Cluj rulz! - Toamna ruginie 94
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
....am scapat mouse-u' pe jos si mi s-a sters o bunatate de mesaj de ala trademark florika, de un km jumate...aaaaaaaaaaaaaa...
Pe scurt: Paula, da, despre Militaru e vorba ...Mishu Militaru
...si eu din experienta personala, am aflat ca-i tare important sa dai antibiotic cand e cazul...noi am taraganat-o 5 saptamani...prin urmare sunt si medici care prescriu antibiotice pe bun motiv, nu de florile marului!!!!
Azi iar la maman, la zacusca si muraturi, sa terminam...apoi la Tae-bo...abia astept!
ROXANA, mi-a scapat la fiecare mesaj, dar mi-e pe limba de o saptamana: mai intrebi?>?!!?!?!?!!?!?!? EVIDENT CA O SA PARTICIPI LA CROS!!!!!!!!!sunt in stare sa viu pe traseu sa iti fac ''tiffo''.......neaparat sa te duci, pentru ca esti super in forma, doamna!!!
V-am pupat si poate mai viu azi!
Ganduri bune Arleenei, Simonei si copilasilor bolnavei: Mariei de Stanca si lui Luca de Raluca....
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asi spune:
Raluca sa vii cu vesti bune de la doctor.Asa era si razvan.Nu manca nimic dar nici lapte nu bea.Cel mai bine ia mers dupa ce am inceput sa-i fac deparazitare naturista si sa-i dau ulei de peste.
Simona cum a fost.Ti-au fost de folos gandurile bune?
Fetelor sunt la casa(acum indraznesc sa nu mai spun santier ca deja nu mai e).Am un sedntiment asa de placut de m-as culca aici pe cutiile de parchet.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
carrie spune:
salutare fetelor, mi-o fost tare dor de voi, da am prestat pina am cazut lata seara sapt asta.
ne-am aranjat si ne simtim bine, si incercam sa nu ne fie dor de casa...e ft fain , o vedem si pe cea veche si locul viitoarei de pe balcon asa ca suntem energizati
v-am citit dar cum sunt coplesita de treaba va raspund diseara.
voiam sa va trimit la toate un gand bun, unul special Stancai pt casutza, sanatate la Ralu, succes la Simona...
este catmangerie Muresan in Gheorgheni?
Florina, ai mai fost la atletism?scuze daca mi-ai raspuns cumva...
fetelor, aveti idee unde se face in cluj gimnastica ritmica?nu artistica!!
pupici la toate si multe sa va insenineze toamna
roxana1974 spune:
Simo, Cristiana, Simo (nana_sim) a descris unde se gaseste alimentara cu produsele Muresan
Cristiana, ma bucur ca ati terminat cu stress-ul si mai ales ca va place unde sunteti.
Flo tks pt votul de incredere, dar nu am mai alergat demult
Stanca, supertare, inteleg sentimentul, bravo !
va pup, merg sa citesc ceva bun!
Roxa
carrie spune:
io de ce nu mai poci sa-mi schimb semnatura?
nu ca asta ar fi vital la ora asta, da no
Roxa, ce a descris Simo e in Grigorescu, nu?eu am inteles ca are magazin si in Ghoergheni, or intelesei wrong?
ugh, iar vine dimineata cu pasi repezi si multa bodoganeala la trezire asa ca la nani cu noi
noapte buna
arleena spune:
multumesc fetelor de gandurile bune.....io zic ca au fost de ajutor...dar inca asteptam decizia finala...
va mai tin un pic in tensiune pana e sigur 100%
va las ca;s rupta....dar revin io.....si sper cu vesti bune
v-am
ralucames spune:
haideti gagici la cafea, e soare, cald, si mai ales e vineri, deci sa vad ca sunteti bine dispuse!!!
pa-paaa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
baby-boom spune:
Daaaa, e vineri!!!!
Si eu sunt la cafea si destul de binedispusa!...azi de la 13.30 avem programarea la medic, la control...sa vedem ce ne zice, cum e cu gradi si altele altele!
Dupa amiaza duc Elisu' la maman pana duminica...nu-mi lipseste putina iesire in natura sau la un film...deloc...
Cu atletismul asa e facut programul, 12.30, deoarece pana si cei mai pitici dintre atleti sunt in clasa 1...si cum vine toamna-iarna...vin de la scoala direct acolo...au si de dupa amiaza dar copiii mari mari deci nu prea putem duce piticele acum...am zis ca o sa merg yo cu ea o data pe saptamana la pista, in babes...ca doar mergeam si in vara...si o antrenez yo, ca is mai mult decat capabila ...abia astept doar sa poata face efort, odata!!!!!!!!!!!
O info tot pt Cristiana...Ralu se interesa ieri de gimnastica ritmica pt voi...langa Balcescu e sala aceea unde se practica si asa ceva..o fosta colega de gradi de-a Elisei, Maia, merge de un an deja..ele sunt impreuna la role acum si mamica ei facea lobby, ca poate vrem si noi..imi notasem programul pe undeva, din cate imi amintesc e de la 18.30, parca...si fac gimnastica cu cercul, cu panglica, etc
Va pupam si va dorim un weekend de vis, fete dragi!!!!!
ROXANA, YOU KICK SOME ASSES THERE!!!!!!!!!!!!!!!....iiiiiiiiiiiiihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
ralucames spune:
ola again!!
asa cum zicea si Flo, stiam si eu de sala aceea de gimnastica, pe vremuri mama mea voia sa ma dea acolo... si la "preselectie" m-a scos afara ca cica aveam bazinul lat na! dar precis acum sunt alte criterii si alte vremuri... Criss., poate merita sa vezi si acolo ce si cum
despre Luca... e bine, n-are rosu-n gat sau puroi, e doar cu muci grosi+tuse care se rupe, bagam picaturi, Humex si ceva antiinflamator... in rest e energic destul, azi a papat 3 lgte de gris in lapte+ o juma de croisant deci ma declar happy
sa vedem dupa-masa ce si cum; aaa, da, si a alergat o ora jumate in parcul de langa bloc, dupa psici, catei si porumbei, ca pe hinta nu se da, n-are rabdare, iar topoganele erau murdare...
hai ca v-am aburit suficient, ma duc sa ma epilez pana vine trupa acasa, pa-paaa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita