Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(27)
Raspunsuri - Pagina 13
ada29 spune:
'Na seara gripatelor,
Ma doare gatul rau,cura mucii pardon nasu,bag paracetamol si miere.Cred ca sar peste "aspirina".Mi-i asa ciuda ca sambata avem nunta si mie nu-mi trece mai repede de o saptamana,si rochita mi-e subtire...
Libra,fain tratament ti-a administrat sotu,adica coldrexul,de celelalte habar n-am.Chiar ar trebui sa trec si eu pe altele mai tari,nu tot paracetamol.Am bagat un ochi la Fiv,Doamne Ajuta,sa fie fiv-ul norocos.
Lumy,dostinex-ul eu stiu ca e pentru prolactina marita care poate da anovulatie.Ai tu asa ceva?????
Ada
ada29 spune:
No tu fete va las sa savurati aspirinele
,ne vedem dimineata la un ceai cu multa lamaie.
Noapte buna inimoase,
Ada
amy2007 spune:
Seara buna fetele. Si eu sar peste ,,aspirina" din seara asta. Imi bubuie capul si sunt ametita complet. Parca sunt drogata. Asa ca o frectie cu spirt si sper sa recuperez maine seara.
si o noapte frumoasa.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ancamac spune:
Buna fetelor!
Insatatosire grabnica tuturor, vad ca sunteti toate bolnavioare.
Spune-ti sotilor vostri sa va acopere noaptea, ca se pare ca cu atata "sport in doi" ramaneti descoperite ![]()
ancamac spune:
Nico, Galliciana-din pacate asa sunt eu, nu muncesc pt statuie, muncesc pt ca altfel ma mustra constiinta. Cititi caracteristicile zodie scorpion si veti intelege.

ancamac spune:
M-ati lasat singura ca un cuc (cuca)! Va iert numai pt ca sunteti bolnavioare, altfel va trageam de urechi!
Noapte buna si vise de aur!

Libra spune:
Heeeeei, schimbul 3? Absent nemotivat sau concediu medical?
Ada, multumesc de incurajare, dar parca am spus si aici - sau n-am spus? (sunt chiauna cu gripa si cu medicamentele astea). Daca n-am spus, rusine mie, deci: a 3-a inseminare nereusita, pe la mijlocul lui octombrie ma duc iar la dr. sa discutam despre FIV.
Somnic dulce,
Elena
vineri z5
_
made in Romania, '73
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancamac M-ati lasat singura ca un cuc (cuca)! Va iert numai pt ca sunteti bolnavioare, altfel va trageam de urechi! Noapte buna si vise de aur! ![]() ![]() |
Io am o scuza!! Au venit insurateii si au adus si inregistrarea video..ne uitam in premiera
Somnic usor

Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 'Na seara gripatelor, Lumy,dostinex-ul eu stiu ca e pentru prolactina marita care poate da anovulatie.Ai tu asa ceva????? Ada |
Pai pt prolactina mi l-a dat ca a vazut pe analizele din z7-14-21 ca e cam mare..boh.
Nu prea are treaba cu ovulatia, ci la femeile care alapteaza le opreste lactatia.
Faza e ca iau 2 pastile pe sapt.....dar sunt atat de puternice, incat ieri eram sa pic de vreo 2 ori...hm
Ah abia acu au plecat insurateii..si cica sa mai dorm, da de unde
Never say never!!!