Cafea cu aroma de femei si bebelusi-110
Raspunsuri - Pagina 3
maru spune:
adino, tocmai ca am luat prea multe pe cocoasa.
Cat despre ai mei, cred ca ii voi vedea aici peste vreo...4 ani? poate?
le-a placut aici tare mult, insa nu le-a placut diversitatea etnica: ce e domle cu negri aia, cu turbanosii aia, cu broboditele alea...hehe
Nu-i mai bine la noi?
urmeaza sa ma decid ce sport am sa fac pe iarna, ca mi-e ca pun suncutele la loc, nu ca am dat jos mare lucru![]()
Miss W, cum mai e buba la cap matali? cum te mai simti?
aidule, ce face nazdravanul? papa vartos la tzitzilica?
maru spune:
hehe, yo si clovnul nostru! Numai el mai e in tutu, si cu Toronto Leafs tricou, casca de aviator, si balerini in picioare:)
A_Iulia spune:
Din colectia fii-mii ti le dau, Marule, doar nu crezi ca am eu vreo vocatie d'asta ![]()
Mai fetelor, dar de Ayla mai stiti ceva? de ce nu mai da cu ochiul pe aici?
De fapt mai sunt multe lipsa la apel, oare incep cursurile pe 1 octombrie? Deh, se cred studente, dar habar n-au ca au ramas repetente in cl a 8a si trebuie sa vina de pe 15 sept...
A_Iulia spune:
Casca de aviator n-am. Te descurci tu cumva sa faci rost. Daca nu reusesti, imi spui si la urmatorul drum intru peste ei si i-o smulg aluia din cabina, care-o fi.
maru spune:
ha, tu si taicamiu, care era suparat nevoie ca nu l-au lasat in avion cu briceagul elvetian :)
Maadi spune:
Neata,

Wow, da ce de lume prin cafenea!
Aida - Super pozele. Aveti un flacau in toata regula. Si cred ca este si un mancacios, micutul print.
Adino - Sa inteleg ca ai indreptat coada maturii si inspre cafenea. Ce-ti face frumoasa, ati inceput gradi?
Marule - Sanatate si recuperare cat mai rapida, sa te "vedem" iar la spinning.
Noi suntem la pian si pe urma dam o raita prin Cismigiu sa mai exersam si mersul pe bicicleta (fara ajutatoare).
si o zi minunata sa aveti.
A_Iulia spune:
Maadi hello,
Da, am inceput gradi si am inceput si noi pianul. Cu mine in postura de teacher
am gasit o metoda de pian si facem dupa aia.
Deja se pricepe sa citeasca notele de pe portativ, sunt multumita de ea.
asa ca...ne tinem de treaba.
Distractie placuta in Cismigiu!
A_Iulia spune:
"sa citeasca notele pe portativ" de fapt inseamna sa le cante pe claviatura, asta vroiam sa spun.
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia "sa citeasca notele pe portativ" de fapt inseamna sa le cante pe claviatura, asta vroiam sa spun. |
lasa mah ca am inteles
... deci va pianiti pruncii din dotare , hmmmmm ,, cred ca incep si eu de pe acum cu Erik sa nu ramanem in urma
Aida ...
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine