Condica Salajencelor [102]
Raspunsuri - Pagina 12
silvana_salajan spune:
Buna sara!Olimpia ma bucur sa aud ca sunteti bine. Iar a trecut vara si nu ne-am vazut. Ce faceti? Cum e soacra ta? Ce ai sa faci in Franta? Te angajezi sau stai cu Alex?Va doresc acomodare usoara si numai bine
Restul salajencelor pe unde umblati? Treceti la raport ca de nu pun
pe voi.
Haideti la o poveste ca mai stau nitel.Dulciuri
silvana_salajan spune:
Deci propunerea de miercuri ramane valabila. Se inscrie careva?Hai ca pun
pe voi. 
Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Deci propunerea de miercuri ramane valabila. Se inscrie careva? Hai ca pun pe voi. ![]() ![]() Dulciuri |
Ce e miercuri ???
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Eu incerc sa-mi revin dupa 2 zile de kefuiala. Sambata am fost la ziua fetitei unei prietene si am stat muullttt de tot. M-am simtit excelent. La ea tot timpul ma simt bine. Am stat de la ora 15 pana la ora 22 si ceva. Apoi duminica am fost la ziua sorei lui soacra unde iar am zis ca vom sta numai vreo 2-3 ore dar am sta toata ziua, adica de la ora 11 dimineatza pana la ora 20 si ceva seara. M-am porcit in acest week-end. Dar stiind ca voi avea 2 destrabalari , am bagat vineri si azi zile de vitamine. Maine iar mergem la ziua sorei lui soacra ca , de fapt maine e ziua ei, ieri i-am facut surpriza si am asteptat-o pe cand a iesit de la biserica cu toii. A fost frumos , am sta cu masa intinsa in curte, am jucat, am cantat ... ca-n vremurile de-altadata. maine , reloaded
Ieri a fost ziua specialitatilor, maine papam ciulama de pui cu mamaligutza , pancove si placinta cu de toate.
Merg sa mai citesc cate ceva pe google. Va tzuc pe toate 
Olim, acomodare rapida, spor la munca lui Marius , cate un
tie si lui Alex !
Diana, cum stai cu dieta ?
mihaela_s spune:
oti, mi-a placut la nebunie tortul catel, cred ca nu am mai vazut asa frumos pana acum! Adica facut de altcineva
. Ca ale tale toate sunt
cel putin la aspect, ca noa io n-am mancat
. Da' mi-a veni si mie randul cumva
.
olim, bine ati ajuns in Franta, acomodare placuta!
Noi suntem ca de obicei, we cu relaxare si incarcarea bateriilor pentri o noua saptamana. Eu sunt prinsa cu teste la suedeza, carti de citit si comentarii de facut, texte de scris si tot asa...
Acum am in cuptor o tava cu cartofi frantuzesti, abia astept sa se rumeneasca sa ii halim
.
Cam atat, mai viu cand am timp...
.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
Fiecare firicel de sange ce-ti trece prin vene este, de fapt, cartea ta de vizita. Cum asa? Cercetatorii au descoperit cat de multe poate spune grupa ta de sange despre tine, cum stai cu sanatatea si care sunt trasaturile dominante ale caracterului tau. O singura picatura de sange detine intregul cod genetic al unei fiinte. Afla-ti codul!
Grupa (I)
Sangele tau poate fi folosit pentru transfuzii catre orice alta grupa. Amprenta ta sanguina spune despre tine ca ai un scut impotriva stafilococilor sau altor tipuri de boli legate de sange. Totodata, metabolismul tau este lent, arderea caloriilor este minima, iar sistemul enzimatic poate deveni deficitar. Nu-ti sunt straine problemele legate de stomac, precum gastritele, colitele, dar nici obezitatea, pancreatitele, varicele si hepatitele. Pentru ca esti greu adaptabil la medii noi, poti suferi de alergii, raceli sau reumatism.
Caracter: Pentru ca preferi sa te consumi in interiorul tau, ai tendinta de a cadea in depresie sau sa suferi deseori de insomnii si nevroze.
