Timisoara Impreuna(160)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Adi, nu gresesti deloc ...

Maria, superba povestea ... In alta ordine de idei, am gasit un punct de plecare pentru patul rpintesei. Cu unele modificari, va fi asa ceva

Si am sa reusesc sa o vad la prima lectie de balet ... m-am invoit o ora de la lucru. La Opera sunt cursurile. Si daca se face cumva intalneala, duminica as putea spune si eu prezent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Eu we asta nu pot sub nici o forma scuze .... daca va intalniti nu e nici o problema , or mai fi si alte intalniri la care sa vin si eu

mariaa poate-ti fac o vizita dimineata, daca esti pe acolo .... vorbim dimineata ... nu te-am mai prins available a monopolizat cioara calculatorul pana la ora asta ...

somn usor zuzelor

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Io-s singurica...adica cu cei trei masculi feroce...care mucesc la greu...al meu e la Oradea...si mi cam urat...ar tebui sa ma culc ca cine stie ce program imi face americanu la noapte..

mariuka...pup steluta si pe planeta ei

danutza...si io tot fac sheme in minte cu ce mobila sa mai comand..si cu m sa fac repartitiile in casa pt luna ianuarie...da raman la faza de idei din pacate...tot zic ca-l sun pe nenea cu mobila...da daca nu ma hotarasc...intr-o poza aveai paru strans...am crezut ca te-ai tuns periutza...pupici

silva..ce bagasi in oale?...cum mere cu afumatu?

anda...masa aia mi buna da da-mi si nite m2 unde s-o pun...asa-i cu patrunjelu mai ramane la unii in gat...la unii intre dinti...unii nici nu-l simt...noroc ca mai sunt si care-l savureaza...pupici la scoler si mama lui

adi_adi......zici ca-i plac masinutele/?

va pup pe toate...sa aveti o noapte odihnitoare

mihi 24+

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Io-s singurica...adica cu cei trei masculi feroce...care mucesc la greu...

ooo mihilico, pai cu asa fraze cheie apari? las mama ca trece, io eram convinsa ca la 1 ii stres mare, la 2 mai trece si la 3 nici nu mai bagi in seama.

io am terminat aventura cu muraturile, m-am acrit destul... iaca REZULTATU"

dano, in patul ala as dormi si eu

somn usor, zile senine

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Coano iar nu ma bagi in seama???!!! Te-am intrebat daca ai slabit sau mi se pare? si daca da cu ce? cu chestiile alea nasoale care m-au facut sa balesc la greu cum poa' sa arate

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

da ma silvo, da, am slabit si as mai fi slabit daca de 3 zile nu traiam cu tort si cioco...da las ca ma apuc iar...cind se gata tortu'.
cu disociatu 3/3, ala de capatasi si tu retete. da ai zis ca ai colita si nu-ti prieste...d-aia nu te-am batut la cap.

si io ca io, da'so vezi pe ana...am picat jos. parol.

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

am vazut-o si pe Ana fain ca merge la voi disociatu, io daca manc legume si fructe ma fac cat un balon si nu vreti sa stiti ce senzatii ma trec

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

felicitari anda si ana .... si nu va laudati , nu spuneti nimic

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

da' o nu da nimeni?!

dana - duminica
dani - deloc wk asta
ana - sambata
...ciorba de perisoare...o punem pe wk urmator?!

mihi, doamne ce trec lunile astea, mai putin si vezi fundita roz! cred ca o sa fie o rasfatata intre atatia baieti; sanatate la baietei, sa treaca muceala
anda, gogosaru indesat arata mult prea bestial
ana, castravetii tai cum sunt?! baga si tu o reteta!
adi, io-s in ceata totala...cati cupii ai matale? dadada, mingi de fotbal, dinozauri si masinute si catei si pisici
apropo de asta, as vrea sa trimit 2-3 poze cu copiii cu care o sa se joace acasa la timisoara...aaaa, imi dati voie sa trimit 2-3 poze cu cupii vostri?? adica nu vreau s-o fac fara acordul vostru. ieri mi-a zs sa-i trimit cu camera ei...ajuta sa-si contureze mai clar atmosfera de aici, cercul de copilasi, de fapt sa-si contureze mai bine ce-i tot povestesc zilnic.

si bei...nu ma mai joc, si io am slabit tot cu 3/3. silva, prin faza aia am trecut si eu, am zis ca explodez primele zile. baga mai putina fibra vegetala, ca aia e mai greu de digerat.
doris, mai scoate capul din lectii, in ritmul asta iti dai doctoratul fata pupam printesa bolnavioara

io azi iau orasul la picior sa caut dulapul minune nu ma las si tot dau de el undeva, intr-un colt de bomba de magazin
btw, ieri am vazut la magazinul ala de pe Lugojului niste chestii faine de curte din rachita, 2 fotolii, o bancuta si o masuta, tare m-ar tenta, sa vedem cum imi da cu virgula...care stiti o masina de facut bani ziceti si mie, plss!

m-am carat la job, pup tare si sa aveti o zi warm

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

masina de bani vreau si io

doua we urmatoare da ... sunt in timisoara ... dar dupa incepem sa mergem la concursuri si din nou nu voi fi vreo 5 saptamani una dupa alta in we acasa .... ne plimbarim ce mai

ANDANII

Mergi la inceput