Aspirante optimiste(425)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

ale nu fi asa de sigura ca nu e bb, mai asteapta scumpo nu te arunca cu capul inainte la presupuneri, fi mai optimista scumpa mea , ca vine si vremea noastra

VREAU SI EU BEBE MIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Vali eu am acelasi nr de la cabinet de acum....2 ani. Nu stiu sa si-l fi schimbat.
ale draga mea, esti absolut incurabila. Si nu vrei deloc, dar deloc sa pricepi cum functioneaza chestia asta cu ovulatia, fecundarea ovulului de catre gigel, testul de sarcina.
Testul de sarcina surecheck ti l-ai facut mult, dar mult prea devreme. Stiu ca tu ai prestat la greu cu sotulache tau toata luna, dar degeaba prestezi si degeaba iti da el gigei, daca tu nu ovulezi. Intelegi? Nu frecventa conteaza, ci sincronizarea. Asa ca degeaba ai prestat tu imediat dupa CM, ca daca nu ai ovulat, tot degeaba. Asa ca nu iti mai fa calculele decat gandindu-te cam cand a fost perioada ta fertila. Tu cand ti-ai facut surecheck-ul cred ca aveai abia o saptamana de la ovulatie, parca asa imi aduc aminte. Deci mult, dar mult prea devreme. Asta mai ales ca fecundarea nu are loc in ziua in care ovulezi. Poate sa se intample si cateva zile mai tarziu.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+

Handmade by Alina

Alina, si eu il am de vreo.......7 ani iubita...dar mai stii? daca si-a mutat handramua?ca tot are clienti

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Onybony gandeste-te si asa - e posibil sa fi ovulat mai tarziu, sau fecundarea sa se fi produs cateva zile mai tarziu de ziua ovulatiei. Prin urmare, sarcina e prea mica ca sa iasa chiar si la un surecheck. Stiu ca pe instructiuni zice ca detecteaza sarcina din prima zi de intarziere. Daaaaaar toate, dar absolut toate calculele de acest gen pe care le gasiti facute pe internet, pe instructiunile testelor de sarcina etc sunt facute bazandu-se pe un ciclu regulat de 28 de zile si pe ovulatie in ziua 14. Daaaaar noi nu suntem roboti, si chiar si o femeie care are cm regulat la 28 de zile poate sa nu aiba ovulatia ca la carte, adica in a 14-a zi. Intelegi de ce e posibil sa fii insarcinata dar sa nu iasa inca la testul de sarcina? La fel de bine e posibil sa nu fii insarcinata, ceea ce nu iti doresc, dar ti-am zis: pana nu vezi rosu...

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Citat:

Onybony gandeste-te si asa - e posibil sa fi ovulat mai tarziu, sau fecundarea sa se fi produs cateva zile mai tarziu de ziua ovulatiei. Prin urmare, sarcina e prea mica ca sa iasa chiar si la un surecheck. Stiu ca pe instructiuni zice ca detecteaza sarcina din prima zi de intarziere. Daaaaaar toate, dar absolut toate calculele de acest gen pe care le gasiti facute pe internet, pe instructiunile testelor de sarcina etc sunt facute bazandu-se pe un ciclu regulat de 28 de zile si pe ovulatie in ziua 14. Daaaaar noi nu suntem roboti, si chiar si o femeie care are cm regulat la 28 de zile poate sa nu aiba ovulatia ca la carte, adica in a 14-a zi. Intelegi de ce e posibil sa fii insarcinata dar sa nu iasa inca la testul de sarcina? La fel de bine e posibil sa nu fii insarcinata, ceea ce nu iti doresc, dar ti-am zis: pana nu vezi rosu...

Handmade by Alina

corect

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nu m-am referit la primul test , m-am referit acum sapt asta
am mai explicat o data d c sunt atat de stresata si de dornica de a afla daca e bb sau nu.. nu e vb ca sunt incurabila.. dar dupa 2 chiuretaje la o varsta frageda zic eu... plus alte probleme de sanatate mi se pare normal sa stau cu inima cat un purice.. asa sunt eu.. cand imi intra ceva in cap nu mai imi iese atat de usor
iarta-ma daca am fost mai dura... dar m-am saturat ca lumea toata sa ma faca obsedata sau sa zica ca nu inteleg cand eu de fapt inteleg ff bine ceea ce imi spuneti voi.. si parca era un forum si un topic unde putem spune tot ceea ce tine legat de sarcina. nu???
am inteles ca prima data a fost mult prea devreme...
iarta-ma din nou si nu te sup p mine.. dar chiar nu mai suport sa mi se spuna ca nu inteleg, cand de fapt numai eu stiu ce este in sufletul meu si cate sute si mii de intrebari imi pun...
in alta ordine de idei, eu in cam de garda unde lucrez ma confrunt cu cazuri de TBC, HEPATITA si multe altele si plus ca si fumez de asta vreau sa aflu cu orice pret daca e bb sa ma protejez mai abitir
in speranta ca nu te ai suparat pe mine

