Rahova sau apropiere (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Karli,da-i cu BB 2 ca trece vremea si pe urma o sa tot amani

va pe toate si va doresc o saptamana linistita,

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola frumoaselor

karli Adeluta dulce si frumoasa. Si fii-miu e o moara stricata si e un pisalooooooggggg. Numai ca el vorbeste in continuare in chineza veche de nu intelege nimeni nimic din ce zice (in afara de mine si de taica-su si chiar si Cristi mai are probleme si ma cheama sa ii traduc). In continuare daca il pun sa repete pe silabe zice dupa mine, dupa care tot ca el zice cuvantul intreg. Si nu zice mai mult de doua litere alaturate. L-am pus eu sa repete dupa mine cuvinte din trei litere (ham, poc, dus, etc) si le zice foarte amuzat. Pe mine inca ma mai amuza toata afacerea asta si mi se pare super dulce piticul asta vorbind chineza lui de balta, dar sper sa nu mai dureze foarte mult si sa inceapa si el sa vorbeasca (,) ca toti oamenii ca altfel o sa incep sa imi fac griji.
Am gasit aici pe DC, ceva despre metoda Hannen, mi-am luat-o si o sa incep sa o citesc sa vad daca pot sa o aplic cu el.
Eu continui sa cred ca este doar lenes si ca e o chestiune de timp dar ma rog...om vedea

Voi de cand lucrati la bebe2? Nu de mult cred, ca parca mai ieri iti faceai probleme ca nu apar uratii dupa ce ai intarcat-o pe printesa, nu? Eu sper sa iti iasa lucrurile asa cum iti doresti tu mai tare. Eu mi-am dorit ca ai mei copii sa nu fie facuti la distanta mare intre ei. Intre mine si sor'mea sunt 8 ani. Super aiurea. Cand ma jucam eu cu papusile, ea era prea mica, cand se juca ea cu papusile, eu eram prea mare, apoi eu am venit in Bucuresti, si abia acum am ajuns sa avem si noi ceva mai multe lucruri in comun ca pana acum...jale. Si chiar si asa nu suntem chiar atat de apropiate pe cat mi-as dori eu. Intre sotul meu si fratii lui pe de alta parte distanta e super mica (1-2 ani) si este cu totul si cu totul altceva.

In alta ordine de idei, sunt tare mandra de copilul meu. De ieri seara are patut junior (alb, frumos) si doarme in el. Deocamdata ma pune sa stau cu el acolo pana adoarme (ceea ce nu s-a intamplat pana acum, il puneam in patutul lui, plecam si el adormea singurel), sper sa ii treaca repede si sa nu capete acest "bun" obicei. Inca nu a cazut jos din pat (e adevarat ca are si o bara de protectie mititica pusa mai pe la mijloc, dar are loc sa cada din pat oricum) dar eu l-am baricadat oricum cu o pilota si niste perne puse pe jos.

uffff, am scris o gramada. V-am facut capul calendar
Seara buna tuturor

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

karli, daca stii ca trebuie sa mergi la servici dar totusi muncesti la bb 2 eu zic sa platesti la CAS sa nu ramai fara indemnizatia pe 2 ani

Alinutza, lasa draga ca invata el si romana...mai bine in chineza va mai distrati si voi ...eu cand le povestesc alor mei cum ziceau cand erau mici se prapadesc de ras

vio si tie la fel
ce mai face Mihnea pianistul?

pe toate sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Karli, succes la proiectul bebe2.
Va invit pe toate la si sau dupa gust. Azi imi serbez sotiorul.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. In wk m-au napadit rushii si am zacut (bine ca am putut sta acasa), plus ca si vremea te imbia la somn.
Dani are probleme cu o maseluta, asa ca l-am programat la dr., la clinica unde a fost Doris cu micuta ei, sper sa fie ok. Eu am emotii, incerc sa nu i le transmit, am o frica de dr. cum nu va imaginati. Il trimit pe sot, ca eu lesin la intrarea in clinica, nici n-ajung in cabinet.
Karli, bafta la bb2.
fetele si piticii.
O zi buna si o saptamana minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor sa aveti o saptamana minunata

vicky, tin pumnii sa fie bine la dentist cu dany
si eu ar trebui sa-l mai duc pe alex la un control desi nu acuza nici o durere...dar e bine sa stii daca a aparut sau nu vreo problema intre timp...
intreb si eu asa ca... pana la ce varsta au maselutele astea? cand cad ele?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Monica, intrebam noi si-ti spunem si tie!
fetele, o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multi ani Alexa de Dory! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Noi nu avem noutati, am trecut sa va salut!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Sarumana Mult Lexi.
La multi ani! si pt. sotul tau caci am vazut ca pe 19 a fost si ziua lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Alexa! Sa cresti mare, sanatoasa, voioasa si norocoasa Sa iti traiasca printesa Dory

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+

Handmade by Alina

Mergi la inceput