FIV 243
Raspunsuri - Pagina 9
brunadria spune:
daniela,mult mult noroc !!!
doamne ajuta sa stea 9luni la tine in burtica!
fetelor ce mi place ca ne gravidim toate aproape deodata , sa mergem in gasca la odisee
arlak asa am sa fac , promit sa fiu fetita ascultatoare
astept telefon de la clinica pt pap sper sa fie ok si apoi am toate motivele sa plec linistita sambata si sa am o saptamana frumoasa
astept si eu cu nerabdare ++++++ voastre ,la toate de aici!!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela74 Mai am 2 ore si plec sa-mi iau puiutii acasa,sint atit de nerabdatoare,oare or fi bine???? Castelana,e foarte buna lamiia cu miere.Eu am tusit ca un magar saptamina trecuta si mi-a trecut. ![]() Va pup fetelor.merg sa ma pregatesc. |
Mult noroc draga mea si o sa ma rog pentru tine!
Stai linistita dupa si bea multe lichide, papa bun!
Doamne ajuta!
castelana fericita
12+
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK castelana pai daca esti obosita si n-ai dormit azi noapte, e musai sa te odihnesti. Pentru tuse , daca mai apare, trateaz-o cu miere si lamaie multa. Am mai scris pe aici de acest lucru, dar il mai repet. Cand eram mica, mami imi facea pentru tuse un ceai din ceapa, cimbru, nuci si-l indulcea cu miere. Avea un gust oribil, dar efectul era rapid. Odihna placuta si intensa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pentru sanatatea mamei tale MARIA ![]() ![]() ![]() tuturor si sa aveti o zi luminataMerci mult, cu asta ma tratez de duminica incoace, ceai de musetel, lamaie frecata cu miere (nu-i mai suport gustul ) Cat despre ceai de ceapa... nu pot crede-ma, sunt tare scarboasa de cand sunt insarcinata, nu am greturi dar de anumite lucruri nu ma pot apropia. Vedem cum evoluam, speram in bine oricum... Tu? ce face burtelul? referitor la semne pot sa-ti spun ca eu nici pana acum nu am nici-un semn clasic de gravida, astept sa-mi creasca burta asa o sa ma creada lumea. Aparte constipatia, dar asta e o parte din mine de cand am scos tiroida, iar inainte de analiza beta aveam dureri jos sub burta ca la ciclu, asa ca, lasa semnele! stai linistita si mai pe o parte, mai pe alta, trece ziua si incet incet ajungi la sf celor 40 de saptamani. Fiecare zi trecuta cu bine e una castigata! te pup si ai grija de tine de burtic! Doamne Ajuta! Doamne Ajuta! ![]() |
castelana fericita
12+
Libra spune:
Buna ziua!
Cu voia domniilor voastre intru si eu in randurile celor ce se pregatesc de fiv. Sunt pacienta dr. Anca Moisa, am 3 IA nereusite la activ si o dorinta la fel de mare ca a voastra. Sper ca forumul ma va ajuta ca de obicei si impreuna vom reusi sa ne indeplinim visele.
Domnul sa va aiba in grija si sa v-auda rugile!
_
made in Romania, '73
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Am pus la semnatura cateva poze cu puiul meu.
Va pup si tin pumnii tuturor fetelor!
Raluca
Baby
de Natalia (03.09.09)
ALRAK spune:
Libra un bun venit. Dumnezeu sa ne Ajute!

castelana ai dreptate , orice zi trecuta, pentru o graviduta, este o zi castigata. 

Daniela acum esti tu in focuri de primire.
Doamne Ajuta sa fie lipiciosi embrionasii si sa stea la mami in burtica pana la 9 luni. Asteptam vesti.

tuturor si o zi linistita
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
Raluca ce comoara aveti voi.
Cat de mandru este tati cu ea in brate, de tine nu mai spun nimic, ca esti topita toata dupa ea (normal).
Este o scumpa, o frumoasa si DD sa-i dea sanatate si sa va aduca in viata numai bucurii.
pentru tine si pentru Natalia
Doamne Ajuta!
Libra spune:
Alrak, multumesc pt. primire!
Daniela, FELICITARI! Sa fie cu noroc!
Raluca, sunteti superbi!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!
P.S.1 Ce inseamna #913, #923....
P.S.2 Mai este cineva pe-aici pacienta d-nei dr. Moisa?
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
Raluca sa ti traiasca printesa , este superba!!
sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!
libra,sa ti indeplinesti cat mai repede visul!!!
Beatrix69 spune:
Buna fetele, va citesc de mult timp dar nu am scris pana acum. Sper sa apara minunea si pe strada noastra...
Ca sa raspund Sensibilei, si eu am fost pacienta doamnei dr. Moisa, 8 inseminari cu dansa - fara succes.
La toata lumea - mult noroc!