La maternitatea Odobescu din Timisoara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Xio,, am gasit in acelasi articol si informatii legate de pregatirea pentru Cele Vesnice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Va doresc mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Octavia in primul rind va zic sincere condoleante pentru finutii tai si le doresc multa putere,si bunul Dumnezeu sa ii intareasca sa treaca cit mai repede peste aceasta grea incercare.In ceea ce te priveste stiu ce fel te simti ca si eu in luna Aprilie a acestui an am trecut prin aceeasi situatie cu finutii mei de cununie care plecind la spital ca sa nasca ca ii venise sorocul in loc sa isi stringa in brate fetita vie si sanatoasa din pacate Bunul Dumnezeu a avut nevoie de inca un ingeras si a chemato la el.Tie iti doresc multa putere sa le fi alaturi si sa ii susti ca sigur vor avea nevoie de asta.Multa sanatate finutei tale si tie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da , Octavia , erau si informatii despre inmormantare, am vrut sa le copiez si pe acelea dar m-am gandit ca e prea mult de citit.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Buna tuturor, va multumesc in continuare pentru cuvintele de incurajare. Am zis ca va voi tine la curent cu evolutia evenimentelor.

A fost PRO TV-ul, au luat interviuri, declaratii, de la director, asistente si de la parinti, medicul de garda din seara cu pricina nu era de gasit nicaieri, ulterior s-a aflat ca era un pic "AFUMAT" si se ascunsese. Probabil ca in urma interventiei cuiva mare de la maternitate pe langa cei de la Bucuresti materialul nu a fost difuzat pe post. Dupa vizita PROTV-ului toti au inceput sa fie dintr-odata foarte amabili si sa regrete ce s-a intamplat. In dimineatza zilei de luni, 20 septembrie, un medic (nu ii stiu deocamdata numele) i-a efectuat un control finei mele si a zis ca trebuie sa nasca prin cezariana (nemotivand de ce), apoi a venit un alt doctor mai in varsta si mai mare in grad, probabil, care a inceput sa ii calculeze saptamanile de sarcina spunandu-i ca in nici un caz nu trebuie sa nasca, fiind gata sa ii faca si fisa de externare (repet, fina mea era programata pentru a naste in data de 21 sept.) Spre seara, timp in care NIMENI NU A MAI BAGAT-O IN SEAMA, zice ea ca a venit o echipa de doctori spunand ca au primit ordin "de sus" sa o examineze. Era insa mult prea tarziu. Micuta inimioara incetase sa mai bata.

Miercuri dimineata finutei i-a fost indusa nasterea cu perfuzie, au scos bebitza , care avea 3 kg, nu au lasat-o sa o vada nici macar sa i se faca poze.

Imi cer scuze, poate am fost pe alocuri incoerenta, dar inca nu pot si nu o sa pot multa vreme sa imi iau gandul de la cele intamplate.
Cine considerati dumneavoastra dragi partcipanti la forum, ca este de vina si ce trebuie facut sa nu se mai intample asa ceva?

Ma rog pentru sufletelul micutei Maia, singura nevinovata in toata povestea asta .
DUMNEZEU SA O TINA APROAPE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

am pierdut copilul, mai exact doua sarcini: una la aproape cinci luni si cealalta la o luna si jumatate.
Primul bebe nu am stiut ca nu ii mai batea inimioara si m-am dus la control in mod normal ca imi venise timpul... Voiam sa vad sexul copilului si cand colo am aflat ca este mort!!! Bine ca am fost curioasa sa aflu care ii este sexul ca astfel muream deoarece dupa spusele doctorului cica era mort cam de doua saptamani in pantecele mele. A fost groaznic, nici asa mort nu voiam sa fac chiuretajul acela(avort). Atunci mi-am dat seama pentru prima data in viata mea ca mai dureros decat a naste, faptul in sine, este sa pierzi o sarcina. Eu am nascut primul copil ffff greu si am suferit o trauma de accea spun asta.
A doua sarcina din cate imi amintesc era mult mai mica decat prima(pierduta), si am tinut-o in burtica mai putin decat prima , ma refer in stare inactiva de viata.
Referitor la Xio , si la informatiile pe care le-a scris aici, nu trebuie sa o dojeniti cei care ati facut-o deoarece eu le-am citit cu sufletul la gura, chiar m-au interesat.
Imi pare rau sa aud cand o mamica isi pierde bebele, imi revin in minte si-n suflet amintirile mele si ma intristez...
Doresc multa putere sufleteasca si mult ajutor de la Dumnezeu celor care trec prin asa ceva.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Octavia , nu au difuzat materialul pt. ca asa se procedeaza!

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Mi s-a rupt sufletul citind rindurile tale.Va doresc putere multa sa treceti prin asta;din pacate Dumnezeu ne da uneori mai mult decit putem duce.
Nu stiu a cui e vina,poate asa a fost sa fie insa e o poveste foarte foarte trista.Condoleante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Octavia, condoleante si putere pe mai departe. Multa sanatate finutei!Xio, la fel cum "nu suntem toti doctori" atitudinea doctoritei respective subliniaza inca o data ca "nu toti doctorii sunt oameni". Sau vorba cuiva de pe aici de pe forum "lume multa, oameni putini". Pentru mamica respectiva moartea fatului este o tragedie si cere mare delicatete in abordare. De ce e atat de greu e pentru un medic sa spuna o vorba buna in astfel de cazuri, sa actioneze delicat cu pacienta, sa fie om???!!!!!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA

Octavia, condoleante si putere pe mai departe. Multa sanatate finutei!

Xio, la fel cum "nu suntem toti doctori" atitudinea doctoritei respective subliniaza inca o data ca "nu toti doctorii sunt oameni". Sau vorba cuiva de pe aici de pe forum "lume multa, oameni putini". Pentru mamica respectiva moartea fatului este o tragedie si cere mare delicatete in abordare. De ce e atat de greu e pentru un medic sa spuna o vorba buna in astfel de cazuri, sa actioneze delicat cu pacienta, sa fie om???!!!!!

my deviantArt Gallery

Eu nu vorbeam despre doctorita , cred ca am spus parerea mea despre comportamentul ei . Ma refream la nastere.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput