Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Lumy, nu uita sa-l pui pe sot sa sufle dupa ce te da cu spirt si sa pupe dupa ce iti face injectia. Ca sa nu te doara.

Amy, sotu' vede si simte cel mai bine ce ai, sa stii. De ce nu va jucati de-a doctoru'?

P.S. Amy, m-am prins, greu imi cade azi jetonu' . Tu ziceai c-ai prestat. Bravo! Inseamna ca ai facut vanataie de la miscarea dute-vino foarte apriga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gagici,
Am vrut doar sa va dau exemplu de analize de sange si urina pe care le-am primit de facut pt dosat iVF
Mai am si altele dar nu am rezultatele inca....
Guze, o stii pe aia cu...ce-si face omul cu mana lui se numeste ...lucru manual?

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

amy, apropo, totusi de ce nu ai fost la dct????

mona, si eu am facut o groaza de analize,in z.3
si z.21 - fara stimulare, bineinteles!
decat sa imi prind urechile....

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Gagici,
Guze, o stii pe aia cu...ce-si face omul cu mana lui se numeste ...lucru manual?

Mona
:)

Da, da' io stiam ca se numeste altfel ... ... labuta trista.

Mergi la inceput

Mona, da' ai "donat" nu gluma pt analize.
Si io abia astept sa vad cum mi-au iesit.

Mergi la inceput

Da, Amy, chiar, ia vino sa te tragem de codite! Ce motive importante ai avut sa nu mergi la control ?!?!

Mergi la inceput

Ellyshor, unde fugisi iar?

Aduta, tu vrei sa pui in practica ideea Uraticii?! Te bate gandul sa-ti tragi clinica de self-IA/FIV. Pai, si nu ne chemi la inaugurare?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ho, suricatelor.
Am intrat cum am ajuns acasa ca sa va citesc si cand am vzt ca m-ati luat toate la rost am sunat si m-am programat: luni pe 28 la ora 16:20. Asta ca sa nu ma mai certati.
Ms de aprecieri pt goblenuri. Mai am niste miniaturi si inca multe care le-am facut cadou si la care nu am apucat sa le fac poze. Dar tocmai am cumparat 5 bucati si la anul sau cand le-oi termina, o sa le fac poze si le postez. Dar poate anul viitor o sa fim toate mutate la un nou capitol: Gravidute si mamici fericite.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Ooo,lume noua,lume noua..

Bine ati revenit fetelor,Libra,Nico

Galli,am umblat si ieri si azi,mama-mama,ma dor picioarele ingrozitor,amu stau cu ele sus

Nico,Galli si voi ziua 10??

Mona din cate mi-am dat io seama ti-au facut o hemoleucograma completa,important e ca sunt bune analizele,io si medicina mea de balta,atata am concluzionat.Ti-am mai zis oare ca-ti tin pumnii la Fiv?Tre sa reusesti ca faci copii frumosi.Mi-a placut cum ai "vorovit"asa,ca-n Ardeal.

Nico,ce mi-as trage io o clinica de insamantari,da-i criza-n priza.No lasa ca o rezolvam noi cumva..I-ai zis la soacra'ta de suricatele tale infertile,sa spuna o ruga mica acolo la Mecca??

Amy,ai maini de aurBravo,foarte frumoase goblenurile

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Fetelor ma retrag,avem o vizita de facut mai tarziu,nu cred ca mai intru azi.Pupici

Ada

Mergi la inceput