Concurs Lenor - sute de premii!
Raspunsuri - Pagina 45
rivali spune:
Pentru a completa tinuta ta in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
Poze
silvii spune:
A fost creat de Lenor impreuna cu parfumierii francezi pentru a aduce o noua colectie de arome,pentru a completa tinuta in feicare zi.Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau
cllaudia spune:
Noua colectie Lenor Parfumelle a fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege variana potrivita stilului tau.
eleyuli spune:
Noua colectie Lenor Parfumelle a fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege variana potrivita stilului tau.
mysulika spune:
Noua Colectie Lenor Parfumelle A fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita stilului tau
lacrishor spune:
pentru a adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi,trebuie sa incercam noua colectie Lenor Parfumelle in parteneriat cu parfumieri francezi.
eramyse spune:
Pentru a completa tinuta mea in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-mi aduce o noua colectie de arome. Astfel pot adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor mele in fiecare zi si pot alege varianta potrivita stilului meu
tzoko79 spune:
Pentru a completa tinuta ta in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
nino_tz spune: