Concurs Lenor - sute de premii!
Raspunsuri - Pagina 66
amira_roxana spune:
scuzati de offtopic, dar a primit vreo castigatoare premiul? eu am trimis datele unde sa-mi aduca premiul de 1 sapt jumate si nu m-a contactat nimeni. cui ar trebui sa ma adresez?
berbecutz spune:
Noua Colectie Lenor Parfumelle a fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita stilului tau.
slly spune:
Pentru a completa tinuta ta in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
mysulika spune:
Pentru a ne completa tinuta de fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a aduce o noua colectie de arome. Astfel putem adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi si putem alege varianta potrivita stilului nostru.
cyucy spune:
Pentru a ne completa tinuta de fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a aduce o noua colectie de arome. Astfel putem adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi si putem alege varianta potrivita stilului nostru.
georgeta10 spune:
babiela spune:
Noua Colectie Lenor Parfumelle a fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita stilului tau.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
narcisaisa spune:
desprecopii spune:
Asa cum a fost anuntat in regulament, concursul s-a incheiat la 31 octombrie. In 2-3 zile vom anunta lista de castigatori ai ultimei serii de castigatori - deci stati pe faza.
Pentru castigatori:
Avand in vedere ca premiile sunt trimise de la Procter&Gamble Romania, va rugam sa asteptati 2-3 saptamani pana le veti primi. Avand in vedere ca este o companie mare si sunt multe proceduri de indeplinit, premiile vor veni cu o viteza mai mica decat de obicei - si pentru asta va multumim pentru intelegere.
Multumiri pentru participarea la acest concurs si va anuntam ca urmeaza alte concursri cu multe premii pe site ... asa ca stati pe aproape.
numai bine
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |