Informatii utile Constanta 21
Raspunsuri - Pagina 21
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaGeo daca doriti ma puteti adauga si pe mine in lista ca graviduta |
Cu mare placere dar sa ne dai datele de contact
Felicitari pt sarcina!
Ancuta , in curand
melisa28 spune:
Buna seara fetelor, mai sunt pe aici gravidute de constanta?
Vreau sa intreb si eu ce stiti de dr.Tona Georgis, care profeseaza la Medgidia...as vrea sa merg la el, sa nasc cu el...asta pentru ca la euromaterna mi se pare cam scump...
Pup toate aspirantele la bebei si viitoarele mamici
24+
ankcta spune:
Fetele care aveti parola va rog sa mi-o trimiteti si mie .....poate reinviem acest capitol. Stiu k ioana a spus anul trecut ca nu mai intra dar ....
Ancuta , in curand
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankcta Fetele care aveti parola va rog sa mi-o trimiteti si mie .....poate reinviem acest capitol. Stiu k ioana a spus anul trecut ca nu mai intra dar .... Ancuta , in curand |
Contul ioanei a fost sters in urma unor divergente. Poti deschide tu urmatorul capitol cu parola ta personala, doar ca nu vei putea posta aici linkul catre noul capitol, lucru pe care oricum nimeni nu il mai poate face. As deschide eu un nou capitol, dar nu voi avea timp sa-l updatez cu informatiile noi de apar pe parcurs... sorry... Daca nu va descurcati, trimiteti-mi pm si deschid totusi eu capitolul 22.
Poate vara aceasta este vara voastra si a bb-lului vostru! Va doresc din suflet la toate sa vi se intample minunea cat mai curand!