Debenhams

Salut ,
de ceva timp am descoperit lenjeria de la debenhams......mai exact sutienele.......avand un san mare(cupa D)si greu am gasit in sfarsit un sutien care sa imi vina foarte bine.
Pana acum mi-am cumparat din mall ......dar sapt trecuta m-am hotarat si am facut comanda direct pe situl lor......unde iesi mult mai ieftin si iti gasesti si marimea....
si-a mai facut cineva comada online ?
in cat timp au ajuns produsele ?
Multumesc !

Arianna_M spune:
Dap

_
Imi doresc

bruxinha spune:
pe site-ul lor scrie ca deocamdata livreaza numai in UK.
Si gasisem niste chestii dragute...

ancadragoman spune:
Da paste la link sa se bucure si tzatzele noastre
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

claujro spune:
Nici eu nu am vazut ro la delivery...tu deja ai facut comanda? Ai primit-o?
Mara si Matei

Arianna_M spune:
Mey ....eu am facut deja comanda......sapt trecuta ,miercuri seara.
Cu livrarea nu mi-au spus k ar fi vreo problema , chiar le-am dat un mail in care le-am specificat acest lucru.....k este in Romania , iar raspunsul a fost k livreaza si la noi.
Astept acum.....au spus k dureaza 5 zile lucratoare.
Anca draga .l....aceste sutiene mi le-am comandat eu http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_19027_550387_-1
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

miki68 spune:
Eu totusi nu inteleg un lucru: cum ai completat adresa de livrare atata timp cat e musai sa treci codul postal si daca e de Ro nu ti-l accepta, nu ai rubrica in care sa treci orasul, tara...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

geniest spune:
Chiar ca-i ciudat. Te lasa sa te inregistrezi, dar daca vrei sa cumperi si ajungi la CHECKOUT iti spune: Please note we can currently only deliver to UK addresses.

ANITA75 spune:
vin si eu cu o intrebare, am intrat pe Vizitati Magazinul Desprecopii.com si am vazut niste pantofi super ,a-ti mai facut comanda de aici online ,vin repede produsele? mai ia vreun comision la livrare? va multumesc!

Arianna_M spune:
Nu stiu ce sa va zik....eu una am facut comanda....au dat ok-ul.....astept produsele.
va anunt cand imi sosesc !
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!