buna
va rog daca ma poate cineva ajuta cu un nr de telefon al dr Sebastian Voinea....
vezi ca este pe prima pg. a sub.azoospermie
ai vb. cu el este in tara? sa-mi spui si mie te rog
imi puteti spune daca stii ceva despre icsi? eu am cautat si nu prea am inteles care sete deosebirea intre icsi si fiv... si care este mai scumpa si care are sanse mai mari?
ms
coltevef: FIV inseamna ca cele ovocitele si spermatozoizii sunt lasati sa fecundeze singuri, care pe care poate. ICSI (injectie intracitoplasmatica de sperma) consta in alegerea celor mai "viteji" spermatozoizi si introducerea lor de catre embriolog in ovocit, cu un instrument foarte fin. Asadar ICSI include de fapt FIV-ul, este ceva mai mult decat un FIV, de aceea este si mai scump.
scuze ca nu am spus "povestea noastra" , dar am fost un picut ocupata
anul trecut sotul meu a fost depistat ca are azoo si am facut la Craiova analizele hormonale, rmn care au iesit ok
in martie am fost si dr d-na moisa la bucuresti care i-a dat sa faca analiz genetice si acelea au iesit ok--a fost foarte respingatoare
a mai ramas pe urologie sa facem investigatii mai amanuntite, am fost la un urolog la noi dar nu i-a facut nimic(decat o palpare manuala...) singura solutie a zic :punctie
saptamana trecuta am vb cu un medic de la Timisoara (craina marius--mater Bega)si mi-a zis ca sg solutie este ICSI, dar as vrea sa mai incercam si pe urologie (chiar daca el a zis ca daca este 0 nu se mai poate face nimic nici pe urologie)
macar sa stim de ce sint 0, unde sint blocati sau daca sint ...