Cafea cu aroma de femei si bebelusi-110

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Viata merge inainte

woooow felicitari fatooooo , deaia nu ai mai dat pe aici ca ai avut treaba

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Aiduta incerc sa ma fac expert(a) contabil...sunt examenele finale. Ieri am dat scris si duminica viitoare am examen oral, care teoretic e mai usor.

Ala de ieri mi-a scos peri albi.

Ce face Erik, nu mai pui poze noi sa ne bucuram si noi?

Ayla felicitari

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Ayla,

uau,uau,uau...toamna aceasta avem "bobocei " de numarat,nu gluma.
Luana o sa fie f fericita cu o companie apropiata de varsta ei.

vad ca decate ori intru in cafenea mai apare un bb....ce surprize frumoase......cine urmeaza?..MARUuuuuuuuuuuuuu,LALI?
Lali,e ocupata tare,bag seama,croseteaza,invata.cand intri in vacanta de la invatat si lucru manual?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Buna seara,fetele!Eu sunt necajita rau.Sambata l-am internat pe Cosmin la psihiatrie.Terapeutul lui mi-a zis dupa cateva sedinte ca ar fi bine ca sa ne convingem de ce natura e anxietatea asta pacatoasa pe care-o are de peste un an.Din cauza tratam. e confuz,ameteli,sincope de memorie,azi a uitat ca am fost la el.Maune dimin. merg iar sa vorbesc cu dr sa vad ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc fetele! Va pup cu drag!
Aida, din pacate nu cu asta am fost ocupata. Sotul meu a facut al doilea avc. Bebe a fost proiectat in concediul din vara, dar abia de curand am aflat.
Wonderful, imi pare rau pt Cosmin. Sper sa fie bine.
Maru multumesc. Vroiam sa spun ca acel subiect... imi este dedicat, si am fost surprinsa sa gasesc, pe unele dintre voi, prietene pe care eu la randul meu mi le-am facut aici. Coincidenta nu?
Luana merge de-a busilea, va pot trimite invitatie la picasa pe mail, dar nu am mailul. Nu prea reusesc sa intru pe aici, de citit din urma nici vorba.
Aida, am citit povestea, m-am bucurat si am plans.
Mi-ar prinde bine o cafea cu voi, sau macar un pic de atmosfera de buna dispozitie.
Va pup!

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele

ayla chiar dc acuma sunt cu tine la o barfa mica, tin sa te felicit si oficial!

w da-mi un refresh ca sa stiu care din baietii tai e cosmin. tinem pumnii sa fie bine!

pup si restul fetelor si sper sa trec mai des.
eu sunt intr-o agitatie continua!!! saptamanile astea 2 a trebuit sa gasesc o solutie sa-l ia cineva de la cresa pe matei ca lumea nebuna isi ia copiii la 16, maaaxim 16.30. asta in conditiile in care programul e pana la 17.30. si uite asa copilul meu ramanea singur cu ingrijitoarele cam 1 ora si ii venea sa se urce pe pereti. momentan am rezolvat, sper sa tina aranjamentul asta si sa pot sta si eu linistita macar ... 1 saptamana?? cred ca cer cam mult ...

pupici si noapte buna.

maine dimi dau cafea ... va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

W imi pare rau ca ai probleme cu baiatul...off ca anul asta au fost atatea necazuri... Multa sanatate si sa se puna repede pe picioare.

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ah, ce vesti, una calda, una ca sloiul de gheata...

Ayla, felicitari! Imi pare foarte rau de problemele de sanatate, va putem ajuta cu ceva?

Wendy, ce pot sa mai spun...imi pare atat de rau. Credeam ca s-a rezolvat, si acum din nou apar probleme. Macar de i-ati da de capat data asta cumva

Mergi la inceput

Aida scumpa, acum am gasit subiectul cu vestea, eu am aflat de la Mamagiuliei, dar eram cu Alex la spital.
Deci facusi o fecioara? Baiat cu personalitate, mamicule.
Sotul meu e pe 4 septembrie, si are o personalitaaateee.
Am vazut pozele, aveai linkul pe mess, e atat de frumos, cu gurita si barbita lui, ca mai ca venim la petit. Dar suntem deja fetite mari (si petite) si cred ca si la Erik deja fac mamicile lista la cat de celebru e.

Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui principe
vad ca decate ori intru in cafenea mai apare un bb....ce surprize frumoase......cine urmeaza?..MARUuuuuuuuuuuuuu,LALI?

Chiar asa, cui trimit barza?

Viata merge inainte

Mergi la inceput