Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)
Raspunsuri - Pagina 5
galliciana spune:
monuca, vb aceea, omul D a venit de la SUA!!!!!
hai!!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Buna dragelor.
Si eu va citesc si mai intervin din cand in cand. Desi m-am laudat ca sunt la dr. pt mamograie nu am facut-o. :(
Trebuie sa-mi fac curaj.
si aveti grija de voi.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
amy2007 spune:
Fetele, voiam sa va arat niste poze cu goblenurile cusute de mine. Nu am la serviciu Picasa, sa vedem daca merge cu ce am ![]()
http://s231.photobucket.com/albums/ee50/amy20_07/Goblenuri%20de%20ieri-%20de%20azi/?action=view¤t=008e85b3.pbw
O sa poze si la cele mititele care le mai am pe acasa si le pun si pe acelea. Dintre toate, eu in prefer pe cel cu pitica pe scari, pe cea cu micutii unul in bratele celuilalt si pe cel mare cu sculptura. E superb in realitate si mareee. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Buna ziua, fete dragi!
Mmmmmmmm, ce dor mi-a fost de voi! 

Citesc si io din urma, ca sa fiu informata
, si revin. 
guzelnico spune:
Heeeeiii, mai avem o burtica- Cinezeeeeeee! 

DD ajuta sa fie intr-un ceas bun, draga noastra!
Maaa, cum stii tu sa ti le planifici pe toate in detaliu.Bravo! Bravo! Sa ne dai si noua reteta! 
P.S. O sa plec mai des, poate se mai prinde si la alte fete cucuiete.
Hai, care mai doreste, care mai pofteste, peste o luna parca, e Kurban Bayram. Fiti pregatite! 
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Salutare tuturor, Sper sa avem un capitol plin de veselie si incununat cu cateva liniute la dublu. Mayan, la cine te referi ca ai face nebunii? la pisic of course ... Gali, actualizeaza tu listuta ca Nico e plecata cu pluta la socrela...asa relaxare mai zic si eu... ![]() Mona |
Chiar sunt relaxata cand ma duc la socrela. A venit de la Mecca (DD sa-i asculte rugaciunile!). Ne-a adus apa sfintita, curmale de 4 feluri si cadouri.
Mona40 spune:
Nico, bine-ne-ai sosit.
Sper ca ti-a fost bine, noi am lincezit pe aici fara tine.
Da ai vazut ce constiincioasa am fost eu cu listuta...m-am sculat la 5 pentru asta.
Amy, sunt superbe goblenurile tale.
Nu-mi vine sa cred ca sunt facute de mana omeneasca.
Toata cinstea...
Eu abia de pot sa cos un tiv...
In schimb stiu sa impletesc banderole pentru capatana de alea ca la tenis![]()
pupi
Mona
:)
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Gali, scumpo, ai tu temperatura, dar vad ca te descurci in ale computatorului si cu ochii inchisi. Multumim, te pup. Eu inca sunt pe la sereveciu... Ca avem niste neni generali de armata in vizeta si tre' sa le tin si eu trena.... se intampla odata pe an dar...asta e...nu am putut sa zic nu.... amy, de ce zici ca re' sa faci pauza? pupi Mona :) |
Monicuta, banuiesc io ca te-ai dus cu bluza ta sexoasa de te-au selectat sa insotesti coloana oficiala. In felul asta n-au vazut aspectele negative ci doar pe cele 2 POZITIVE ...
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana ma bucur,fetelor, ca am putut fi de folos. mona,multumesc. nico,nico, pe unde haladuiesti tu acum? simo,monitorizare,ceva? adevarul e ca si eu,ma folosesc de listuta ca si voi. sincer,nici nu imi mai fac griji,multumesc celei care a postat-o prima data- nu mai stiu.felicitari,oricum ![]() ![]() ![]() daca gresesc dati-mi una astept inca o minune in viata mea!!! |
Dupa cum se stie noua ne place munca "in grup", pardon, se spune "in echipa", nu-i asa? In fine, alegeti voi, dupa inspiratia si imaginatia voastra!
Initiativa listutei a avut-o Mona.
Io doar am pus-o in practica, la solicitarea ei expresa.
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui ancamac Am avut un vis aiurea noaptea trecuta. Stie cineva ce inseamna tigani/cersetori in vis? |
CERSETOR: mila, epuizarea energiei gandindu-te la altii, consum interior inutil, umilinta si deznadejde.
TIGANI: e semn ca vei irosi bani