Concurs Lenor - sute de premii!

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Pentru a completa tinuta ta in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvii spune:

A fost creat de Lenor impreuna cu parfumierii francezi pentru a aduce o noua colectie de arome,pentru a completa tinuta in feicare zi.Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

Noua Colectie Lenor Parfumelle A fost creata impreuna cu parfumierii francezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Noua colectie Lenor Parfumelle a fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege variana potrivita stilului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleyuli spune:

Noua colectie Lenor Parfumelle a fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege variana potrivita stilului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysulika spune:

Noua Colectie Lenor Parfumelle A fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita stilului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrishor spune:

pentru a adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi,trebuie sa incercam noua colectie Lenor Parfumelle in parteneriat cu parfumieri francezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eramyse spune:

Pentru a completa tinuta mea in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-mi aduce o noua colectie de arome. Astfel pot adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor mele in fiecare zi si pot alege varianta potrivita stilului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzoko79 spune:

Pentru a completa tinuta ta in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nino_tz spune:

Mergi la inceput