Citat:

Vali eu am acelasi nr de la cabinet de acum....2 ani. Nu stiu sa si-l fi schimbat.
ale draga mea, esti absolut incurabila. Si nu vrei deloc, dar deloc sa pricepi cum functioneaza chestia asta cu ovulatia, fecundarea ovulului de catre gigel, testul de sarcina.
Testul de sarcina surecheck ti l-ai facut mult, dar mult prea devreme. Stiu ca tu ai prestat la greu cu sotulache tau toata luna, dar degeaba prestezi si degeaba iti da el gigei, daca tu nu ovulezi. Intelegi? Nu frecventa conteaza, ci sincronizarea. Asa ca degeaba ai prestat tu imediat dupa CM, ca daca nu ai ovulat, tot degeaba. Asa ca nu iti mai fa calculele decat gandindu-te cam cand a fost perioada ta fertila. Tu cand ti-ai facut surecheck-ul cred ca aveai abia o saptamana de la ovulatie, parca asa imi aduc aminte. Deci mult, dar mult prea devreme. Asta mai ales ca fecundarea nu are loc in ziua in care ovulezi. Poate sa se intample si cateva zile mai tarziu.

Handmade by Alina

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Citat:

Handmade by Alina

offf cat de frumos ai spus ,si ai absoluta dreptate, dar eu in prostia mea, si foarte absorbita de testul negativ, nu am luat in calcul, ceea ce tu ai reusit sa mentionez intr-un mod atat de explicit, si e normal ce zici tu, dar na de ce sa vezi si cealalta jumatate a paharului

VREAU SI EU BEBE MIC

Mergi la inceput

te inteleg ale ca si io sunt fumatoare si as vrea sa stiu cat mai repede ca sa am motivul suprem sa ma las odata pentru totdeauna de tigari, ca nu as vrea in ruptul capului sa fac ceva ce poate dauna lui bb....pentru ca acum nu am vointa sa ma las de tigari, dar le-as lasa in momentul in care ar fi 2 linii, pe bune, cu toate ca sunt foarte dependenta de ele

VREAU SI EU BEBE MIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

ale nu m-am suparat pe tine, cum sa ma supar. Sper ca nici tu pe mine Si bineinteles ca poti sa spui si sa intrebi orice pe oricine, ca doar de aia stam pe aici nu?
Te cred ca iti pui multe intrebari si inteleg ca iti este greu, dar toate starile prin care treci tu, acum speranta, acum deamagire, acum speri ca este, acum zici ca sigur nu este, nu iti fac deloc bine. Tie in primul rand si nici eventualului bebe.
Si o sa vezi dupa ce ramai insarcinata cate milioane de intrebari si de griji o sa iti faci.
Sa iti spun ca mie imi este un pic teama acum de o eventuala SEU? Si vorba aia, sunt la a doua sarcina, ar trebui sa stiu cam cum merg treburile.
Fii puternica, fii tare, v-am mai zis eu voua: bebe are nevoie de o mama puternica si nestresata. Ca daca ea e stresata, el ce mai face cand vine?
Hai ca mai ai putin si maine dupa amiaza o sa iti faci o idee de cum sta treaba.

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Citat:

ale nu m-am suparat pe tine, cum sa ma supar. Sper ca nici tu pe mine Si bineinteles ca poti sa spui si sa intrebi orice pe oricine, ca doar de aia stam pe aici nu?
Te cred ca iti pui multe intrebari si inteleg ca iti este greu, dar toate starile prin care treci tu, acum speranta, acum deamagire, acum speri ca este, acum zici ca sigur nu este, nu iti fac deloc bine. Tie in primul rand si nici eventualului bebe.
Si o sa vezi dupa ce ramai insarcinata cate milioane de intrebari si de griji o sa iti faci.
Sa iti spun ca mie imi este un pic teama acum de o eventuala SEU? Si vorba aia, sunt la a doua sarcina, ar trebui sa stiu cam cum merg treburile.
Fii puternica, fii tare, v-am mai zis eu voua: bebe are nevoie de o mama puternica si nestresata. Ca daca ea e stresata, el ce mai face cand vine?
Hai ca mai ai putin si maine dupa amiaza o sa iti faci o idee de cum sta treaba.

Handmade by Alina

mai iubita, ce inseamna SEU?

Valentina

Mergi la inceput

sarcina extrauterina cumva?

VREAU SI EU BEBE MIC

Mergi la inceput