Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

'Na seara gripatelor,

Ma doare gatul rau,cura mucii pardon nasu,bag paracetamol si miere.Cred ca sar peste "aspirina".Mi-i asa ciuda ca sambata avem nunta si mie nu-mi trece mai repede de o saptamana,si rochita mi-e subtire...

Libra,fain tratament ti-a administrat sotu,adica coldrexul,de celelalte habar n-am.Chiar ar trebui sa trec si eu pe altele mai tari,nu tot paracetamol.Am bagat un ochi la Fiv,Doamne Ajuta,sa fie fiv-ul norocos.

Lumy,dostinex-ul eu stiu ca e pentru prolactina marita care poate da anovulatie.Ai tu asa ceva?????

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

No tu fete va las sa savurati aspirinele,ne vedem dimineata la un ceai cu multa lamaie.

Noapte buna inimoase,

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Seara buna fetele. Si eu sar peste ,,aspirina" din seara asta. Imi bubuie capul si sunt ametita complet. Parca sunt drogata. Asa ca o frectie cu spirt si sper sa recuperez maine seara. si o noapte frumoasa.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
Insatatosire grabnica tuturor, vad ca sunteti toate bolnavioare.
Spune-ti sotilor vostri sa va acopere noaptea, ca se pare ca cu atata "sport in doi" ramaneti descoperite

Mergi la inceput

Nico, Galliciana-din pacate asa sunt eu, nu muncesc pt statuie, muncesc pt ca altfel ma mustra constiinta. Cititi caracteristicile zodie scorpion si veti intelege.

Mergi la inceput

Cinezee-ne-ai dat vestea si ai disparut? Vino si spune-ne cum te simti.

Mergi la inceput

M-ati lasat singura ca un cuc (cuca)! Va iert numai pt ca sunteti bolnavioare, altfel va trageam de urechi!
Noapte buna si vise de aur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Heeeeei, schimbul 3? Absent nemotivat sau concediu medical?

Ada, multumesc de incurajare, dar parca am spus si aici - sau n-am spus? (sunt chiauna cu gripa si cu medicamentele astea). Daca n-am spus, rusine mie, deci: a 3-a inseminare nereusita, pe la mijlocul lui octombrie ma duc iar la dr. sa discutam despre FIV.

Somnic dulce,
Elena

vineri z5

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

M-ati lasat singura ca un cuc (cuca)! Va iert numai pt ca sunteti bolnavioare, altfel va trageam de urechi!
Noapte buna si vise de aur!

Io am o scuza!! Au venit insurateii si au adus si inregistrarea video..ne uitam in premiera , eu luat pauza sa fac injectia

Somnic usor

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

'Na seara gripatelor,

Lumy,dostinex-ul eu stiu ca e pentru prolactina marita care poate da anovulatie.Ai tu asa ceva?????

Ada

Pai pt prolactina mi l-a dat ca a vazut pe analizele din z7-14-21 ca e cam mare..boh.
Nu prea are treaba cu ovulatia, ci la femeile care alapteaza le opreste lactatia.
Faza e ca iau 2 pastile pe sapt.....dar sunt atat de puternice, incat ieri eram sa pic de vreo 2 ori...hm

Ah abia acu au plecat insurateii..si cica sa mai dorm, da de unde

Never say never!!!

Mergi la inceput