Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)
Raspunsuri - Pagina 9
amy2007 spune:
Galli, dupa ce ca m-ai tras de urechi mi-ai dat si gripa
. ma fac eu bine si sa vezi ce te ciufulesc. ![]()
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana in scurta vreme, program canapelos!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Si io!
ancamac spune:
| citat din mesajul lui MayanMistica tigani dupa cate stiu inseamna paguba ca nenea ciclul nu va mai veni 9 luni...deci asta sa se faca si sa se implineasca , mancati-as !! |
Bine ar fi sa ai dreptate! Dau de baut!
ancamac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
CERSETOR: mila, epuizarea energiei gandindu-te la altii, consum interior inutil, umilinta si deznadejde. TIGANI: e semn ca vei irosi bani |
Prima se cam potriveste cu perioada ciudata prin care trec, dar a doua sper sa nu se implineasca.
Iti multumesc pt ajutor!
Lumy_Clt spune:
Ola!!!
ce fac fetele? recupereaza
?
Mai adineauri am aterizat si eu acasa.
Ma refresh-uiesc nitel si revin
Never say never!!!
ancamac spune:
Libra-bine ai revenit. Adu-ti aminte ca noi suntem aici si toate avem zile sau perioade mai negre. Probleme avem fiecare, daca vorbim macar trecem mai usor peste ele. 
Mona-ti-au mai lasat putin sange?![]()
Amy-esti foarte priceputa, felicitari!
Nico-mi-a fost dor de tine! Ma bucur ca te-ai simtit bine. Ma inscriu si eu pt urmatoarea ta calatorie. Daca vom avea 2 liniute cand te intorci, in loc sa platim stimulari, IA sau FIV iti platim tie excursiile.
Pupici tuturor.
Ma duc la cina si apoi revin.
Pa pa
Lumy_Clt spune:
Fetelor,
eu tocmai ce m-am asezat la pc, cu un castron de popocorn proaspat facut
, ca deh, tot sa am de unde da jos
.
Libra draguta, aici toate suntem cu bune si rele, iar dupa cum stii butoaie nu mai avem. Eu aici ma binedispun si uit de gandurile si de toate cele ce nu imi dau pace. Am avut norocul sa dau de voi, niste persoane speciale si saritoare, vorbele bune intotdeauna m-au uns la suflet 

.
Nico bine ai revenit,sper ca`s incarcate bine bateriile ![]()
Mona in conditiile astea, meriti un supliment ceva
, deh nu te-ai incurcat.
Galli draga, sa te faci bine cat mai repede, ca nu iti sade bine asa
Anca pofta buna
. Te astept cu popcornul!
Amy cata rabdare, foarte frumoase, eu una cred ca n-as rezista sa fac un goblen pana la capat
.
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico O sa propun la moderatori si alte concursuri. Ce ratuste, ce moluste... Adevarate concursuri, spre exemplu: 1. "Ce pot face doua maini dibace"- Aici, le vom inscrie pe Mayan- pentru prajiturile minunate / torturile cu "schepsis" ![]() 2. "Ce poate face o mana dibace"- Aici o sa-i inscriem pe ... sotii nostrii ![]() ![]() ![]() Castigam garantat! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Good idea!!!
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Lumy, nu uita sa-l pui pe sot sa sufle dupa ce te da cu spirt si sa pupe dupa ce iti face injectia. Ca sa nu te doara. Amy, sotu' vede si simte cel mai bine ce ai, sa stii. De ce nu va jucati de-a doctoru'? P.S. Amy, m-am prins, greu imi cade azi jetonu' . Tu ziceai c-ai prestat. Bravo! Inseamna ca ai facut vanataie de la miscarea dute-vino foarte apriga. ![]() |
Da de unde, soata e la Cluj...o sa o rog pe Ada sa-l supravegheze

Nu ma mai ustura dupa ce imi fac injectia, se mai intampla sa ma doara.dar e supravietuibil.
Never say never!!!