Aspirante optimiste(425)
Raspunsuri - Pagina 15
Valentina_D spune:
felicitari iubirisca si de la mine
am vazut poza, e cu ochisori...claaaarrrr
Valentina
aleesicoo spune:
asta am zis si eu Vale ca sunt ochisori 100%
eu inca mai am speranta luna asta... il dau naibaaa de beta....
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
onybony spune:
eu luna asta nu mai am sperante, ca durerile inca sunt la burtica, nu mari, si scurgerea rozulie se inchide la culoare, deci maine o sa fie zi plina de rushi 
dar mai am si luna viitoare sperante ![]()
Vom avea mereu luna viitoare
Valentina_D spune:
ale, te gandesti extrem de mult la asta.....extrem de mult
Daca esti sanatoasa...nimic nu il va impiedica pe bebe sa vina...
ti-am mai zis de altfel...noi nu putem controla asta..asa cum zicea si alina zilele trecute, nu suntem roboti, e treaba de sincronizare..si daca sanatatea e ok, pana la urma se va intampla
Valentina
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onybony eu luna asta nu mai am sperante, ca durerile inca sunt la burtica, nu mari, si scurgerea rozulie se inchide la culoare, deci maine o sa fie zi plina de rushi ![]() dar mai am si luna viitoare sperante Vom avea mereu luna viitoare |
onybony

ce-ar fi sa va iubiti voi sotii ca si cum nimic pe lume nu mai exista decat voi doi????? para sa prestati dupa calendar?
sa vedeti atunci invazie pe forum de II

Valentina
anidaz spune:
Iubirisca ,fe-li-ci-tari!Esti gravida cu acte in regula,este clar nidare ce ai avut tu si acum urmatorul pas sa fie vizita la medic sa vezi daca ai sau nu nevoie de tratament de sustinere.
Sa ai parte de o sarcina usoara si nastere la termen!
http://lt1f.lilypie.com/Jk5vp3.png
onybony spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Valentina_D
onybony ![]() ce-ar fi sa va iubiti voi sotii ca si cum nimic pe lume nu mai exista decat voi doi????? para sa prestati dupa calendar? sa vedeti atunci invazie pe forum de II ![]() Valentina |
nu prea ne-am iubit luna asta dupa calendar, dar nu a fost sa fie
te
valeVom avea mereu luna viitoare
aleesicoo spune:
asa ti se pare tie ca ma gandesc extrem de mult?
ba din contra am zis sa mai schimbam sub sa nu mai vb numai despre bb....
dupa cum am mai zis.. nu ma mai int nici cand e ovulatia ...nimic absolut nimic.....
deci eu zic ca nu eu sunt cea care ma gand atat de mult......da e normal sa imi fac griji....dar am luat o hotarare
| Citat: |
| citat din mesajul lui Valentina_D ale, te gandesti extrem de mult la asta.....extrem de mult Daca esti sanatoasa...nimic nu il va impiedica pe bebe sa vina... ![]() ti-am mai zis de altfel...noi nu putem controla asta..asa cum zicea si alina zilele trecute, nu suntem roboti, e treaba de sincronizare..si daca sanatatea e ok, pana la urma se va intampla ![]() Valentina |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
Valentina_D spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleesicoo asa ti se pare tie ca ma gandesc extrem de mult? ba din contra am zis sa mai schimbam sub sa nu mai vb numai despre bb.... dupa cum am mai zis.. nu ma mai int nici cand e ovulatia ...nimic absolut nimic..... deci eu zic ca nu eu sunt cea care ma gand atat de mult......da e normal sa imi fac griji....dar am luat o hotarare
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! ![]() Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB |
ale draguta
...nu e dojana...insa eu da, cred ca te gandesti prea multa te gandi mult...inseamna a te stresa........spun prostii? zi-mi
imi doresc sa vad de la toate fetele II..sa vad si la mine, nu scriem aici decat pentru a ne sustine una pe alta, de a impatasi experiente si de a ne ajuta reciproc cu sfaturi
am 32 de ani, am trecut prin multe si totusi...uneori o mai iau si eu pe aratura...iar voi ma ajutati sa imi revin
imi pare rau daca te-am suparat, intentia mea nu a fost nici pe departe asta
Valentina
cos_minutza spune:
Iubirisca scumpo sunt doua linii foarte vizibile
Eu zic ca sigur e
!!!Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta