Concurs Lenor - sute de premii!
Raspunsuri - Pagina 32
tiusca spune:
A fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta .astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita silului tau.
karmen_kk spune:
Pentru a completa tinuta ta in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
babiela spune:
Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
novus spune:
A fost creat de Lenor impreuna cu parfumierii francezi pentru a aduce o noua colectie de arome,pentru a completa tinuta in fiecare zi.Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau
Mami lui Alexandra (03.03.09)
orchid spune:
Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau
eramyse spune:
Pentru a completa tinuta mea in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-mi aduce o noua colectie de arome. Astfel pot adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor mele in fiecare zi si pot alege varianta potrivita stilului meu
Lilly79 spune:
Noua Colectie Lenor Parfumelle, a fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita silului tau.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
ale1212xa spune:
Pentru aducerea unei colectie de arome, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi. Tocmai de aceea eu pot adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor mele in fiecare zi alegand varianta potrivita stilului meu.
23+ cu Dragos-Andrei
Anina_n spune:
Noul "Lenor Parfumelle" a fost creat impreuna cu parfumieri francezi, pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !