A venit , a venit toamna
Raspunsuri - Pagina 2
nma spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tisina
Hai sa incerc sa iti modific putin imaginea despre toamna, cu un citat din fiul meu de sase anisori: "Mami, toamna e ca seara. Pomii isi pun pijamale colorate si pregatesc de culcare" Il intreb, si dorm? Iar el zice, foarte sigur pe el: "Da! Toata iarna. Si se trezesc primavara de dimineata!" Nu stiu de unde i-a venit, dar l-am pupat cu foc dupa asa o explicatie plastica. Cred ca am un pui de poet. Recunosc ca si eu iubesc toamna, cu toate "belelele" ei. Tisina |
Un pt baietelul tau. Cred ca voi folosi si eu explicatia asta.
Toamna imi place sa ma plimb prin padure .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
ardeiash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tisina citat din fiul meu de sase anisori: "Mami, toamna e ca seara. Pomii isi pun pijamale colorate si pregatesc de culcare" Il intreb, si dorm? Iar el zice, foarte sigur pe el: "Da! Toata iarna. Si se trezesc primavara de dimineata!" Nu stiu de unde i-a venit, dar l-am pupat cu foc dupa asa o explicatie plastica. Cred ca am un pui de poet. Recunosc ca si eu iubesc toamna, cu toate "belelele" ei. Tisina |
genial fiul tau! pt el..
toamna e anotimpul in care m-am nascut si am realizat ca , de ziua mea, cand de regula este frig, sau ploua sau e innorat ... sunt de fapt, foarte fericita cu fiul meu si sotul meu, plimbandu-ne si adulmecand padurea.. nimic nu ma face sa ma simt mai extraordinar ca, adunand cu ei frunze galbene sau rosiatice.. unele mai norocoase verzi... mari sau mici...
ma bucura nespus cand fiul meu imi daruieste cate una, cea pe care el o gaseste frumoasa... ne taram picioarele prin covorase de frunze , sau ne trantim razand facandu-le sa "ploua" peste noi...
mai cred ca , daca esti inconjurat de cei dragi.. iubesti orice anotimp , cata vreme te bucuri cu ei , cald sau frig fiind
insa ce-i drept.. niciun alt anotimp nu-mi starneste melacolia precum toamna..
s-auzim numai de bine! si