Cafea cu aroma de femei si bebelusi-110

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna fetele,

AZI AM O zi plina cu multe intalniri si sper sa va prind mai tarziu ca sa mai vorbim si noi asa cum o faceam pe vremuri.
Noi suntem bine,lui Maya ia curs putin nasul dar ia trecut repede cu niste panadol,asa ca nu a fost nimic grav.

Pupici si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Dar de ce te-au cerclat?

Ufff... col scurtat, incontinenta cervicala plus teama mea mare sa nu pierd sarcina mai tarziu (colul era inchis dar sansele erau mari sa se deschida!)

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
vazut Natalia si Luana adevarate frumuseti , ptui ptui pe ele sa nu le deochi

Erik avea aseara inainte de baie 5.880g si 58 cm si are 1 1/2 luni sau aproape 7 saptamani

Multumim, Aida!
Mama dar ce grasunel e Erik, ce laptic fabrici tu mami?
Rebiana
Iuliana, multa sanatate puiutei tale!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... pai in seara asta avea deja 6.060g si imi e tare frica sa nu fie o problema ceva , ca nu mi se pare normal sa ia asa mult in greutate.
Din pacate lapte nu prea am decat cativa stropi , dar ii dau completare lapte praf si ii prepar 4 masuri ca e mare (la odisee sunt 2 fetite mai mici ca el si mananca 5 masuri la 3 ore de fiecare data) , si din cauza ca ii dau doar 4 masuri cam la 3-6 ore , dar cel mai probabil la 3 ore , el saracu plange mai tot timpul de foame. Si trage dintr-o tetina cu gaurica mica mica si tot degeaba. Jumatate de ora mananca (tzitzi si sticla) , 2 ore urla cu mainile in gura de foame , 25 de minute doarme si apoi ciclul se repeta
Foarte rar cand este si el satul si multumit sa nu planga si sa ne putem si noi dragali fara forta ... Imi e tare mila de el , dar chiar nu pot sa ii dau mai multa papa

va en gros si en detail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

aida, e posibil sa vorbesti cu doctorita, sa ii poti da o formula mai consistenta? Stiu ca nu se mai da ceai la bebei, dar nu stiu daca apa ar fi indicat...
cred ca ti se strange inima cand il vezi plangand...

Mergi la inceput

a dormit toata noaptea ... sper ca si la noapte sa doarma tot asa

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

cu aroma de week-end!

Wendy, ce mai faci?

Dragelor, la mine merg lucrurile...sontac .

De bine ce v-am stresat cu examenul, am apucat sa ma bucur de reusita vreo zi jumate...c-am dat in niste probleme personale
...Dar, cum mi-a zis o prietena draga cu vreo sase ani in urma, sunt o luptatoare si am sa trec si prin asta cu capul sus!

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

ALte poze cu Erik

lali ia un baston sa treaca shontacaiala
fata , care e baiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Aida, le-am vazut pe toate 80 de 3 ori. Altele nu mai ai?

Lali, ia palosul si du-te-n lupta!

Rebi, deci pe jos nu mai are cum sa iasa, nu? Nici pe sus

Iulico, ce surpriza de supriza...

Wendy a mai trecut pe aici? Sa-i spuneti ca am intrebat de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,

si de la mine.

lui Erik ca tare este dulce.

Lali, esti o luptatoate si sigur vei trece cu bine si peste "shontocaiala", dar haide si spune care este problema, de aceea suntem aici sa te sprijinim.

Un we placut sa aveti.

Mergi la inceput