Cum scapati de depresie?
In ultima vreme am cazut in depresie rau de tot. Am deja varsta de 25 de ani si sunt singura. Nici o prietenie nu a rezistat. Relatii in adevaratul sens al cuvantului nu am avut. Ce pot face sa imi gasesc sufletul pereche? Eu sunt extrem de deprimata intrucat din cauza crizei nu gasesc servici, iar pe plan sentimental sunt un fiasco total. Cum sa imi gasesc marea iubire??
Raspunsuri
andru_mami spune:
pai daca o fi criza si la capitolul barbati,cred ca mai trebuie sa astepti sa treaca
sincer nu stiu cum sa tratezi,cred ca ai putea sa iti gasesti o ocupatie,nu insemnand neaparat job,ceva care sa te faca sa te simti bine,iar sufletul pereche va veni,stai linistita,trebuie doar sa asdtepti momentul potrivit.
bafta pe mai departe
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Elena spune:
Pai in primul rand analizeaza-te pe tine, ce crezi ca ar trebui TU sa schimbi la tine; apoi analizeaza relatiile pe care le-ai avut, de ce s-au destramat, care au fost problemele; a avut ceva in comun motivul despartirii de ex-ii tai?
In ceea ce priveste viata sociala, gaseste-ti neaparat o ocupatie, un hobby, fa voluntariat pana gasesti ceva de lucru.
Apoi incearca pe cat poti sa-ti faci prieteni/e noi, sau tine legatura cu cei pe care ii ai, in tara sau in Canada. Daca te izolezi, vei cadea si mai rau in depresie.
Mult succes!
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
Deus spune:
nu gandesti bine, adica doar un barbat/sot te poate implini? doar daca ai barbat langa tine esti fericita?
*incearca intai sa te bucuri de tine cu tine, sa faci sport, un curs de calificare, sa citesti, sa mergi cu prietenele la teatru, la discoteca, sa faci ceva munca de voluntariat sa vezi altii ce motive ar avea sa fie depresivi...dragostea adevarata vine cand te astepti mai putin! daca o cauti disperata risti sa te agati de primul venit si sa dai gres!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
wonderful spune:
Sfaturile anterioare sunt f. pertinente.Orice numai sa nu stai fara sa faci nimic si sa-ti plangi de mila!!!Fa miscare,jogging,ca nu costa nimic,fa-ti o introspectie obiectiva,atata cat se poate si,mai ales,descopera-ti calitatile,punctele forte.De ce atata suparare la varsta asta tanara?Poate nu a venit momentul,poate pe fata ta se vede clar supararea care te macina.Ai fi mai fericita cu un om care iti face zile negre? Eu l-am gasit la 26 de ani,cand nici nu ma asteptam si am mers pe formula 'vazut,placut,luat'.Nu dispera ca chiar nu e cazul(daca arunci un ochi pe forumul asta,ai sa vezi ca sunt altii care sunt greu incercati de viata).Ai grija de tine si incepe sa vezi altfel lucrurile.TU esti prima care te poti ajuta.
Happiness_4_us spune:
Si ce e cel mai important: schimba cercul de prieteni!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
bobocel_07 spune:
Marea iubire nu apare cand vrem noi ci atunci cand trebuie sa apara.Nu dispera ai doar 25 de ani, bucura-te de libertatea si de varsta pe care o ai, iesi in oras, mareste-ti grupul de prieteni, cauta sa ai activitati care sa iti placa si lasa marea iubire ca o sa apara ea mai devreme sau mai tarziu, nu trebuie sa cazi in depresie datorita faptului ca nu ai pe nimeni langa tine la 25 de ani.Viata trebuie traita asa cum este ea cu bune si rele .
alexia_07
Rufus spune:
Imi pare ca esti mai deprimata ca n-ai barbat decat alte probleme....
Cand viata ta va fi linistita pe alte planuri, vei avea timp si de sentimente. As zice ca, la 25 de ani, n-ai pierdut inca nimic.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
samira33 spune:
numai 25 de anisori???
ohoooo....ai toata viata inainte
cel mai important....invata sa te simti bine doar cu tine....numai asa te vei simti bine si langa altcineva
noi ne-am gasit la 28,respectiv 30 de ani...asadar se poate si mai rau,vezi?
Mindy spune:
wow Roxana, 25 de ani! bucura-te din plin de anii astia.
La 30+ s-ar putea sa iti para rau ca te-ai stresat ca nu ai partener acum, nu iti irosi cei mai frumosi ani cu depresii.
Nu te stresa ca nu ai partener, ai fi surprinsa sa constati cati te invidiaza ca esti single si fara obligatii.
Relaxeaza-te! Va veni si partenerul potrivit pentru tine, fa ca el sa te gaseasca intr-un momnent cand tu esti multumita cu tine insuti, confidenta.
Eu m-as concentra pe viata profesionala, cursuri, scoala, aplicare la o agentie de plasare forta de munca, sport, sanatate.
cait spune:
Roxana parca ma vad eu acum un an numai ca eu aveam 28.Intre timp lucruile au mai evoluat dar nu f f mult.Am gasit pe cineva dar inca nu sunt sigura ca e cel langa care imi voi petrece tot restul vietii dar pentru moment e cel care ma mai tine pe aici ca altfel as fi plecta de multa vreme..Apoi pentru job am mai lucrat in stanga in dreapta dar inca nu am gasit ceea ce imi place intradevar.ce sfaturi as putea sa-ti dau?Iesi, plimba-te, citeste, fa sport..
Spunea cineva aici sa schimbi cercul de prieteni.Eu una nu simpatizez imediat si nu-mi fac prieteni asa de usor atunci cum poti schimba cercul de prieteni cand nu cunosti f multa lume, cand nu lucrezi?
Cait
Home is where heart is...