ARADENCE DC !...(129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Moni ti-am vazut ajutorul pt Tudor.E talentata domnisoara,azi maine incepe cum ca vrea sa fie si ea mamica si de ce nu poate sa-i dea tzatza lui Tudor?!O sa se multumeasca sa alapteze toate papusile pe unde apuca.Mela facea si mai face la gradi si prin parc,de seminuneaza lumea pe ea.
Mirela multumesc de incurajari,dar sunt incercari esuate ambele actiuni:somnul lui Mela si alaptatul lui Serban.Deocamdata e bine si asa.
Cristinacsa si fetele tale sunt scolarite,nu?Cum merge treaba?
Alina esti multumita de after school?Nu e obosit Dragos?Ma bate gandul sa-l intarc, dar deocamdata mai suport trezirile nocturne tot mai dese.De la scoala fug repede acasa,cand se poate,sa-l adorm tot la tzatza.

Cu glucoza ce faceti totusi?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Da de ce nu m-ai fluierat la testul psiho, ca io ametita cum sunt....
Cum sa fluier? Daca picam testul din cauza asta?
Ada si eu vreau 2 kg de fructoza.
Alina33, cred ca o sa fie cam frig la terasa. O sa ploua si am vazut ca temperatura minima va fi 5 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

3 kg vreau Ada.Ighi Buu e pe strada Andrei Muresan, fosta Ecaterina Varga ; asta e prima strada paralela cu Str Lacului, cum mergi de la Podgo catre Centru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Carmen, cu fructoza ne aprovizionam, si o folosim in loc de zahar ca nu ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

exact asa ard cat trebuie sa stau cu uleiu asta pe mine? deja sunt de o ora da nu mai rezist...ARD ARD ARD ARD

Am inviat fetelor, am inviat! Greu! Pe cuvant daca va mint dar niciodata nu am fost in halul asta de "bleaga"

Am citit tot ce ati scris dar ard intr-un hal ca nici macar nu ma pot concentra

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui niko_26

Carmen, cu fructoza ne aprovizionam, si o folosim in loc de zahar ca nu ingrasa.

ioaiii ca de cand imi bateam capu' ca la ce naiba va trebuie

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io-s multumita cu kilele momentan ca inca mai am 58 De-as ramane cu ele ar fi super.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, eu vreau 2 kg fructoza.

Carmen, pana acum suntem multumiti de scoala, nu este obosit Dragos, chiar ii in forma, merge si la karate si seara abia il culc la 22, dar cand se pune in pat in 5 minute e adormit.
Mancarea ii f buna, am auzit si de la alti parinti si Dragos imi spune ca mananca tot ce primeste.

La multi ani Binca!
Magda, sa va traiasca domnisoara! Ce mai faci?

No, am fost la ginecolog...si am o rana pe col (dr. zice ca ii mica si-i veche, poate de cand am nascut). Mi-a dat ceva tratament si dupa 2 luni merg la control, daca e tot asa atunci mi-o cauterizeaza. Dr. a fost super, consultatia n-a fost chiar asa groaznica, chiar merg cu(,) curaj data viitoare. Am facut si testul Pap, vineri am rezultatul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada, apai daca toata lumea vrea fructoza, atunci vreau si eu 1kg

No sa va spun si io ceva si va rog sa fie fara suparare si nu trebuie sa o luati ca pe un "ordin" dar eu in IghiBuu nu ma duc...mie nu-mi place din multe puncte de vedere, dintre care principalu e ca e multtttttt fum...desi sunt fumatoare nu-mi place prea mult fum de tigara...Niko, nu vreau sa te superi, dar mie nu-mi place si nu mi-a placut vreodata IghiBuu...ba mint, mi-a placut chiar la inceput.
Daca gasiti alta locatie vin, daca nu, nu va suparati dar prefer sa stau acasa

Mama da stiu ca-s nesimtita, dar prefer sa fiu sincera

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, o dedicatie pentru tine:

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput