Aspirante optimiste(425)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Neata fetelor
Am mai facut un test de dimineata, este la fel ca cel din poza.
Parca nu-mi vine sa cred, am o gramada de emotii.
Va pup pe toate de molipsire

ma bucur foarte tare pentru tine
sa ai sarcina usoara si bb sanatos tun

Vom avea mereu luna viitoare

Mergi la inceput

aa, pe langa faptul ca uratii nu au venit si am avut scurgerea aia, facut de dimineata si un test mai ieftinel dar e negativ, asa ca sunt in ceata totala si nu mai stiu ce sa cred....offff
voi ce credeti?
ale, vale, alinutza, ylari, unde sunteti scumpelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui onybony

aa, pe langa faptul ca uratii nu au venit si am avut scurgerea aia, facut de dimineata si un test mai ieftinel dar e negativ, asa ca sunt in ceata totala si nu mai stiu ce sa cred....offff
voi ce credeti?

aici sunt...la munca

eu zic sa mai stai vreo zi...doua, daca mai rezisti si sa bagi un test Sure Check
faptul ca uratii nu au venit..e semn bun
tin pumnii si felicitari celor care au vazut II

Valentina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Citat:
citat din mesajul lui onybony

voi ce credeti?

aici sunt...la munca

eu zic sa mai stai vreo zi...doua, daca mai rezisti si sa bagi un test Sure Check
faptul ca uratii nu au venit..e semn bun
tin pumnii si felicitari celor care au vazut II

Valentina

off, eu tot am asteptat sa imi vina, si acuma parca am impresia ca incepe sa imi vina, dar ma duc ma uit si nimic...
tot ce pot face e sa mai astept cateva zile, sa vad totusi daca nu imi vin si repet testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

neataaa fetele , am fost la dr haiduc si din pacate vin cu ceva vesti cam proaste , in continuare nu vede nimic la transvaginal , e posibil safie sarcina extra uterina si m-a pus sa repet beta hcg-ul

Si a fost O ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna fetelor
mai, nu stiu, am zis sa nu scriu, ca poate m-oi lamuri eu, dar nu si nu...Ma sfatuiti voi, please?
Deci intarziere CM 12-14 zile..Teste de sarcina (Femina si Barza negative)...Pana acum aveam ciclu scurt 26 de zile mx, dar acum nimic...De unde s-o apuc...Cu cateva luni inainte facut analize endocrinologice si au iesit bine, deci nu ma astept la o dereglere ondocrina. Dar atunci ce sa fac? Unde sa merg?

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

neataaa fetele , am fost la dr haiduc si din pacate vin cu ceva vesti cam proaste , in continuare nu vede nimic la transvaginal , e posibil safie sarcina extra uterina si m-a pus sa repet beta hcg-ul

Si a fost O ZI

imi pare rau sa aud asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Am sa fiu optimista pana in ultima clipaaa nu ma voi lasa ....eu tot sper sa nu fie

Si a fost O ZI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

Am sa fiu optimista pana in ultima clipaaa nu ma voi lasa ....eu tot sper sa nu fie

Si a fost O ZI

asa sa fii, ma rog sa fie bine, si sa nu ai probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna dimineata si o saptamana minunata
Vin si eu cu o cafeluta, ceai, suc de fructe

Iubirisca felicitari. Sa ai o sarcina usoara, la termen. Si stau si eu la rand pentru de molipsire.

Onybony si sa fie in continuare o luna mai buna.

Cinezee imi pare rau pentru vestile proaste. Dar totusi poate o mica speranta isi mai are inca locul. Cand te duci sa faci analiza?

Housepocket poate ai avut o luna mai grea de obicei. Este perfect normal ca din cand in cand ciclul menstrual sa fie diferit. Oricum daca esti ingrijorata poate merita sa ajungi la un doctor.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/feminitate-toamna-2009" target="_blank">Feminitate - toamna 2009

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput