Debenhams
Raspunsuri - Pagina 3

Arianna_M spune:
Da ...poti sa faci asa.
eu am sa mai fac o comanda la ei....
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Ai platit taxe vamale, TVA? SInt curioasa sa vad la cit ajunge pretul. |
Buna ,
nu am platit decat taxa de livrare de 4,50 lire .....in rest pretul de pe site.....bineanteles transformat in lei.
_
Imi doresc

nikkibaciu spune:
Mi-au raspuns la mail, din pacate mi-au spus acelasi lucru, ca nu pot livra in Romania , insa se pare ca lucreaza la asta. Uite mesajul de la ei..
Unfortunately, we cannot deliver overseas, including America and the Republic of Ireland due to logistical restrictions. For this reason, we are extremely sorry but we are unable to send you any goods.
We sincerely apologise for any inconvenience this may cause but please be assured that we are looking at ways of developing international deliveries, which will enable you to place orders for delivery abroad.
Arianna chiar ai fost o norocoasa, eu sper la o mica vizita in U.K. pana-n sarbatori si atunci va fi ok. Ti-ai mai facut vreo comanda de la ei?
Numai bine,

miki68 spune:
citat din mesajul lui nikkibaciu Unfortunately, we cannot deliver overseas |

Astia cred ca Ro e vreo insulita aruncata undeva in Pacific/Atlantic

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Bedrosmart spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
![]() ![]() ![]() Astia cred ca Ro e vreo insulita aruncata undeva in Pacific/Atlantic ![]() cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Nu-i chiar asa, ia gandeste-te, pentru ei si Europa continentala e overseas, nu-i asa? Doar treci Canalul Manecii ca sa ajungi in Romania sau in orice alta tara europeana. Nici macar in Irlanda nu livreaza, caci si Irlanda este fata de Marea Britanie overseas.
Bedrosmart

miki68 spune:
citat din mesajul lui Bedrosmart Nu-i chiar asa, ia gandeste-te, pentru ei si Europa continentala e overseas, nu-i asa? Doar treci Canalul Manecii ca sa ajungi in Romania sau in orice alta tara europeana. Nici macar in Irlanda nu livreaza, caci si Irlanda este fata de Marea Britanie overseas. Bedrosmart Nu va ingrijorati dar de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6,33) |
M-am gandit si mi se pare hilar sa numeasca Ro, Fr und so weiter overseas, atata timp cat sunt legati bine mersi de continent prin tunel. Cred ca puteau spune f.bine ca livreaza exclusiv in UK si cu asta basta.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Arianna_M spune:
citat din mesajul lui nikkibaciu Mi-au raspuns la mail, din pacate mi-au spus acelasi lucru, ca nu pot livra in Romania ![]() Unfortunately, we cannot deliver overseas, including America and the Republic of Ireland due to logistical restrictions. For this reason, we are extremely sorry but we are unable to send you any goods. We sincerely apologise for any inconvenience this may cause but please be assured that we are looking at ways of developing international deliveries, which will enable you to place orders for delivery abroad. Arianna chiar ai fost o norocoasa, eu sper la o mica vizita in U.K. pana-n sarbatori si atunci va fi ok. Ti-ai mai facut vreo comanda de la ei? Numai bine, |
Buna ....
nu am mai avut timp sa fac comanda...

eu una cred k ei nici nu stiu unde este Romania.
cand am ridicat eu de la posta "scrisoarea voluminoasa " pt k asa scria pe avizul de la cutia postala....mai erau vreo 2-3 pungi de debenhams.
si am mai vazut si luni la posta cand am fost sa imi cumpar rovigneta......deci....?????
_
Imi doresc

nikkibaciu spune:
Buna,
"eu una cred k ei nici nu stiu unde este Romania."
Si eu cred acelasi lucru , nu prea au habar pe unde ne aflam. Oricum le-am mai scris un mail ieri, unde le-am explicat ca sunt persoane din Romania care au primit bunurile comandate on-line de la ei, deci sa mai verifice totusi.
Numai bine,

Arianna_M spune:
Uite ce am primit eu de la ei ,cand i-am intrebat cum a fost posibil sa primesc comanda ,daca tot au spus k nu livreaza in Romania.
eu catre ei :
"I made an order on 9.09.2009,the Customer Order Number is .......
Please tell me if are problems with the order.
My address is in ROMANIA - BUCHAREST ."
ei raspund asa :
"Dear Mrs ....
Thank you for your email.
Unfortunately Debenhams are unable to deliver outside the UK . I apologise that you order was accepted by our system, the order will shortly be cancelled and any funds taken will be refunded back to your payment method.
I apologise for any disappointment this may cause.
Kind Regards,
Sam Hyslop
Customer Contact Centre
Debenhams Retail PLC "
eu al 2 lea mail :
"but today (30.09.2009 ) I recieved my order.
How is it possible that ?
Thanks ! "
Si ACUM RASPUNSUL LOR :
Dear Mrs .....
Thank you for your email.
I apologise for the error and I am pleased you received your order.
I must emphasise it is never our intention to inconvenience our customers in any way and I can only apologise sincerely on this occasion. Once again thank you for your feedback and I do hope you can put this behind you so that we can be of assistance in the future.
Please do not hesitate to contact me if I can be of any further assistance.
Kind regard
Elaine Locke
Customer Contact Centre
Debenhams Retail PLC
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!