Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)
Raspunsuri - Pagina 7
guzelnico spune:
Lumy, nu uita sa-l pui pe sot sa sufle dupa ce te da cu spirt si sa pupe dupa ce iti face injectia. Ca sa nu te doara. ![]()
Amy, sotu' vede si simte cel mai bine ce ai, sa stii. De ce nu va jucati de-a doctoru'?
P.S. Amy, m-am prins, greu imi cade azi jetonu'
. Tu ziceai c-ai prestat. Bravo! Inseamna ca ai facut vanataie de la miscarea dute-vino foarte apriga. ![]()

Mona40 spune:
![]()
Gagici,
Am vrut doar sa va dau exemplu de analize de sange si urina pe care le-am primit de facut pt dosat iVF
Mai am si altele dar nu am rezultatele inca....
Guze, o stii pe aia cu...ce-si face omul cu mana lui se numeste ...lucru manual?![]()
Mona
:)
galliciana spune:
amy, apropo, totusi de ce nu ai fost la dct????
mona, si eu am facut o groaza de analize,in z.3
si z.21 - fara stimulare, bineinteles!
decat sa imi prind urechile....
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Guze, o stii pe aia cu...ce-si face omul cu mana lui se numeste ...lucru manual? Mona :) |
Da, da' io stiam ca se numeste altfel ...
guzelnico spune:
Mona, da' ai "donat" nu gluma pt analize.
Si io abia astept sa vad cum mi-au iesit.
guzelnico spune:
Da, Amy, chiar, ia vino sa te tragem de codite! Ce motive importante ai avut sa nu mergi la control ?!?! 
guzelnico spune:
Ellyshor, unde fugisi iar? 
Aduta, tu vrei sa pui in practica ideea Uraticii?! Te bate gandul sa-ti tragi clinica de self-IA/FIV. Pai, si nu ne chemi la inaugurare?!
amy2007 spune:
Ho, suricatelor. ![]()
Am intrat cum am ajuns acasa ca sa va citesc si cand am vzt ca m-ati luat toate la rost am sunat si m-am programat: luni pe 28 la ora 16:20. Asta ca sa nu ma mai certati.
Ms de aprecieri pt goblenuri. Mai am niste miniaturi si inca multe care le-am facut cadou si la care nu am apucat sa le fac poze. Dar tocmai am cumparat 5 bucati si la anul sau cand le-oi termina, o sa le fac poze si le postez. Dar poate anul viitor o sa fim toate mutate la un nou capitol: Gravidute si mamici fericite.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Ooo,lume noua,lume noua..
Bine ati revenit fetelor,Libra,Nico
Galli,am umblat si ieri si azi,mama-mama,ma dor picioarele ingrozitor,amu stau cu ele sus![]()
Nico,Galli si voi ziua 10??![]()
Mona din cate mi-am dat io seama ti-au facut o hemoleucograma completa,important e ca sunt bune analizele,io si medicina mea de balta,atata am concluzionat.Ti-am mai zis oare ca-ti tin pumnii la Fiv?Tre sa reusesti ca faci copii frumosi.Mi-a placut cum ai "vorovit"asa,ca-n Ardeal.
Nico,ce mi-as trage io o clinica de insamantari
,da-i criza-n priza.No lasa ca o rezolvam noi cumva..I-ai zis la soacra'ta de suricatele tale infertile,sa spuna o ruga mica acolo la Mecca??
Amy,ai maini de aur
Bravo,foarte frumoase goblenurile
Ada