Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)
Raspunsuri - Pagina 15
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Da, mi-am mai revenit putin, am intrat la FIV si am mai prins curaj. Acum singura mea preocupare e sa inventez cat mai multi bani pt. fiv, ca sa nu ma impiedice tocmai aspectul financiar dupa atatia ani de chinuri. Domnul sa va aiba in grija! Pupici, Elena z5 _ made in Romania, '73 |
Ei, da, aceasta este atitudinea "made in '73".
Si, da, speram ca DD sa aiba grija si de noi anul acesta.
galliciana spune:
hihihi, chiar acum am venit din piata!!!!!
i-am taiat din lungime,numai, vreo 13 cm,cred!
atat!!
astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Nico, daca nu mi-ar fi curs nasul tot timpul si eu ajungeam sa ii spun sa ma trezeasca cand termina. ![]()
Dar asa: Stai, pauza, imi curga nasul. Asa ca vrei nu vrei am fost fresh. ![]()
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
galliciana spune:
la cele care au ......rinita,din pacate, asta se intampla cam tot timpul, amy!!!
pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Nico, daca nu mi-ar fi curs nasul tot timpul si eu ajungeam sa ii spun sa ma trezeasca cand termina. Dar asa: Stai, pauza, imi curga nasul. Asa ca vrei nu vrei am fost fresh. _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |

O sa ma blindez cu servetele.
galliciana spune:
am uitat sa va spun ce am facut ieri la dct, sunt dezamagita, asta e.......
endometru de 9, un folicul de 15........

va doresc week end placut!!!
pupici la gagici!!!

Libra spune:
Galli, oi fi eu racita dar... te-ai tuns la piata?![]()
Cat despre endometru si folicul, cata vreme sunt inca acolo, mai pot sa creasca deci nu abandona ideea! (Daca nu m-ai lasat sa mor, nu te las sa traiesti.)
Mereu a voastra,
Elena
z5
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Nico draga, ti-am admirat si eu "stilul '73"... Parca si Menics e tot pe-aici...
_
made in Romania, '73