Condica Salajencelor [102]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Dulciuri
atat?Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Dulciuri

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mai nou nu mai scrieti nimic, doar puneti emoticoane; da' de ce, va lingeti pe degete oare, ati mincat iara ceva bun???Sau vi-s stricate tastaturile iara?
care ce mai faceti, ati apucat sa va intilniti?
ma refer la fetele din Ro, ca celelalte cam banuiesc cu ce sint ocupate.
pe la noi toate bune, iar e dimineata si iar is la " ".
am inceput sa il obisnuiesc pe rudy sa doarma in living, de 3 nopti dorm si eu pe canapea aici, sa fie cit de cit obisnuit pe cind or veni ai mei si o sa fie iara dormitoarele ocupate amindoua.
mai sint 3 saptamini si pleaca colegu la Simleu.Abia astept sa se intoarca cu totii!

va las, ca merg sa maninc ceva.

va pup si... treziti-va!

Mergi la inceput

si tortCami, io am o scuza da fetele?Dulciuri

Mergi la inceput

Americanul : Incepe serviciu la 9.00,se scoala la 8.00,sare peste nevasta-sa care doarme înca ca e casnica,se duce la baie si face un dus,nu se barbiereste ca se va barbieri cu masina electrica pe drum, se duce la bucatarie unde manânca "eggs and bacon" si se urca in GMC-ul de-acum doua luni sa se duca la firma unde lucreaza ca muncitor. Francezul : Incepe serviciu la 8.00,se scoala la 7.00,nu sare peste nevasta-sa ca n-a venit înca de la amant ,se duce la baie si se spala pâna la brâu, se barbiereste cu o masina de ras Gillette 3X, se duce la bucatarie unde manânca "caffe au lait et croissants" si se urca in Peugeot-ul de-acum doi ani sa se duca la firma unde lucreaza ca tehnician. Românul : Incepe serviciu la 7.00,se scoala la 6.00,nu sare peste nevasta-sa ca ea începe la 6.30 si a plecat deja,se duce la baie si da > pe ochi cu apa de aseara din lighean ca nu urca înca pâna > la et.VIII, se taie barbierindu- se cu masina BIC de doua > luni, se duce la bucatarie unde bea o cafea fara zahar ca > s-a terminat ieri si nu a luat leafa, si se urca în Dacia > primita de la taica-sau acum zece ani sa se duca la firma > unde lucreaza ca > inginer Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Vad ca nu am pierdut nimic daca nu am mai fost de cateva zile pe la voi . Acum am si eu putin timp, ne-am schimbat programul obisnuit de sambata(piscina, mancat in oras, relaxare) pentru ca azi Ovi e de garda, maine la fel...asa ca am "facut" piscina si mancarea in oras aseara. Eu sunt ocupata cu scoala, am multe teste semestrul asta la suedeza, vreau sa termin ca sa pot face din ianuarie altceva(ma inscriu la un curs de anatomie si fiziologie la distanta, e un curs care intra in programul de la facultatea unde ma voi inscrie la anul), mai fac engleza si ma gandesc sa ma inscriu la un curs de psihologie, asa ca sa vad cu ce se mananca, de pasiune. Sper numai sa ma ia aia la cursul la distanta, ca e cam complicat...ma accepta numai daca dovedesc ca am terminat suedeza(de aceea trebuie sa o termin pana de Craciun) si apoi diploma de liceu mi-o recunosc astia numai dupa ce le trimit si actul ca am terminat suedeza. Sunt presata de timp si trebuie sa trag tare, ca sa nu mai aman.
Cu facultatea sper sa imi recunoasca cateva materii de chimie care sunt in programa aici, pe care le-am facut la facultate in Ro, iar restul nu stiu cm le voi face. facultatea e la Uppsala, un oras universitar vestit la vreo 40 de km nord de Stockholm. Nu stiu cum voi impaca scoala cu casa, dar mai am timp sa ma gandesc...

Cam atat, n-o sa prea am timp sa scriu(de fapt scriu pe blog cat de des pot si nu mai mai intru sa repet aici, ca e vorba de scoala, copii si de ale noastre) dar va citesc cu drag daca o sa am ce .

fetele sunt bine, motanul la fel

va cu drag, va doresc un we superb!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Americanul : Incepe serviciu la 9.00,se scoala la 8.00,sare peste nevasta-sa care doarme înca ca e casnica,se duce la baie si face un dus,nu se barbiereste ca se va barbieri cu masina electrica pe drum, se duce la bucatarie unde manânca "eggs and bacon" si se urca in GMC-ul de-acum doua luni sa se duca la firma unde lucreaza ca muncitor. Francezul : Incepe serviciu la 8.00,se scoala la 7.00,nu sare peste nevasta-sa ca n-a venit înca de la amant ,se duce la baie si se spala pâna la brâu, se barbiereste cu o masina de ras Gillette 3X, se duce la bucatarie unde manânca "caffe au lait et croissants" si se urca in Peugeot-ul de-acum doi ani sa se duca la firma unde lucreaza ca tehnician. Românul : Incepe serviciu la 7.00,se scoala la 6.00,nu sare peste nevasta-sa ca ea începe la 6.30 si a plecat deja,se duce la baie si da > pe ochi cu apa de aseara din lighean ca nu urca înca pâna > la et.VIII, se taie barbierindu- se cu masina BIC de doua > luni, se duce la bucatarie unde bea o cafea fara zahar ca > s-a terminat ieri si nu a luat leafa, si se urca în Dacia > primita de la taica-sau acum zece ani sa se duca la firma > unde lucreaza ca > inginer

Dulciuri

Mihaela, multa, multa bafta sa ai pina la capat cu scoala, imi scot palaria in fata ta!

www.evz.ro/articole/detalii-articol/870270/Loteria-Vizelor-fericirea-care-vine-in-plic/" target="_blank">a venit sezonul iar

Mergi la inceput

Cami multzam, nu am incotro...daca as sta altundeva sa am acces la meseria mea, ar fi altfel. Dar oricum eu am vrut sa dau la biochimie. Numai ca pe vremea mea, era chiar in 1989, era doar la Bucuresti o sectie si era putine locuri...dar uite cum viata imi aduce in cale sansa sa fac ce am visat de cand eram in liceu.... Nu fac decat sa-mi implinesc visele, unul cate unul...uneori ma intreb cum de sunt atat de norocoasa....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Acum am citit povestile loteristilor...frumoase, pline de ambitie asa cum le sta bine celor care si-au luat lumea in cap . Noi am incercat de vreo 2 ori pana s-a luminat Ovi ca nu are sanse sa lucreze ca medic pe taram american si asta a fost, ne-am reorientat.
Gata, fug sa pun toamna pe blog .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput