Concurs Lenor - sute de premii!
Raspunsuri - Pagina 29
Anina_n spune:
Noul "Lenor Parfumelle" a fost creat impreuna cu parfumieri francezi, pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
miha2008 spune:
Pentru a completa tinuta ta in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
eramyse spune:
Pentru a completa tinuta mea in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-mi aduce o noua colectie de arome. Astfel pot adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor mele in fiecare zi si pot alege varianta potrivita stilului meu
miha2008 spune:
Lenor Parfumelle Subtile
„Grace Mod 8” este o arom#259; ce combin#259; notele florale - precum cele de iasomie #351;i trandafir - cu notele lemnoase senzuale pentru a crea un sentiment misterios de bun#259; dispozi#355;ie si confort. O atingere a splendidelor note de vanilie aduce plenitudine si luminozitate aromei. În plus, parfumierul a adaugat note subtile de citrice pentru a da întregii experien#355;e un plus de pl#259;cere.
Lenor Parfumelle Magnifique
„Soft Dune” este o arom#259; de top creat#259; prin folosirea notelor calde. Unul dintre secretele acestui parfum este superbul buchet floral format din gardenie, mimoz#259; #351;i mirt. Notele de mijloc, reprezentate de piersic#259;, asigur#259; o senza#355;ie cremoas#259; #351;i delicat#259;. O not#259; de baz#259; bogat#259;, alcatuit#259; din mosc, vanilie #351;i piersic#259; î#355;i ofer#259; o senza#355;ie luxuriant#259;, atunci când sim#355;i acest parfum pe hainele tale.
Lenor Parfumelle Seduisante
Aroma “Audacious” este inspirat#259; de lumea modei #351;i designului, fiind creat#259; în jurul unei note de mijloc florale sofisticate #351;i senzuale compus#259; din iasomie, Ylang Ylang #351;i tuberoze. Aceast#259; arom#259; este intensificat#259; de câteva note picante originale #351;i împrospatat#259; de notele de vârf formate dintr-un amestec unic de bergamot#259;, mandarin#259; si prun#259;. Notele de baz#259; con#355;in o combina#355;ie rafinat#259; de oakmoss (lichen de stejar), zmeur#259;, lemn de santal #351;i mosc.
Ma scuzati, asa a fost creat noua gama de la Lenor
ivanoiuadela9 spune:
Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
ADELA mami de Adrian Stefan (23.07.2009)+ Maria Luiza (18.06.2002)
mereuta spune:
lenor afost creat in stil frantuzesc pentru a inbina eleganta cu rafinamentul clasic nu exista o relaxare mai mare decat sa inspiri aromele diverse din hainele tale pufoase MARIA ANGELICA mamica ANA MARIA fata mea care adora parfumul lenor beibi
ANITA75 spune:
Lenor Parfumelle,iti da o eleganta clasica zi de zi,de aceea parfumerii francezi au ales o noua colectie de arome
olga_tz spune:
Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.