Cafea cu aroma de femei si bebelusi-110
Raspunsuri - Pagina 12
wonderful spune:
Bancurile sunt de pe mailurile pe care le primesc si vi le dau pe cele care ma fac sa 'ma'rad.
Lali,nu suntem grozave ci 'doar' prietene bune si cu ceva vechime.Sa traim toate si sa fim fericite!
MsLara spune:
Five'o'clock tea!
http://www.evz.ro/imagemanager/images/2008/aiaugust/24/20ceai.jpg
...nu prea am avut spor la invatat azi...m-a ajuns oboseala cred.
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
Maadi spune:

Ayla - Sarcina usoara si sa va dea DD un bb sanatos, mancacios si norocos! Multa sanatate sotului.
Lali - Felicitari dra. expert! Tinem pumnii si tastam cu nasul.
W - Sanatate multa baiatului. Cum se mai simte?
Rebiana - Tu esti mai bine? Sarcina usoara iti doresc si bb sanatos.
In rest 

la toate fetele cucuietele.
aidaciolac spune:
wendy draga , m-ai lasat interzisa cu vestea despre Cosmin
... si eu am crezut ca se rezolvase problema anul trecut. Sa speram ca gasesc ceva rezolvabil
multa sanatate va doresc
ayla draga de tine , sanatate sotului si voua 
lali felicitari fato
... fetelor am mai incarcat poze cu foca
... fug la foca urlatoare
Ayla21 spune:
Multumim!

Aida, e atat de
adorabil Erik, de ce ii spui, mama, foca?![]()
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Aiduta,cum vrei sa nu planga...foca daca-l tii cu Geoana in camera!? ![]() W |
mey , Laci a inebunit cu politica , stie tot ce misca si face caterinca de politicieni si cum eu nu sunt pasionata de tv ... las sa mearga unde vrea el.Erik la inceput nu "putea sa deschida ochii" de grasan si cum Laci m-a acompaniat in sarcina la ingrasat , cum nici eu nu sunt o slabutza

... ei , asta e treaba cu foca
Ayla21 spune:
Super Aida, mai bine foca grasunica, decat... micuta mea alien de 1 kg.
Drept ca am luat numai 7 kg in sarcina, gravida cu gemeni, dar si fetitele mele matze mici au fost.![]()
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
A_Iulia spune:
Ce fain e, mai Aida, cred ca te joci intr-una cu el! Da-mi-l si mie vreo 2 saptamanani, mi-l dai?
Da-mi lasi si-un san de-al tau ![]()

e superb