Grupa A II
Voi, cei cu grupa A II, sunteti cei mai numerosi! Grupa ta sanguina spune despre tine ca suferi deseori de anemii, policitemii, dar si alte afectiuni ce implica functia globulelor rosii, cele ce se regasesc din plin in sangele tau. Poti suferi de-a lungul vietii de accidente vasculare, insuficienta cardiaca, dar si de osteoporoza, hipertensiune, edeme sau probleme de tiroida.
Caracter: In plan psihic esti ambitios si impulsiv, nerabdator, zgomotos, uneori chiar orgolios sau furios.
Grupa B III
Tu ai foarte multe globule albe! Ce implica asta? Esti predispus la afectiuni precum leucopenia, limfocitioza. Ai un sistem imunitar destul de slab si suferi deseori de infectii de toate soiurile. Nu scapi nici de reumatism, boli pulmonare, tromboza, accidente vasculare. E bine sa stii ca necesiti zilnic un plus de vitamine, tocmai pentru a evita o parte din mostenirea ta genetica. Tu vei scadea intotdeauna rapid in greutate, chiar daca iti propui asta sau nu, dar vei avea probleme cu muschii, transpiratia excesiva si stomacul.
Caracter: Esti extrem de agil, memoria si gandirea ta sunt foarte iuti si te adaptezi usor.
Grupa AB IV
Sangele vostru este o amestecatura a celor doua grupe A si B. Deci ai mostenit cateva dintre afectiunile ambelor tipuri de sange. Ai o constitutie fragila, frigul fiind unul dintre inamicii tai! Te imbolnavesti usor iarna, racesti indiferent de anotimp. Bronsitele sau alte probleme ale aparatului respirator se simt ca la ele acasa in corpul tau. Suferi mai mult de melancolie, oboseala, reumatism si esti lipsit mai mereu de energie. Poti suferi de tulburari de somn, ulcere sau gastrite, ateroscreloza, migrene, hepatita sau
accidente vasculare.
Caracter: Nehotarat, posomorat, fara putere de concentrare. Esti o persoana care se streseaza usor, care nu poate face fata prea mult timp presiunilor de orice fel. In societate esti mai mult timid.
silvana_salajan spune:
Cum adica Adriana ce e miercuri? Nu ne intalnim deja de 2 saptamani?
Ultima strigare: cine se anunta????? ![]()
![]()
Miha merci frumos. Sa stii ca am avut emotii cu carul ca nu stiam cum a iesi. Pana la urma le placu mult proprietarilor
aseara ma suna mama fetei sa imi multumeasca cica le placu muuuult si interior si exterior. Si mai imi facu rost de 2 comenzi
de pe la prieteni
No va
ca Alex s-o saturat in brate. Umbla in 4 labe amu si numa la soba la cenusa ii place ![]()

Dulciuri
silvana_salajan spune:
La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, ahotarit sa dea printr-o "Lege Divina" fiecarei natii cite doua virtuti.Astfel, El i-a facut: - pe elvetieni - ordonati si respectuosi fata de legi; - pe nemti - disciplinati si rationali; - pe englezi - perseverenti si studiosi; - pe japonezi - muncitori si rabdatori; - pe unguri - hotariti si buni meseriasi; - pe francezi - culti si rafinati; - pe spanioli - veseli si ospitalieri, samd. Cind a ajuns la romani, I-a spus ingerului-consilier care nota: - Romanii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni. Dupa ce a publicat-o in "Monitorul Celest", ingerul a remarcat: - Doamne, ai dat tuturor popoarelor cite doua virtuti, iar romanilortrei. Oare in acest fel, nu cumva ei ii vor depasi si exploata pe toticeilalti? - Aoleu, asa e! Ai dreptate! Atunci sa revenim cu o "Ordonanta": "Pentruca virtutile dumnezeiesti, odata acordate, nu se mai pot lua inapoi,precizez ca nimeni nu va putea avea si folosi mai mult de doua virtutiin acelasi timp!". Si astfel se explica de ce romanii... - care sunt inteligenti si cinstiti, in nici un caz nu fac politica; - cei care sunt cinstiti si fac politica, in mod sigur nu sunt inteligenti; - care fac politica si sunt inteligenti, categoric nu sunt cinstiti.Dulciuri