Cluj rulz! - Toamna ruginie 94

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc fetelor.Imediat ma pregatesc de cina.
E nasol de tot pentru ca la casa au aparut niste chestii pe care nu le-am prevazut, adica imi pleaca seful de echipa, Maria de joi dupa masa e tot cu febra 40 din cauza de puroi masiv in gat.Abia azi au fost 8 ore ca a rezistat fara antitermic.Acum iar a facut febra dar macar a inceput sa scada dupa antitermic.Asa ca de 3 nopti sunt tot cu termometru, impachetari si sosete cu otet.Si inca nu e bine....
Ca tot tabloul sa fie complet tumora pe care i-a scos-o soacrei mele de la san, s-a dovedit a avea celule canceroase.Nu e un caz foarte des intalnit ca doar in mijocul tumorii sa fie celule canceroase dar se poate.Examenul anatomopatologic arata ca e cancer de tip3 , deci avansat.Maine la 7 trebuie sa fie acolo si iar intervin cu extirpate totala de san si ganglioni.
Sunt sigura ca va fii bine dar deocamdata e foarte greu.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata dragelor!!

azi dau eu cafeaua, asa ca va rog sa poftiti cu incredere!! e calda, buna si invioratoare, mai ales ca precis toate avem nevoie

Stanca, grea perioada la voi bine ca e casa pe ultima suta de metri, dar tot bine prindea omu, precis! Sanatate Mariei, imi pare rau ca e de atatea zile cu febra; stiu ca antib. isi face efectu dupa 2-3 zile, ca sa-i scada puroiul; de febra ai incercat sa alternezi panadol cu nurofen?? la nepoata mea care facea ff des puroi mult in gat, asa ii zicea med. de fam, sa alterneze la 3 ore; la noi inca n-a fost cazu, dar tin minte pt. viitor; la problemele cu soacra ta, nu pot spune decat ca-mi pare ff rau! trebuie sa fii puternica si optimista, ea sa va perceapa asa; atunci ma gandesc ca va trece mai usor interventia si apoi recuperarea am o cunostinta care e de 14 ani cu ambii sani extirpati, a facut tot felu de tratamente si e destul de bine... Doamne fereste pe toata lumea!!
Sa ne spui cum ati trecut noaptea!!

Kitzi, doar iti arati mutrita?? ia vino cu detalii?? cum e bebita ta? hai!!

va doresc o zi buna!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Sanatate la bolnaviori, liniste si pace prin familie si o saptamana cat mai lejera la toata lumea

Diana mea e tot cu febra si am inceput cu antibiotic.pt. ca are gatul rosu rau...sper sa treaca repede!

Eu sunt fericita ca am rezolvat cu scoala pt 2010, in ianuarie se fac inscrieri oficial dar am siguranta ca va fii la Sincai. sper ca am ales bine invatatoarea (d-na Muresan Ana), mai apropiata de copii si mai potrivita pt. Vladut, zic eu......Doamne ajuta!

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca schema de antitermic o stiu si tocmai aia am aplicat-o. Febra nu scadea din cauza puroiului mult.

Pe soacra mea tocmai au scos-o din operatie.E bine deocamdata ,sa vedem ce urmeaza.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Stanca si Inca exista solutii.

Erika si nu va lasati. Faceti o lista cu lucrurile care v-au adus unul langa altul, adaugati realizarile voastre comune, mergi la biserica, trimite copiii la bunici / prieteni si faceti ceva ce va place amandurora int-un weekend. Nici consilierea nu-i de neglijat.

Sanatate multa puilor bolnaviori si parintilor lor

Roxa cum a fost la maraton? Io parca as pune botul la psicina si sauna dar trebuie sa ma mai gandesc - sunt destul de pudica si rigida in a mentine distantele personale

Cristiana sa va fie intr-un ceas bun mutarea in noua casa si felicitari lui Mihai pt promovare.

Simona eu am fost la USAMV, atat pot sa spun "scump, foarte scump". M-au enervat francezii cu branza de 120 de lei kilogramul dar si cei de la Iana care ne tot spuneau ca sucul lor de struguri are mai ales vitamina C (desigur noi - eu, Oana si inca o prietena, am combatut spunand ca are mai ales antioxidanti). M-au mai suparat si cei de la USAMV care nu vand produsele ceea ce ma face sa ma intreb pt ce le produc si le aduc la targuri.

