fiv 242

fiv 242 | Autor: dandanutz

Link direct la acest mesaj

buna fetelor eu scriu mai rar dar nu primesc raspuns nu stiu unde tot se duc mesajele ca nu le vad niciodata.Am facut fiv in israel nereusit cu dr WEINSTEIN stie cineva ceva de aceasta dr? MONA40 tu mi-ai raspuns la un mesaj am inteles ca esti in israel la dr dov feldberg cum merge esti ok? cum e dr feldberg as dori si eu mai multe detalii despre el te rog.daca ai vreo adresa de mess am putea vb mai bine sa aflu si eu mai multe detalii.multa bafta iti tin pumnii.DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOATE BAFTA MULTA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Dandanutza,
In primul rand trebuie sa scrii peste 10 mesaje ca sa poti fi acceptata si sa poti comunica cu noi online...
in al doilea rand este deja capitol deschis pe Fiv 243 si iti recomand sa postezi acolo inca 8 mesaje scurte si apoi vor fi mai multe fete care-ti vor raspunde.
in al treilea rand, eu m-am decis sa nu merg la Dr Dov F. care este profesor si care este fff ocupat si este posibil sa nu fie el la ET si toate alea.
Eu m-am hotarat sa merg la Dr Amnon Buchan, care este un doc nu foarte tanar si nici foarte batran si are f multe reusite.
chiar ieri prietena mea a aflat ca este insarcinata datorita d-lui...dupa a 2 incercare...
Este un medic de o omenie rar intalnita, si de un proefesionalism remarcabil.
Are cabinet particular si lucreaza printre altele si la Privat Clinic Hertzelia Medical Center.
Dupa ce vei scrie cele 10 mesaje, ai optiune de activare a PM adica Privat Message asa ca mai vorbim ...

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Dandanutz te rog sa nu mai deschizi nenumarate subiecte care nu contin nimic altceva decat un singur emoticon.
Ca sa postezi la un subiect deja deschis, apesi butonul raspunde la subiect.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142696
Continua sa postezi la subiectul FIV din linkul de mai sus.

Mergi la inceput