Concurs Lenor - sute de premii!

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

A fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta .astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita silului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen_kk spune:

Pentru a completa tinuta ta in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

A fost creat de Lenor impreuna cu parfumierii francezi pentru a aduce o noua colectie de arome,pentru a completa tinuta in fiecare zi.Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taniusca spune:

noul lenor a fost creat in colaborare cu parfumierii francezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eramyse spune:

Pentru a completa tinuta mea in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-mi aduce o noua colectie de arome. Astfel pot adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor mele in fiecare zi si pot alege varianta potrivita stilului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Noua Colectie Lenor Parfumelle, a fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita silului tau.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Pentru aducerea unei colectie de arome, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi. Tocmai de aceea eu pot adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor mele in fiecare zi alegand varianta potrivita stilului meu.

23+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Noul "Lenor Parfumelle" a fost creat impreuna cu parfumieri francezi, pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput