Aspirante optimiste(425)
Raspunsuri - Pagina 13
onybony spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iubirisca Fetelor gata am pus poza in album, sper s-o vedeti |
scumpa mea sunt doua liniute vizibile ca buna ziua
eu zic ca e cu ochisori

Vom avea mereu luna viitoare
onybony spune:
zic totusi sa mai astepti pana luni sa vezi ce a fost cu scurgerea maronie, si repeta testul, desi e foarte clara a doua liniuta
ma bucur tare mult pentru tine, dar pana luni nu scoatem majoretele, sa fim sigure ca nu vin uratii, tim pumnii 
Iubirisca spune:
Astept, ca altceva nu am ce face.
Scurgerea maronie a fost doar vineri, azi nimic.
Al meu sot deja nu mai are rabdare si vrea sa anunte familia.
onybony spune:
| citat din mesajul lui Iubirisca Astept, ca altceva nu am ce face. Scurgerea maronie a fost doar vineri, azi nimic. Al meu sot deja nu mai are rabdare si vrea sa anunte familia. |
te cred scumpo ca asa ar face si al meu.
oricum zic ca esti gravi, asa ca
, si sa fie cu noroc, luni mai faci unul si ne anunti ok?ma bucur mult pentru tine
Iubirisca spune:
Iti multumesc din suflet Ony, si iti doresc sa ti se intample si tie minunea cat mai repede.
Luni dimineata voi mai face un test, o sa-l iau maine
.
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui Iubirisca Astept, ca altceva nu am ce face. Scurgerea maronie a fost doar vineri, azi nimic. Al meu sot deja nu mai are rabdare si vrea sa anunte familia. |
Felicitari Iubirisca...si eu zic ca e bebe ,dupa cum se vede...

Tu de cat timp incerci? Inca o data felicitari...Poop
Iubirisca spune:
Florentina noi incercam cam din iunie (am luat ac vreo 3 ani), si chiar zilele trecute plangeam pe umarul lui al meu si-mi era teama ca nu pot sa am bebe.
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui Iubirisca Florentina noi incercam cam din iunie (am luat ac vreo 3 ani), si chiar zilele trecute plangeam pe umarul lui al meu si-mi era teama ca nu pot sa am bebe. |
Te inteleg ,si eu nu imi pot stapanii lacrimile uneori cand ma gandesc la bebe... Sotul e cel care ma consoleaza si ma linisteste...
aleesicoo spune:
Iubi, eu nu pot sa vad poza
, imi spune ca nu exista poze la aceasta categorie
, si vreau sa o vaddddd
Buna Florentina
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo Iubi, eu nu pot sa vad poza ![]() , imi spune ca nu exista poze la aceasta categorie , si vreau sa o vadddddBuna Florentina ![]() HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! ![]() Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB |
Buna Aleesicoo. Si mie imi spunea la fel...dar am copiat poza in calculator si apoi am deschis-o. Incearca asa ca merge...Te-am pupat