A venit toamna si la mine in gradina, mi-au inflorit tufele de crizanteme si am niste trandafiri intarziati ... o minunatie. Desigur au venit si soarecii in pod, azi i-am auzit prima oara, neaparat sa bag motanul in actiune ca nu degeaba il hranesc cu carne (doar!) de 2-3 saptamani.

Acu' ma duc in lumea mea, ma vantura asteniile de toamna si devin "aricioasa", sa nu ziceti ca nu v-am prevenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Ziua buna la toata lumea!!!

Stanca, ganduri bune si senine pentru voi, sa se faca Maria bine si sa treceti cat mai repede peste necazul asta cu soacra ta

Cristiana, incerc sa fac rost de numarul de telefon...la palat si eu vreau sa merg cu ea, sa vedem ce si cum, acum ca in sfarsit e in regula! Citit de Theea..nici eu nu cred sa fie somnambulism..daca Doamne fereste se mai repeta poate e ok sa stai la o discutie cu un psiholog de pruncutzi, ca sa ai o siguranta... si voie buna!

ROOOXXXAAAAAAA, cum a fost la cros? zi repede...io-s de acord cu world class...da' nu stiu inota deloc deloc......aseara am vorbit cu cineva sa ma invete sa inot, apropos de asta...am carnet d studenta, asa ca fac abonament la aquina...da' creca pot veni si daca stau pe margine si-mi fac inima rea de alea ce se bulucesco-balacesc la greu....

Subiectul scoli iar in discutie...tot aseara, in vizita pe care am intreprins-o cu Elise, acasa la niste prieteni, am tras niste concluzii ''invioratoare'' pt mine....concluzia cea mai directa e ca probabil va face scoala de muzica, pian...un ochi rade si unul e vanat, ea vrea, sa vedem...eu as vrea sa fie super activa si sportiva, sper sa putem combina astea doua..urmeaza sa emrgem cu ea sa avda cum decurge un studiu individual la pian...Elisu e foarte incantat...om vedea ce si cum..initial am zis nu si gandului, dar am aflat ca sunt 15 copii in clasa doar, genul foarte linistit, care nu duc la rele, iar in clasele 1-4 se face doar cate o ora de studiu individual la scoala, nu mai mult...mai arcai sa vad ce si cum...a fost invitate la scoala sa ne zgaim, sa vedem daca ne place sau nu...

Erika, subscriu la ce zice Simona...aveti nevoie de timp unul cu celalalt, si cu copiii la bunici/prieteni/dadace, sau unde se mai poate...iesiti afara din oras, sunt niste peisaje de toamna de iti taie rasuflarea, nu alta...hraniti ochii si sufletul, ca sa va incarcati bateriile

Gata...ca si eu sunt in perioada de aia de negureala premenstruala...cam slab cu binedispunerea...nici foarte rau nu e, dar, totusi...asa ca am sters-o...va pup dragelor!!!!

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ralule bebita e bine, ma rog, nu prea mai e bebita..e mare acuma s-a mai cumintit, intelege foarte multe, in fiecare zi mai spune cate ceva nou , avem 2 canini abia iesiti...in rest suntem bine, sanatoase.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Apoi am gatit numai pentru mine...rar mai fac de astea, ca nu imi place sa papa singurica...farfalle cu dovlecei...

Va pup si o zi frumoasa, de care sa va bucurati, ca inca iese soarele printre frunze...hmmmm...maine vor fi grade cu -, pregatiti-va..miercuri noapte -5 la cluj....brrrrr

Azi d l 18 e dentistul...abia astept daca va fi la fel de cuminte

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am intrat sa va salut pe fuga.....
Stanca, sanatate Mariei si ganduri bune pentru soacra ta
Simona
, cred ca la tine in gradina m-as putea relaxa.. sint deja sora cu epuizarea, dar vine frigul peste noi si poate ma mai lasa astia la job sa mai respir... desi nu pot spune ca sint pregatita pentru iarna..
Luca e tot mucos, m-am decis sa cumpar aparat de aerosoli, dar cum Laica nu mai gasesc nu stiu de care sa iau: ce am vazut pe net sint Omron si Citizen? Aveti vreo sugestie? Fain ar fi sa gasesc si timp sa ma duc la farmacie.. dar doar dupa 21.00 cum ajung eu de la tara in oras, doar Polus ramane ca varianta .
Florina, inca nu am apucat sa ajungem la dentist; cred ca va merge dadaca, daca apuc sa sun .
By the way, ieri am experimentat prima duminica la munca.. nasol tare... si nu e ultima..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput