri a fost alta treaba. Mi-a fost atat de rau de am crezut ca pana aici mi-a fost. Nu va dau prea multe detalii picante, va spun doar ca toata seara mi-am petrecut-o cu capul in buda. Si nici macar nu cred ca a fost de la sarcina ci de la o amarata de prajitura cu mere pe care am facut-o miercuri. A fost prea dulce pentru gustul meu (dar o facusem pentru prima data asa ca am respectat reteta) si am mancat-o si cam calda, ca facea piciul treispe paispe pe langa tava aia. Si din momentul in care am terminat de mancat m-a si luat durerea de cap si greata, care ieri s-au accentuat si totul a culminat cu ce v-am zis ca s-a intamplat aseara. Bineinteles ca astazi am fost super lesinata si slabita. Acum sunt ok, mi-am revenit dar numai gandul la prajitura aia ma ingretoseaza.
Asaaaaaa si cam asta am facut noi
Maine plecam la mama, ne asteapta cu bunatati. Asa ca va pe toate de la mic la mare si de la mare la mic si va urez un weekend placut
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 9+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
lexi uite Aici un aluat frantuzesc cu ulei
si Aici este un aluat de foietaj pe care poti sa-l folosesti la orice...e minunat desi e ceva de munca la el
Alinutza, petrecere frumoasa si pofta buna la mama ta
vicky, of saracutul Dani...
las ca-i cresc lui acum dintisori si maselute puternice
alex deocamdata a schimbat doar 8 dinti...la ceilalti u cu ochiul liber nu vad probleme(carii, coloratii ceva) dar asa cum am zis ar cam trebui sa merg cu el la control...
greiere, sanatate fetitei tale
vio, lipsa la apel
rodica, simona,dory, andre-ea,mirela, cris, va astept cu vesti
noi azi ne mai laudam cu o medalie la inot, tot de "aur" locul I pe grupa lui de varsta
ca timp(intre toti) a fost al IV -lea timp si nu a luat si trofeu...bineinteles el spera si la ala a zis ca i-a intrat apa in ochelari si a luat-o spre "balustrada" despartitoare si a pierdut timp ...asa ca acum cautam ochelari mai capabili ruxi si-a tras si ea ochelari si tub azi ca cica vrea si ea medalie domle' altfel nu se mai poate...
in rest...maine am niste musafiri si am tot fost in pregatiri de-aia am fost lipsa la apel si va rog sa motivati abs
pe toate
sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
karligutza spune:
'neata fetele.. cum ce caut aici la ora asta? nu mai contenesc si eu cu treburile dar am avut niste planuri de aranjat pe maine si de aceea m-a prins ora asta tarzie din noapte!
...
duminica frumoasa si tie MONICA! sa va fie de bine cu musafirii de azi! felicitari si pentru medalia lui Alex; f.frumos ca s-a ambitionat si Ruxi dupa el... asa da exemplu!
VICKY bine ca nu ti-ai pierdut umorul.. lasa ca o sa fie bine cu proteza si dintii lui Dani vor scapa de "pauzele" despre care vorbeai ...
ALINUTZA gravidutza frumoasa... cred ca e naspa rau cu capul in toaleta, dar sper ca iti va fi din ce in ce mai usor pe masura ce avanseaza burtica... cand te vad si eu cu burtica inainte? adica asa: ??? se cunoaste deja? s-a miscat samburelul? ai deja o experienta... crezi ca acum daca esti mai atenta iti dai seama de miscarile bebe-ului mai repede? spor la stat degeaba cat stati la mamicutza ta... si vezi ce si cat papi din bunataturile de la mamica... iti doresc sa te simti numai bine!
pup si eu pe restul fetelor.. nici nu-mi mai amintesc bine de toate, daca mai tb. sa scriu ceva cuiva... sunt zapacita de tot la ora asta; o sa mai revin si maine daca mi-a scapat ceva;
aa, ce mai faci piersicutzo?? ce face bebelusul? cum te mai descurci? ne mai arati poze cu voi? cred ca esti f.prinsa, poate ai timp sa ne mai scrii ceva; si daca doar ne citesti, sa stii ca noi inca ne gandim la voi...
pupiceiiiiiiiiiii.. si noapte buna!!!!!!!! zzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
violeta69 spune:
bunaaa,
am venit si eu la apel
doar ca am niste dureri de cap de mor...azi am luat 3 antinevralgice
noi suntem bine,invatam,invatam si iar invatam
Monica,cum sa-l fac pe Mihnea sa invete notele?
el canta ca lautarul...i-a dat dom'profesor sa invete notele ca cica le-a cam uitat....
desi el canta f bine dupa partitura, dar cand il pui sa zica notele le ameteste
azi mi-a cantat "oda bucuriei" si tot zicea...una,doua,treie(ca asa zice dom;profesor )patru....si nu se intelegea melodia...pe urma l-am pus sa zica masura in gand si apoi melodia a fost super
va
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi