Timisoara Impreuna(160)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ana, cu tot sufletul alaturi de tine, cu pumnii stransi si cu convingerea ca va fi bine ....

Maria, sunt atat de fericita de fericirea ta ...

Silva, merci ca ai intrebat de mine ...

La noi s+au adunat ceva nori pe cer, nu grei, da apasatori. Iar moralul meu da semne clare ca vrea sa se ascunda in butoiul cu melancolie. Nu stiu ce am dar simt asa, o oboseala maaaare in sufelt, sunt nemultumita de multe si parca nu am avant sa le rezolv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

da da, bine ca a apucat sa sune Ana pana a avut semnal. bine ca-i oke Luanutza!

dani, ce-i cu tine?? eu am crezut ca te-ai refugiat la spiridus.
silvana, ma bucur ca ai gasit perdele faine! bordo cu bej, tare eleganta combinatia. sa te bucuri de ele
andanii, nu am vazut pozele ieri, nu mergea link-ul si apoi am plecat de la job. le mai dai odata, pls!
doris, u made my day!

sa nu vi se lase de la atata bine, mai bag si cate una de racorire, asa :)
de ieri m-am lasat la vatra in medical pana luni, cica ceva probleme cu tensiunea si o migrena puternica, pesemne ca evenimentele din ultimele saptamani m-au luat cam pe sus am primit ceva doftoricele si daca pana la noapte nu ma lasa, nu plec nicaieri, merge doar al meu sa semneze actele, daca ma lasa capatzana, ma duc si eu. sper sa ma lase, cel putin acuma vad tastele si pot 'compune' un mesaj, ca de ieri incoace numai negru am vazut in fata mea.

azi dimineata m-am tarat cumva cu al meu la gradi de la noi, am vazut, ne-o placut, ne asteapta sa mergem cand vrem cu fata si ca facutu' ca am gasit unde nici nu ne gandeam sprijin de la mama unor prieteni de familie. jumate din trupa de gradi is de pe si de pe langa strada noastra, asa ca-s bucuroi in privinta asta.
so, avem gradi cu program scurt langa casa, langa parc de copii si cu tanti care s-o ia de la gradi pana venim noi de la job.
clar ca mai mult e pana acolo, insa de asta depindea unde mergem si la ce program si cum ne organizam pe mai departe.

so, ceva vesti bune pe ziua de azi tot am adus.

ma duc sa arunc cornu in perna si daca maine dimineata dau io si sampania de copii pentru Alexu Getei inseamna ca-s prin zona. da' io sper sa nu!

aveti grija de voi, pup gaska

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Poze Erik-Tudor

Dragelor noi trecem prin zilele colicoase cumva ... azi fost fam Doriseasca pe la noi si au auzit ce trompeta are puiul de foca . De ce pui de foca? Ca noi mai nou suntem familia de foci ca suntem grasani toti , iar copilu e asa o foca veritabila ca abia deschide ochii de gras ce e

ana , mi-a povestit azi doris unde sunteti si ce faceti (merci fata ca altfel nici nu stiam asa sunt de rupta de lume) si am tinut si eu pumnii de dimineata si ma bucur nespus ca luanutza e bine

toata gasca si cam asta cred ca a fost pauza mea , ca se trezeste puiul foca

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Poze Erik-Tudor

Dragelor noi trecem prin zilele colicoase cumva ... azi fost fam Doriseasca pe la noi si au auzit ce trompeta are puiul de foca . De ce pui de foca? Ca noi mai nou suntem familia de foci ca suntem grasani toti , iar copilu e asa o foca veritabila ca abia deschide ochii de gras ce e

ana , mi-a povestit azi doris unde sunteti si ce faceti (merci fata ca altfel nici nu stiam asa sunt de rupta de lume) si am tinut si eu pumnii de dimineata si ma bucur nespus ca luanutza e bine

toata gasca si cam asta cred ca a fost pauza mea , ca se trezeste puiul foca

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Doamne, Aida, cat de dulce e! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de puiul de foca.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Stai stai Mariaa care ii gradi?Ca is curioasa.
Eu am un morcov caci trebuie sa vorbesc cu o tanti care administreaza un camin si cica adica din surse sigure e o zgripturoaica.Nush cum sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Aido, tot seamana Erik cu tine, e un dulce si un scump
Exact, exact asa un labrador am avut si eu, parca e el. Statea cuminte doar pentru ca era Laci prin zona?
Maria, ai de grija cu sanatatea, odihneste-te cineva are nevoie de tine sanatoasa tunnn
Dana, vroiam sa-ti zic ca vin si eu cu tine in butoi dar m-am razgandit hai fato afara lasa-le in fras de probleme, viata-i frumoasa si merita traita la maxim
Deya, tin pumnii sa rezolvi cu tanti zgripturoaica.

pup trupa vesela

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Silvana voi la Tibiscus dadeati camine la studenti?Numele Iluna(de familie) iti spune ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Nu, Tibiscus nu are camine. Numele nu-mi zice nimic.

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

tineti-o tot asa, numai cu vesti bune.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Aida, am vazut pozele, Doamne ce copilas dragalas ai, ma uitam la el si-mi venea sa-l iau din poze si sa-l smotocesc si eu putin..........ce dor mi-este de un bebe mic..........
Are o gurita si niste falcute........si e frumos, frumos

Mergi la inceput