am tot citit ce s-a scris pe aici de asigurari dar tot nu m-am dumirit....
vreau sa imi asigur apartamentul si ma intereseaza in mod deosebit un feedback de la cineva care a avut probleme cu vecinii - inundatii...si daca firma cu care are incheiata asigurarea a fost serioasa si prompta.
sunt disperata de cate inundatii am parte, mai ales ca au fost inundatii care au ajuns si la vecinii de sub mine si mi-au spus ca nu-i intereseaza ca apa nu era de la mine...sa le dau eu banii....ne-am certat...nu le-am dat nici un ban, normal....
ma rog, una peste alta este ca vreau sa imi recomandati o societate de asigurari daca se poate (si eventual o persoana de contact).
multumesc anticipat!!
Eu am sigurare la Alliantz. Am avut o inundatie (s-a rupt un robinet de la apometre) si am inundat doua etaje mai jos. A fost super aiurea! Firma de asigurari mi-a dat bani mie si vecinilor afectati. Toata lumea a fost multumita. In asigurare am o clauza separata pentru astfel de evenimente.
Eu mi-am facut asigurarea acum 7 ani cand vecinilor de palier le-a fost spart apartamentul. Mi-am asigurat si casa si bunurile si stau mai linistita. E adevarat ca bijuteriile nu pot fi asigurate, dar macar restul!
Sigur sunt si alte firme serioase care fac treaba ca lumea.
Eu ti-am impartasit doar experienta mea.