Concurs Lenor - sute de premii!
Raspunsuri - Pagina 10
mickioan spune:
Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumieri francezi pentru a completa tinuta ta in fiecare zi si pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
alynta27 spune:
Pentru a completa tinuta in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau pentru ca eleganta frantuzeasca este clasica, dar are ceva special, un rafinament chic!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
orchis spune:
A fost creat de Lenor impreuna cu parfumierii francezi pentru a aduce o noua colectie de arome,pentru a completa tinuta in feicare zi.Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau
orchis si Danut (23.07.2007)
mihor spune:
A fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta .astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita silului tau.
mihor spune:
A fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta .astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita silului tau.
dani23ela spune:
Noua Colectie Lenor Parfumelle A fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita silului tau.
RaisaFudulu spune:
A fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita silului tau
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
eramyse spune:
Pentru a completa tinuta mea in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-mi aduce o noua colectie de arome. Astfel pot adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor mele in fiecare zi si pot alege varianta potrivita stilului meu
Ana_m spune:
Noua Colectie Lenor Parfumelle a fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita silului tau.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
bebelusi spune:
Noua Colectie Lenor Parfumelle a fost creata impreuna cu parfumierii francezi pentru a completa tinuta zilnica cu un plus de rafinament si eleganta ,astfel din noua colectie poti alege varianta potrivita silului tau.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"