recomandare medic pentru inseminare

recomandare medic pentru inseminare | Autor: mikinel

Link direct la acest mesaj

Buna seara!
Cine imi poate recomanda un medic in care sa poti avea incredere, bun, pentru inseminare?
EU si sotul meu incercam de vreun an si jumatate sa facem un copil si nu am reusit pana acum. In general analizele noastre sunt bune, dar nu s-a prins nimic pana acum.
Azi am fost la dna doctor Anca Moisa, la cabinetul ei privat, si am plecat total dezamagita.In primul rand ca nu este medicul la care sa te duci cu sufletul deschis si care sa iti inspire incredere. In al doilea rand conditiile din cabinetul ei sunt jalnice (singura pereche de papuci disponibila ptr a te deplasa catre masa de consult sunt efectiv murdari, pe masa iti pune o bucatica mica de hartie/servet, dar care nu acopera toata portiunea de pe masa, astfel ca poti pleca lejer cu vreo boala de acolo), dar lasand aceste lucruri la o parte, am plecat tare trista si dezamagita. Cand i-am explicat care este problema (mai fusesem la ea in ianuarie cand i-a facut spermograma - sotului meu- si aici am un mare semn de indoiala legat de calitatea acestei analize, ptr ca in 10 minute iti vine cu un rezultat scris de mana)si ca ne-am hotarat sa inncercam cu inseminare, s-a uitat lung la mine si m-a inytrebat taios daca stiu care este rata de reusita a inseminarilor. Din cate am citit pe internet, i-am spus ca stiu ca nu este mare, iar ea, la fel de taios mi-a raspuns 10%.Dupa care mi-a dat o lista cu cateva analize de facut, inclusiv pentru sot. Cam asta a fost!drept pentru care incerc sa caut alt medic pentru acest lucru, pentru ca atata cat nu ai incredere si nu iti inspira incredere medicul, nu are rost sa merg in continuare la ea.
In plus, sunt si foarte stresata si dezamagita de faptul ca nu putem face un copil, lucru care ma face mai sensibila acum.
Multumesc antiicpat tuturor pentru sfaturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

iubita eu ti-o recomand pe CEZARA BUCUR de la gilesti(da o cautare pe net pt cabinetul ei )poti sta de vb cu ea fara probleme , nu te repede
sotul ei doctor si el se poate ocupa de sotul tau fara probleme
cauto si fa o programare , daca te programeaza prea tarziu dute direct la spital la giulesti , este dimineata acolo
datorita ei am o fetita si acum urmeaza proiectul bebe 2 tot cu ea
multa
uite nr de la clinica , 0766 536 553 si raspunde asistenta Ani care te programeaza la doctora
multa bafta si sa-mi spui cum a decurs prima intalnire cu ea

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

aaa si inca ceva....cu madam Moisa am avut si eu ceva probleme la inceput...este .......praf in comportamentul cu pacientele....profesional nu ma bag sa comentez( pe mine personal nu ma ajutat cu nimic)

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikinel spune:

Multumesc mult pentru sfaturi. O sa incerc sa iau legatura cu dna doctor Bucur. Succes!

Mergi la inceput